Aprók nagyban - 2013.11.20.

Majd jönnek az exkluzívok az Xbox One-ra, brutális Mercedes a Vision Gran Turismóban, bővül a Diablo III: Reaper of Souls bétatesztje, a ZombieU pedig rajongó filmet kapott...

Aprók nagyban - 2013.11.20.

Újra előkerült a Tomb Raider: Reflections

Egyre mozgalmasabb az élet a Tomb Raider körül. Most éppen Reflections alcímmel jegyzett be egyet a Square Enix, amiről fogalmunk sincs, hogy mit takarhat pontosan. A cég a múlt héten jegyeztette be a Tomb Raider: Definitive Edition-t is, amiről viszont nagy valószínűséggel tippelhetjük meg, hogy a következő generációs konzolokra érkező, mindenféle DLC-t magában hordozó kiadás.

Wildstar - központban a Spellsinger

A "combat sandwich" tálalása után ígéretük szerint hozzák nekünk a kaszt videókat a WildStaros fejlesztők. A videó magáért beszél:

Xbox One - csak ne siessünk az exkluzívokkal

Habár az Xbox 360 utolsó pár éve után mindenki azt várná a Microsofttól, hogy biztosítsa a rajongókat arról, hogy nem fognak szomjazni az exkluzív címekre, Phil Spencer láthatóan nem ezt az elvet vallja. Szerinte az Xbox One remek exkluzívokkal rajtol, utána pedig a következő hónapokban bőven ráérnek bejelenteni, hogy mivel készülnek a későbbi időszakra. Spencer a közelmúltban Európában járt és meglátogatta a Rare-t, a Lionheadet és londoni MS stúdiót, megnézte, hogy állnak az aktuális projektjeikkel. Szerinte sosem volt még ilyen jó játékfelhozatala az Xboxnak. Ráadásul azt is megígérte, hogy a Remedy igen ígéretesnek tűnő Quantum Break című játék-sorozat keverékéből még az idén mutatnak valamit, továbbá megemlítette, hogy az Insomniac Xbox-exkluzív Sunset Overdrive-ja már túl van az első legfontosabb mérföldkövön, a fejlesztés eddig simán megy.

Gran Turismo 6 - a Mercedes víziója

Szinte már szokás, hogy egy új Gran Turismo megjelenésére a különböző autógyártók a "Vision Gran Turismo" apropójából olyan autócsodákkal állnak elő, amilyeneket sosem fognak gyártani a való életben. Így tett most a Mercedes AMG is, amikor virtuálisan megalkotta az új csodajárgányt. Az új AMG Vision GT szívét az SLS AMG-ből ismerős 6,2 literes V8-as motor adja 585 lóerővel, és klasszikus orrmotoros, hátsókerékhajtásos arányokkal. A gyönyörű kupé valószínűleg sosem kerül megépítésre a valóságban, úgyhogy csak a GT-ben élhetjük át milyen vezetni.

Csata a Section 8 és egy másik cím körül

Fene sem gondolta volna, hogy a közepesen sikerült Section 8, és a TimeGate Studio egy másik, eddig hivatalosan be nem jelentett, de állítólag Minimum címen készülő, free-to-play játéka körül ekkora licitháború tör majd ki. Pedig úgy néz ki, hogy ez a helyzet: egy befektető cég, a CNH Partners a beszámolók szerint 50 ezer dollárt és 25% részesedést ajánlott a csomagért, ami felülmúlja a korábbi ajánlatot, melyet egyébként ironikus módon az Atari tett. Melléjük futtott be aztán a SouthPeak Interactive, aki 40 ezer dollárt és 50%-os részesedést ígért, ami a cég szerint messze jobb, mint bármelyik másik rivális ajánalata. Mivel az egész történet jelenleg a bíróság lábai előtt hever, az ügyben ítélkező bíró fogja eldönteni, hogy újra nyitja-e az ügyet a különböző ajánlattételek előtt.

Minden rendben, az Xbox majd megoldja...

...már ami a merevlemezünket illeti. Az első felhasználók és tesztelők ugyanis meglepve tapasztalták, hogy nem igazán lehet menedzselni az Xbox One merevlemezén található háttértárat. A Microsoft hivatalos magyarázata szerint a konzol korlátlan mennyiségben tud menteni a felhőbe, a cache-elt (gyakorlatilag telepített) játékokat pedig magától igazgatja, így a felhasználóknak semmit nem kell tenni. Arról egyelőre nem esett szó, hogy mi a helyzet azokkal a vásárlókkal, akik a kezdeti telepítés után internet nélkül használják a konzoljukat, és sosem mentenek a felhőbe.

Lord of the Rings: ostromoljuk Helm szurdokot

A mai napon hivatalosan is elstartol a Lord of the Rings Online kiegészítője, ami teljes egészében Helm szurdok körül forog. Persze a kiegészítővel együtt számos újdonság kerül be a játékba, amit remekül összefoglal a lenti előzetes.

Mindjárt jön a Tearaway

November 22-én megjelenik a Tearaway, amit persze szokás szerint nem hagyhatunk launch trailer nélkül. A különös hangulatú, kifejezetten jó kritikai fogadtatásban részesült anyag PS Vitán teszi tiszteletét először.

Bővül a Diablo III: Reaper of Souls béta

Ahogy a Blizzardtól megszoktuk, első körben mindig a "friends and family", vagyis a fejlesztők szoros hozzátartozói kapnak bétakulcsokat. Ezt a kört aztán a stúdió mindig bővíti. Nem lesz ez másként a Reaper of Souls esetében sem, még az év vége előtt 3000 bétakulcsot oszt szét a vállalat a leginkább odaadó játékosok között, így ők is bekerülhetnek a bétateszt korai fázisaiba.

A Reaper of Souls nem csak egy új fejezetet, új főgonoszt és új történetet hoz majd a Diablo III világába, de megszűnik a valódi pénzes AH, megújul a loot rendszer, és úgy általában véve az egész játék átalakul.

ZombieU - valóság és játék

A Skóciában készült rajongói film a játékkal vegyíti a valóságot... Vajon mi az igazság, a zombik biztosan csak a képzeletünk szüleményei? Vajon valódi fenyegetéssel nézünk szembe? Nos, minden kiderül az alábbi ZombieU rajongó kisfilmből, ami mindenképpen megérdemel egy megtekintést.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward