Aprók nagyban - 2013.12.19.

Dátumot kapott a Diablo 3: Reaper of Souls, végleg bezárt a Warhammer Online, friss video a Nosgoth alfatesztjéről, újra élőszereplősen mozog a Dark Souls 2...

Aprók nagyban - 2013.12.19.

Nosgoth - pörög az alfa

Ahogy arról már írtunk sokszor, a Nosgoth a Legacy of Kain univerzumában játszódó free-to-play akciójáték lesz, s mint ilyen, azonnal kivívta a rajongók utálatát. Ettől függetlenül azért nem kizárt, hogy szórakoztató lesz az aszinkron játékmódokra épülő anyag, aminek ezerrel zajlik az alfatesztelése. Ezzel kapcsolatban érkezett most egy új hivatalos video.

Késik a Dead Rising 3 DLC-je

Eredetileg december 24-én, azaz éppen karácsony napján érkezett volna a Dead Rising 3 nem kifejezetten karácsonyi hangulatú DLC-je, az Operation Eagle. Ma azonban kiderült, hogy a Capcomnak szüksége van még némi időre a polírozáshoz, ezért január 21-ig eltolja annak megjelenését. A Microsoft nyilatkozó képviselője szerint nem kis dolog új tartalmakat betenni Los Peridos nyílt világába, így tovább tesztelésre és finomításra van szükség. Amikor azonban megjelenik, 10 dollárért a miénk lehet, vagy a 30 dolláros szezonbérlet keretein belül azonnal megkaphatjuk.

Dark Souls 2 - ismét élőszereplősen traileren

Megszokott módon kissé misztikus a Dark Souls 2 új élő előzetese, főleg azért, mert a végén azt adja tudtunkra, hogy 2014-ben lesz egy nagy élő esemény a játékhoz kapcsolódóan. Mivel azonban Dark Soulsról van szó, nem lehet még csak megtippelni sem, hogy ez most valami nagyon jó dolog lesz, vagy csak valami apróság.

Játszható állapotban van a Mass Effect 4

A BioWare Edmonton és Montreal vezetője, Aaryn Flynn igyekszik felbosszantani minden Mass Effect-rajongót azzal, hogy ő már tolta a negyedik részt. "Nagyon jól éreztem magam Montreálban a Mass Effect új részével. Ambiciózus, gyönyörű, friss, de mégis ismerős. És szórakoztató!" - írta az úriember.

Új információt azonban nem tudtunk meg, így továbbra sem ismeretes, melyik érában játszódik majd a 2009-től fejlesztett anyag. Azt tudjuk, hogy nem Shepard lesz a főszereplő, és az új szereplő nem is fog rá hasonlítani, sem mentalitásban, sem külsőleg. Persze a játék alatt az új Frostbite motor dübörög, így nem csak csúcs grafikára, de Mantle-támogatásra is számíthatunk.

Dátumot kapott a Diablo 3: Reaper of Souls

A Blizzard megerősítette, hogy március 25-én érkezik a Diablo 3 első kiegészítője, PC-re és Macre. A játék alapverziója egyébként kiegészítő mivoltához híven olcsóbban érkezik, így már 40 dollártól hozzájuthatunk, míg a Digital Deluxe kiadás 60 dollárért lehet a mienk.

Batman: Arkham Origins - kulisszák mögött Copperheaddel

Miért olyan szépek és simák Copperhead animációi? Nos, azért, mert a Warner Bros-nál két színész is azon dolgozott, hogy tökéletes legyen a motion capture. Hogyan veszik fel egyszerre ketten egy karakter mozgását? A lenti videóból kiderül!

Két új Asssassin's Creed is jöhet jövőre?

Az Examiner a témához közelálló forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy jövőre két Asssassin's Creed-játék is jöhet. Ebből az egyik kizárólag PS4-re és Xbox One-ra készül, a másik pedig csak PS3-ra és Xbox 360-ra. A forrás ugyanakkor megjegyzi, hogy ezt a stratégiát jelenleg is éppen átgondolja a Ubisoft.

Három új kép a Watch Dogsból

Ma már írtunk arról, hogy a Watch Dogs eredetileg egy sikertelen Driver-projektként kezdte, és ezzel le is tudtuk a napi érdekességeket a játékból. Így már csak az maradt hátra, hogy megosszuk veletek a három frissen kiadott screenshotot.

Galéria megnyitása grid_on

Végleg bezárt a Warhammer Online

A 2008-ban megjelent, Mythic által fejlesztett MMORPG a mai napon örökre bezárta kapuit. A játék PvP fókusszal, és a szerverek közötti háborúskodás lehetőségével, valamint a Dark Age of Camelotból áthozott ötletekkel próbált valami mást nyújtani, mint korunk legnagyobb MMO-sikere, a World of Warcraft. Mindez azonban nem volt elég ahhoz, hogy tovább fent tudjon maradni.

Clancy Brown és Daniel Wu a Warcraft-filmben

A Legendary Pictures bejelentette, hogy két további színésszel bővül a korábban már bejelentett szereplők listája. Az egyik a legendás Clancy Brown, akit valószínűleg a legtöbben a Hegylakóból és a Starship Troopersből ismerünk, de egyébként a játékok világában sem idegen, hiszen a Crash Bandicoot-hoz és a Lego Batman 2-höz is adta hangját.

Daniel Wu talán kevésbé ismert. Az úriember több, mint 60 filmben szerepelt már, így olyan alkotásokban is, mint az Europa Report, a The Last Supper és az Overhead. Azt egyelőre továbbra sem tudni, hogy az egyes színészek mely karaktereket alakítják, de a titkolódzás nem véletlen, hiszen ha megtudnánk, akkor már elég nagy biztonsággal tudnánk arra is tippelni, hogy a Warcraft-történelem mely korszakát dolgozza fel a film.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward