Aprók nagyban - 2013.09.29.

Felveheti a versenyt a Watch Dogs világa a GTA V-ével? Előfizetéses alapú fitnessz app jön az új Xbox-hoz, láthatjuk az FF13-3 harcrendszerét és még sok egyéb dolog a mai aprókban az EG expóról.

Aprók nagyban - 2013.09.29.

Watch Dogs - Lesz akkora nyílt világa, mint a GTA5-nek!

A Watch Dogs jelen és jövőgenerációs konzolokra, valamint PC-re érkezik. A platformok közötti különbségek azonban nem merülnek ki a grafika skálázódásában. PS4-en és Xbox One-on ugyanis dinamikusabb lesz a város, több gyalogos lesz és jobb lesz a NPC-k mesterséges intelligenciája is. Több lesz az autó és a közlekedés rendszere is finomodik. Az élmény legfontosabb része és a történet persze mindenhol egységes lesz. Jonathan Morin, a játék rendezője szerint az általuk készített virtuális Chicago elképesztően kidolgozott és részletes lesz. Nem is igazán a méret, amivel reklámozni akarják a játékot, hanem részletgazdagság. "Eltölthettek akár 10 percet is azzal, hogy csak álltok egy helyben és az emberek profiljait böngészitek."

Az interjú alapján feltehetően tisztán méretre nem lesz akkora a Watch Dogs, mint a Grand Theft Auto 5. Morin elmondta, hogy náluk nem lesz repülés, mint a GTA5-ben, ezért nem voltak rászorítva, hogy ekkora területen terjeszkedjenek el. Az Eurogamer exkluzívja kiterjed még a karaktertestreszabásra és a Wii U verzió sajátosságaira is többek között, érdemes rajta átfutni.

Octodad - Kedvenc fejlábúnk is kint volt az EG Expón

Az expón Polipapuci esküvőjét lehetett végigjátszani és bármily meglepő, de a játékot kipróbálók szerint egyáltalán nem frusztráló irányítani fejlábú barátunk csontnélküli testét. A játékban kihívást nyújt átsétálni egy szobán is, így nem csoda, hogy egy egész esküvői csődületen átnavigálni az emberek közé beilleszkedni vágyó polipot, külön művészetnek számít. Váltogatnotok kell, hogy mikor irányítjátok a lábát alkotó csápokat és mikor a kezeket, de a rendszer jól működik, a komédia pedig kiválóan átjön minden mozzanatnál.

Előfizetéses alapú fitnessz app Xbox One-hoz

A Microsoft megerősítette Xbox Fitness szolgáltatásának létét és elmondta, hogy ez járni fog az Xbox Live Gold előfizetéshez 2014 decemberéig (ezt követően plusz pénzért vásárolhatunk korlátlan hozzáférést, ha minden igaz). Az Xbox Wire blogbejegyzése szerint rengeteg fitnesz videó lesz majd a program könyvtárában, amiből válogathatunk. A Kinect monitorozza majd a szívverésünket és követi az általunk végzett izommunka mértékét, hogy ez alapján megállapítsa a teljesítményünket és teherbírási képességünket. A program optimalizálja minden edzésünket, miközben olyan híres trénerekkel dolgozhatunk együtt a nappalinkban, mint Tracy Anderson, Jillian Michaels, Tony Horton vagy Shaun Thompson.

A Lightning Returns: Final Fantasy 13 harcrendszere működés közben

Egy jó adag gameplay videóval demonstrálták az új FF harcrendszerét. A rózsaszín hajú hősnő nehezen akarja átadni a helyét az új generációnak, de ezt a rajongók láthatóan nem bánják, mert Ligthing látszólag óriási népszerűségnek örvend. A jövő februárban érkező játék három új vidijéhez katt: első, második, harmadik.

Final Fantasy 14: "Veterán jutalmazás" jár az előfizetőknek

A nem olyan rég újraindított MMO jutalmazza azokat az előfizetőket, akik hosszabb ideig is kitartanak a játék mellett. In-game tárgyak és más exkluzív lehetőségek várják a játékosokat az időtartamtól függően. 30 napnál jön a Wind-Up Cursor Minion, 60 napnál Black Chocobo Chick és egy Cascadier Uniform Voucher, míg 90 napnál egy Beady Eye lény és egy Voidal Resonator jár, bármik is legyenek ezek. Ha még hosszabb előfizetésre adjátok a fejeteket, akkor az összes tier cuccait megkapjátok egyszerre. A játék újraindítása nagy sikert hozott a fejlesztőknek, több előfizetőjük van, mint amennyire számítottak, így még ha vissza is esik egy kicsit a játékos szám, sem lesz szükségük arra, hogy átmenjenek free-to-playbe. Az FF11 is egy viszonylag alacsony számú játékosbázissal ki tudott tartani előfizetéses modellel.

Wildstar: Készen van "Combat sandwich"!

A DevSpeak legújabb epizódjában végre bemutatták nekünk a harcrendszert alkotó utolsó összetevőt is, a képességek működését. Instant skillek, cast time-os képességek és channelezhetőek... a Wildstar ezen a recepten is módosított, hogy minél dinamikusabb és izgalmasabb harcot prezentáljon nektek:

A játék valamikor jövőre jelenik meg.

FIFA 14 EG Expó előadás

Az EA és a FIFA 14 fejlesztőcsapata nem a legjobb szónokát küldte ki a londoni eseményre, de ha nagy rajongói vagytok a szériának, érdemes végignézni az előadást!

A Quantic Dream következő projektje "nagyon más" lesz, mint a Beyond vagy a Heavy Rain

A francia stúdiónál egy kis csapat már javában készíti elő a stúdió next-gen projektjét, dolgoznak a tech-en és rengeteg koncepciót gyártanak hozzá. A játék hasonló alapokra van felhelyezve, mint a Beyond és a Heavy Rain, de mégis nagyon más. David Cage egyik legfontosabb célja minden játékával, hogy meglepetést okozzon. Node ne szaladjunk még ennyire előre, mert először októberben még a PS3 exkluzív Beyondon is meg kell lepődnünk. (@GameInformer)

Snake Plissken visszatér.... Vagy mégsem?

Sok kaka gyűlt már össze a pöcegödörben azóta, mióta utoljára hallottunk Snake Plisskenről, a túlélőről. Kurt Russel ESCAPE filmjeire már a mozivászon is alig emlékszik, de hogyan is felejthetnénk el valamit, ami többek között a Metal Gear szériát is inspirálta annak idején. Térjünk is viszont a tárgyra, mert Snake Plissken sem sz*rozik. 2003-ben a Namco bejelentett egy új játékot, ami az Escape from New York és Escape from L.A. filmekre alapozott. Ennek megjelenési dátuma 2005 lett volna, ismeretlen platformokon. A játék főszereplője megkapta volna Kurt Russel kinézetét az Ő, John Carpenter és Debra Hill hozzájárulásával. A kampány rész már majdnem kész is volt, amikor a játék végül a fiók mélyére került ismeretlen okból. Egészen eddig rejtegették az alábbi videót az internet elől...

További részletek a Kotaku cikkében. (Szerintük megvan rá az esély, hogy azért került ez most elő, mert egy új játékkal akarnak előrukkolni.)

Tropico 3, Sine Mora és még sok más az új Humble Weekly Sale-en

A Kalypso Media áll az új Humble csomag mögött, melyben benne van a Tropico 3, Sine Mora, Skydrift és az Anna - Extended Edition. Az előbbi játékokat már 1 dollár befizetése esetén megkapjátok, de ha legalább a 6 dollárt dobtok a kalapba, akkor ezekhez hozzá jön még a Tropico 4 és a Jagged Alliance: Back in Action. Mindegyiket PC-re kapjátok, Steam kulcsok formájában, az Anna megy Linux-on és Mac-en is.

Velocity 2X pre-alfa videó

A FuturLab jövőre megjelenő sci-fi platformer-shooter hibrid játékához új bemutató érkezett, bár a játék még pre-alfa szakaszban van, így nem végleges a kinézete sem és egyelőre hangok sincsenek még. Sebaj, legalább zenei aláfestést kapunk a PS4-re és PS Vitára készülő játék videója mellé.

Scribblenauts Unmasked trailer

A Warner Bros. bemutatott egy új trailert a Scribblenauts Unmasked-hoz, amiben megszámolni is nehéz, annyi DC képregénykarakter van. A fókusz persze most is a képzelőerőn van, de azért nem mellékes az sem, hogy a legnagyobb szuperhősök szerepében üldözhetjük a gonoszt.

Bravely Default... várjunk csak, mi?

Bátran …hibásan teljesít? …mulaszt? ...alapértelmezett? Nehezemre esne lefordítani a játék címét, annyi szent. Mindenesetre az alcímben van valami repkedő tündibündi is. Szóval a Bravely Default: Flying Fairy című 3DS játék még az idén megjelenik Európában is, jelentette a kiadó Square Enix. Szépen lokalizált port és gyűjtői változat érkezik, továbbfejlesztett interfésszel, három új nehézségi fokozattal és annak lehetőségével, hogy állítsátok a random csaták gyakoriságát. Lesz japán és angol hangsáv is, feliratot pedig francia, olasz, német és spanyol nyelven kapunk. Trailer alant.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward