Aprók nagyban - 2013.09.04.

Négy kontrollert támogat a PlayStation 4, 15 percig mozog a Watch Dogs, XCOM: Enemy Within játékmenet részletek, igazi bandatagok a GTA 5-ben...

Aprók nagyban - 2013.09.04.

Női harcosok a UFC-ben

Az EA Sports ma bejelentette, hogy női harcosok is lesznek az új UFC-játékban. A két legfontosabb név az UFC női ágának harmatsúlyú bajnoka, Ronda Rousey, valamint fő ellenfele, Miesha Tate lesz - és egyébként mindketten edzők a The Ultimate Fighter következő évadában.

Négy kontrollert támogat a PlayStation 4

Shuhei Yoshida megerősítette, hogy az új PlayStation összesen 4 kontrollert tud kezelni egyszerre. Érdekesség, hogy a PlayStation 3 még hetet tudott, míg az Xbox One nyolc irányítót támogat.

Igazi bandatagok mondták fel a Grand Theft Auto 5 szövegeit

Lazlow Jones, a sorozat producere és írója elmondta, több ezer órányi hanganyagot vett fel emberek otthonában, ahogy természetesen beszélgetnek, illetve teszik a dolgukat - mindez háttérbeszédként fog szolgálni a GTA 5-ben.

Ennél azonban fontosabb volt, hogy a játékban szereplő bandatagok nagy részének szinkronját igazi bandatagokkal vették fel. "A játékban vannak egymással szemben álló bandák. Vannak fekete bandák, latin bandák, és hasonlók. Felvettünk egy srácot, akinek az volt a feladata, hogy igazi bandatagokat szerezzen, így olyan arcokat is szereztünk, akik korábban például az El Salvadore-ban voltak, tele tetoválásokkal, az egyikük pedig szó szerint az előző nap szabadult a börtönből. Azért fordultunk ezekhez az emberekhez a bandatagok szinkronjáért, mert nem akartuk, hogy valamilyen csili-vili Los Angeles-i színész mondja fel a szövegeket, aki valami kiváló iskolában végzett, és megpróbálja előadni a dolgot. Ennél semmi sem lett volna rosszabb. Szóval megkerestük ezeket az ijesztő embereket, és megkértük szépen őket, hogy segítsenek."

Jones elmondta, így nem csak a hangok lettek autentikusak, de sokszor ez hatással volt a megírt szövegre is. A bandatagok sokszor "kijavították", vagy módosították a szöveget, hogy az jobban tükrözze a valóságban használt nyelvezetet.

XCOM: Enemy Within - játékmenet részletek

A PAX-on mutatták be az alant látható videót, melyben a játék vezető tervezője, Ananda Gupta mutat be olyan dolgokat, mint a fegyverek, a képességek, az ellenfelek és a pályák. Újdonságokban nem lesz hiány.

Ingyenes DLC lesz a Grid 2 Demolition Derby

Mától elérhető PC-re és Xbox 360-ra a Demolition Derby mód a Grid 2-höz, melyet szokatlan módon ingyenes DLC-ként tettek közzé a fejlesztők. A csomag érkezik PlayStation 3-ra is, egy hét múlva. A Codemasters szerint a közösség egyöntetűen szerette volna, ha visszatér ez a játékmód, és egyébként meg nagyon jól meg fogja mutatni, mire is képes a játék motorja és törésmodellje. A Detroit Demolition Derby Stadium a játékosok két pályafelállás közül választhatnak majd, azonban mindkettőben lesz keresztezős ugrató. Mindezt maximum 12 fővel élvezhetjük, de működik egyedül és osztott képernyőn is.

EverQuest Next - parkour mozgás

Úgy néz ki, hogy egyre több játékban lesz divat a parkour-szerű mozgás, s az Everquest Next sem hagyja ki. Ezen kívül gyorsítva nézhetjük meg, hogyan jöhet létre egy lávás környezet.

Ezeket hozza a Square Enix a Tokyo Game Show-ra

Szeptember 19 és 22 között az alant olvasható játékokat lehet majd kipróbálni a Square Enix standján. Senkit ne zavarjon meg a Call of Duty, vagy a The Evil Within jelenléte; ezeket ugyanis Japánban a Square Enix adja ki.

Tehát a címek: Call of Duty: Ghosts, The Evil Within, Wolfenstein: The New Order, Skylanders Spyro’s Adventure, Dragon Quest: Monster Parade, Deadman’s Cross, Final Fantasy 14: A Realm Reborn, Kingdom Hearts HD 1.5 Remix, Drakengard 3 (Drag-on Dragoon 3), Dragon Quest 10, Final Fantasy 13: Lightning Returns, Bravely Default: For the Sequel, Gardening Mama: Mama and Her Forest Friends, Cooking Mama 5

Csak többjátékos mód lesz a Plants vs Zombies: Garden Warfare-ben

A PopCap bejelentette, hogy az új Plants vs Zombies: Garden Warfare csak multiplayerben lesz játszható, négyfős kooperatív, vagy maximum 24 fős kompetitív módokban. A Boss Mode exzkluzív lesz az Xbox One-on, és a Microsoft konzolja más extra tartalmakat is kap majd, de más platformok is számíthatnak arra, hogy az alapjátékra építkezve további tartalmi csomagok érkeznek. A játék először Xbox One-on jelenik meg 39,99 dolláros áron, később pedig jön PC-re és Xbox 360-ra 29,99 dollárért.

15 percig mozog a Watch Dogs

Colin Graham, az animációért felelős Ubisoft-munkatárs 15 percen keresztül, akció közben mutat be a Watch Dogs többjátékos részéből egy szeletet.

Killzone: Shadow Fall - de ki az ellenség?

A Guerilla Games elmagyarázta kicsit, milyen szervezet is az a Black Hand, ami a PlayStation 4-re készülő Killzone főgonoszait gyűjti magába. A stúdió szerint több csoport is fenyegeti Vekta stabilitását, a Black Hand azonban egy kivált, radikális csapat, mely főként fanatikusokból áll össze, és nagyon mérgesek a békés Vekta kormányra a Helghan elpusztítása miatt. A New Helghan kormánya nem támogatja, hogy a Black Hand egy teljeskörű háborút robbantson ki, szóval a csoport kitagadott katonákat, lesüllyedt bűnözőket toboroz. Módszerük leginkább a vérengzés és a szabotázs, és persze hozzáférnek az alakváltó ruházathoz.

Mától elérhető a DC Universe Online - Sons of Trigon DLC

A Sony kiadta a legújabb tartalmi csomagot, Sons of Trigon néven. A Legendary tagoknak ingyenes a cucc, és elérhető PC-n és PlayStation 3-on is, míg az ingyenes és premium tagoknak 10 dollárt kell kiadniuk a csomagért. A DC Universe Online egyébként nagyon sikeres, nem meglepő, hogy később majd érkezik PlayStation 4-re is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward