Aprók nagyban - 2013.11.05.

1200 autó és a Hold a Gran Turismo 6-ban, ronda ellenfelek a Diablo 3 kiegészítőjében, élő szereplők a Killzone: Shadow Fall új előzetesében...

Aprók nagyban - 2013.11.05.

Bekeményít a Sony a PS4 rajtja előtt

Jövő héten rajtol a PlayStation Észak-Amerikában, amire a Sony nem egy, nem kettő, de rögtön négy videóval készült, és vélhetően lesz még folytatás is. Ezek nagy általánosságban lefedik a konzol képességeit, a DualShock 4 kontrollerrel, az új játékokkal, a PS Vitával történő együttműködéssel, és egyéb érdekességekkel együtt.

Ingyenes Unity-kiegészítés az Xbox One-ra fejlesztő indie-knek

A Microsoft láthatóan igyekszik, hogy behozza lemaradását az indie fejlesztők támogatásában. Éppen most jelentették be a Unityvel közösen, hogy az ID@Xbox programhoz csatlakozó fejlesztők ingyenes megkapják a Unity licencük mellé az Xbox One fejlesztői eszköztárat is, továbbá mindenki számára ingyenesen elérhetőek lesznek a Unity Pro fejlesztői eszközei.

Élőszereplős előzetesen a Killzone: Shadow Fall

A PS4-et kísérő videóáradathoz hozzátartoznak a kezdőcímek kedvcsinálói is. A Killzone: Shadow Fall új élőszereplős előzetese arról próbál minket meggyőzni, hogy tegyük le a Shadow Marshall esküjét. Tehát gyakorlatilag, hogy vegyük meg a játékot.

Valamire készül a Namco Bandai

Új kedvcsináló oldalt indított el a japán kiadó egy még bejelentetlen, Break Burst névre hallgató játékhoz. Nem meglepő módon kaptunk egy visszaszámláló órát, ami mellé egy kastély és hegyek társultak a háttérben. Hat nap múlva kiderül, mi fortyog a Namco Bandai konyhájában.

Ilyen ellenségekre számíthatunk a Diablo 3: Reaper of Soulsban

Habár Malthael csatlósai nagyon veszélyesek a Reaper of Soulsban, és nem sok kalandozó élte túl eddig a találkozást velük, szerencsére egy azért akad. Ő a Tyrael parancsnoksága alatt álló horadrim, Lorath Nahr, aki nem csak, hogy megúszta ép bőrrel a dolgot, de részletesen be is tud számolni minden egyes csúnyaságról, amivel mi is összefuthatunk majd a kiegészítőben.

Galéria megnyitása grid_on

Gran Turismo 6 - 1200 autó, és verseny a Holdon?

Egyelőre még mi sem tudjuk hova tenni a dolgot, de az alant látható első előzetesben körülbelül két másodpercig látható a Hold, azt pedig már tudjuk, hogy a játékba bekerült a Lunar Roving Vehicle LEV-001 néven futó jármű, ami gyakorlatilag egy 1971-es holdjáró. Ha a sejtéseink beigazolódnak, és kiderül, hogy a holdjárót nem csak a szokásos versenypályákon, de a Holdon is ki lehet majd próbálni, akkor jogosan vonhatjuk le a következtetést, hogy a Polyphony Digital csapatának tényleg elmentek otthonról.

Ami a "normális" járműveket illeti: az Eurogamer megkaparintotta a teljes listát, melyen 1197 autó szerepel, így a címben kicsit hazudtunk, de kerekítve jobban hangzik a szám. A kocsik jelentős része persze az előző részekből tér vissza, viszont 124 teljesen új járgánnyal is találkozhatunk majd.

Octopus 8 Studios - veteránokból alakulva

Az Egyesült Királyságban alapítottak új stúdiót olyan veteránok, akik előtte a Blizzardnál, a Riotnál és a ZeniMaxnál tevékenykedtek. Az Octopus 8 Studios székhelye Cambridge-ben található, és a csapat már most két címen dolgozik, melyek közül az egyik meg is jelenik még 2013-ban, míg a másik valamikor jövőre érkezik. Az első sajtóközleményben egyediséget és magas minőséget ígérnek a srácok, továbbá szavaikból azt lehet kivenni, hogy valamilyen köztes utat találtak az indie életstílus, és a nagy kiadók által uralt piac között. Hogy pontosan mit, az remélhetőleg hamarosan kiderül.

PlayStation Vita frissítés - készülünk a PS4-re

A Sony ígéretének megfelelően megjött a 3.00-s frissítés a PS Vitához, melynek segítségével a kis kütyü felkészülhet a nagytestvér érkezésére. A frissen bekerült PS4 Link applikáció segítségével tolhatjuk majd a nagykonzolos játékokat a Vita képernyőjén, illetve ezzel használhatjuk ki a második képernyős funkciókat. Bekerült továbbá a panorámafényképek készítésének lehetősége, fejlődött a szülői felügyelet, átalakult a barátlista megjelenítése, és bekerült egy másik app, aminek segítségével tartalmakat másolhatunk a Vita és a PS3 között Wi-Fi hálózaton.

Linuxra is elérhető a Metro: Last Light

Ha megvan Steamen a Metro: Last Light, akkor örömhírrel szolgálhatunk: mától a PC-s és maces verzió mellé elérhető a linuxos változat is. Mivel a készítők már bejelentették, hogy támogatni fogják a SteamOS-t és a Steam Controllert, így ez a lépés tekinthető gyakorlatilag a felkészülésnek.

SimCity - így épül a MegaTorony

A Cities of Tomorrow kiegészítővel mindenféle futurisztikus dolog és épület talál utat a SimCity városaiba. Az egyik új épület a fantáziadúsan elnevezett MegaTower lesz, mely magában foglal többféle zónát is. Na, egy ilyet tekinthetünk meg akcióban a lenti video segítségével.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward