Aprók nagyban - 2013.07.22.

Nem csúszik tovább a Shield, a Dead Rising 3 nagyobb lesz, mint az eddigi részek, vannak Drakengard screenshotjaink, DLC-ink, és rengeteg egyéb hírünk a mai aprókban!

Aprók nagyban - 2013.07.22.

Nvidia Shield megjelenési dátum

Az 1 hónapos, gyártási nehézségekre visszavezethető csúszás után a jövő héten megjelenik az Nvidia Shield kézikonzol, a cég már megerősítette július 31-ét, mint megjelenési dátumot. Az Android alapú eszköz képes arra, hogy streameljen játékokat a PC-tekről. Végleges formáját ebben a bemutatóban tekinthetitek meg. Az Nvidia nemrég az árát is csökkentette 50 dollárral, hamarosan kiderül, hogyan teljesít majd a játékgép a pénztáraknál.

PS Vita 'hardverárusítási kezdeményezés' = árcsökkentés?

A Sony ígéretet tett arra, hogy megnyomja a PS Vita eladásokat a címben említett kezdeményezés keretein belül. Ebből sokan arra következtetnek, hogy hamarosan számíthatunk egy árcsökkentésre. Ezen törekvésének az éves jelentésben adott hangot a japán óriáscég. A hivatalos bejelentést a gamescomra várjuk/reméljük.

Witcher 3: Hatalmas küldetés/pixel ráta!

"A küldetés per pixel (ezt le kéne védetnünk) mutató olyan magas, amennyire az emberileg lehetséges" - nyilatkozta a rendező, Konrad Tomaszkiewicz a Stickskills-nek. Elmondása szerint nagyon sok embert állítottak rá a küldetéstervezésre és írásra, valamint mindent megtettek azért is, hogy a mellékes feladatok tökéletesen illeszkedjenek a játékba, ami így koherens egészet ad. Minden NPC-nek meggyőző háttérsztorit írtak és minden tájegységnek adtak egyedi népszokásokat és történetet. Akiknek eddig volt szerencséje kipróbálni a The Witcher 3: Wild Huntot, el volt ájulva, így már mi is alig várjuk, hogy rátegyük a kezünket és kiderítsük, vajon sikerült-e a CD Projektnek új szintre emelnie a nyílt világú játékokat.

The Walking Dead - Season 2 (Spoiler veszély!!)

Vigyázat, akinek kimaradt az első szezon, ugorjon! Mindenki más nyugodtan olvasson tovább! :)

A TellTale Games féle The Walking Dead játékot úgy tálalják nekünk, mint egy sorozatot, de ettől függetlenül egyáltalán nem vehettük biztosra, hogy kapcsolódik majd a második szezon az elsőhöz. A San Diego Comic Con-on legnagyobb örömünkre megerősítették, hogy Clementine visszatérő szereplő lesz, sőt mi több, Kenny sorsára is fény derül. Az új sorozatba átvihetjük majd választásainkat az első sorozatból és a 400 Days DLC-ből, annak ellenére, hogy az látszólag teljesen különálló sztorit tálalt. A második szezon ősszel indul, közel azonos időben minden platformon (iOS, Mac, PC, PS3, Vita, Xbox 360).

Injustice: Martian Manhunter DLC

Az Injustice: Gods Among Us fejlesztéséért felelős NetherRealm Studios bejelentette a Martian Manhunter letölthető tartalom megjelenési dátumát. A július 30-án érkező Martian Manhunter karakter mellett jön még egy kisebb tartalom is aznap, egy John Stewart Zöldlámpás skin, amit viszont nem fedez a szezonbérlet. (@Destructoid)

Drakengard 3 screenshotok

Aki bírja a keleti agymenéseket, ajánljuk figyelmébe az alábbi frissen érkezett Drakengard 3 képeket. A játékban meglovagolhattok egy óriási sárkányt, akivel tüzes halált zúdíthattok ellenfeleitekre, de oszthatjátok őket a földről is. Mindeközben megpróbálkozhattok a nyugati gondolkodásra beállt agyatok megerőszakolásával a sorozat legújabb sztorijának emésztése közben. Egyelőre nem erősítették meg a PS3 exkluzív cím nyugati megjelenését, de japánban október 31-én jön a Drag-on Dragoon címen futó játék.

Galéria megnyitása grid_on

Dead Rising 3: Nagyobb, mint az első kettő együtt

A Xbox One egyik kezdő címének számító új Dead Rising játékot alaposan felkészítette a Microsoft és a Capcom a Comic Conra. Az előadáson, amelyen mellesleg demonstrálták a Kinect arcfelismerő technológiáját is, bemutatásra került egy videó a játék demójából, amihez egyelőre még a sajtó sem nyúlhatott hozzá. További információk a Capcom Unity-n és a GameInformer cikkében.

NFS: Rivals - Cops vs Racers bővített trailer

Az új NFS trailer lehet, hogy hatásvadász, de a narratíva hangulatos a render videó pedig olyan látványos, amilyet az újgeneráció hajnalán elvárhatunk az új NFS játéktól. Ez sem lesz mélyenszántó, de a fene vigye el, az NFS első részét sem a "sztori" adta el... A játék novemberben jön PC-re, PS3-ra, és Xbox 360-ra, de számíthatunk PS4-es és Xbox One-os változatra is egy későbbi időpontban.

Final Fantasy 14: Jön az utolsó béta

Amennyiben van kódotok, akkor július 30-ig van időtök azt beváltani, hogy garantált legyen a helyetek az utolsó tesztalkalmon. Ám ha lemaradtatok, újra regisztrációval az esemény kezdetekor még szerezhettek magatoknak helyet, ha szerencsétek van. A teljesen átszabott MMORPG augusztusban indul újra PC-n és végre debütál PS3-on is. A béta mindkét platformon elindul cross-play támogatással.

Ace Combat Infinity PS3-ra

A Namco Bandai bejelentette az Ace Combat Infinity-t egy rövid teaser kíséretében. Egyelőre nincs sok információ, csak ennyi: "Aznap mikor leesett az ég, a mennyek kettéváltak, hogy új égboltot teremtsenek". Hangzatos, nem? Az Infinity is a Project Aces keze alatt készül, ahogyan az utolsó játék is, az Ace Combat: Assault Horizon, mely PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jelent meg. Az új rész ezzel szemben PS3 exkluzívnak néz ki, már csak az a kérdés, hogy ez is F2P modellel jön-e, mint az új Tekken. A Namco megszeretni látszik ugyanis ezt a modellt.

Tekken Revolution: Plusz két karakter, magasabb szintlimit

A Namco Bandai jelentősen bővíti a Tekken Revolution-t, nem csak több nehézség beállítási lehetőség, szabad tréning mód és skill újra leosztási opciók jönnek, de több szabadon választható prémium extra is... A két új karakter Hwoarang és Dragunov lesz, az arcade módhoz pedig jön normál, nehéz és nagyon nehéz beállítás. A maximális szint 60-ra emelkedik. Az ingyenesen játszható verekedős játék hivatalos oldalán megtaláljátok a frissítéssel kapcsolatos részleteket. A tapasz július 24-én jön PSN-en.

Ultra Street Fighter 4: Új karakter gameplay

Az Ultra Street Fighter 4 kapott egy új bemutatót, melynek elején egy rövid bevágás található az tavalyi bajnokságról. A videóban láthatjátok Hugót, Poisont, Elenát és Rolentót bunyózni. Az Ultra frissítés megjelenik DLC és dobozos formában is PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Az EVO 2013-as eredeti bejelentést itt tekinthetitek meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward