Aprók nagyban - 2013.07.19.

Félelmetes kedvcsinálókon a PS3-as Diablo III, kulisszák mögött a The Division, Emmyre jelölték Halo 4: Forward Unto Dawn-t, itt a linuxos Dota 2...

Aprók nagyban - 2013.07.19.

Megvan a Fable Anniversary-féle achievement verseny nyertese

Ahogy arról korábban írtunk, a Lionhead pályázatot indított a rajongók között, a nyertes által készített achievement pedig bekerülhetett a játékba. Végül a Khaos Archangel néven futó felhasználó kapott 1585 szavazatot, amivel meg is nyerte a cuccot. Az achievement neve "Are you not entertained?", amit akkor lehet megszerezni, ha szünet nélkül részt veszel nyolc kör arénában.

Félelmetes kedvcsinálókon a PS3-as Diablo III

Mintha sosem játszottunk volna a Diablo III-mal, úgy fog elkapni minket az alábbi két, igen-igen furcsa, helyenként elég félelmetes előzetes. Megtekintés kötelező jelleggel.

Kulisszák mögött a The Division

Gondoltátok volna, hogy az E3 előtti héten még rengeteg munkája volt a svéd fejlesztőknek azzal, hogy egyáltalán prezentálható legyen a játék? Nem csak a játék weboldalát és a PR-szövegeket kellett elkészíteni, de még a felhasználói felülettel sem álltak sehol. A játék kreatív igazgatója, Nicklas Cederstrom és a csapat tetemes része egyébként részt vett egy túlélő kiképzésen a vadonban, ami az úriember szerint egyáltalán nem volt "szórakoztató", és "soha nem csinálja meg újra."

Emmyre jelölték a Halo 4: Forward Unto Dawn-t

A Halo 4 mellé készített élőszereplős minisorozat, a Forward Unto Dawn egészen fantasztikus eredményt ért el: Emmy-díjra jelölték a legjobb főcím kategóriájában. A Forward Unto Dawn az HBO-féle Newsroom, az FX-féle American Horror Story: Asylum, a Starz-féle Da Vinci Demons, és a CBS-féle Elementary ellen megy harcba, valamint az év nagy meglepetése, a History Channel által készített Vikings is versenyez. A 2013-as Emmy-díjakat szeptember 22-én adják át.

The Bureau: XCOM Declassified - újabb élőszereplős video

Nagyon eltalálták a készítők ezt a kis "sorozatot", melynek tulajdonképpen az első része a menetrendnek megfelelően érkezett meg. Új-Mexikóban járunk, a képzeletbeli Pima városában... a többit pedig meglátjátok.

Mac-re és Linuxra is megjelent a Dota 2

Miután a közel 2 évig tartó béta véget ért, a Dota 2 megjelent Windows PC-kre. A Valve azonban ígéretét betartva most megjelentette Linuxra és MacOS X-re is az anyagot, a következő rendszerkövetelményekkel:

Dota 2 Mac OS X minimum rendszerkövetelmények:

Mac OS X Lion 10.7

4GB RAM

8GB merevlemez tárhely

nVidia 320M vagy jobb, Radeon 7000 vagy jobb, Intel HD 3000 vagy jobb

Dota 2 Linux minimum rendszerkövetelmények:

Ubuntu 12.04

Kétmagos Intel vagy AMD 2.8 GHz-es órajelen

4GB RAM

8GB merevlemez tárhely

nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeaon HD2600/3600 (Meghajtók: nVidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1

OpenAL-kompatibilis hangkártya

Prince of Persia: Shadow and the Flame - platform és harc

Fantasztikusnak tűnik az iOS-re és Androidra érkező Prince of Persia: Shadow and the Flame, mely most fejlesztői naplón mutat meg újabb részleteket magából. Többnyire a platform- és harcrészeket.

850 oldalas forgatókönyvet vágtak meg a South Park-játék számára

A South Park-sorozat írói, Trey Parker és Matt Stone a Comic Con-on beszéltek az Obsidian által fejlesztett Stick of Truth alcímű játékról. A duó nekiállt a forgatókönyvnek, még évekkel ezelőtt, és meg sem álltak 850 oldalig. Ehhez egyébként a Skyrim adta az inspirációt, amit mindketten imádtak, de olyan játékokból is merítettek, mint a Paper Mario, az Earthbound és a Legend of Zelda. Persze egy ilyen hosszú forgatókönyv még egy játék számára is sok, így az Obsidian arra ösztökélte az írókat, hogy vágják meg, és a fennmaradó tartalmat adják ki DLC formájában. Erre aztán a Comic Con közönsége fujjolásba kezdett, amivel Trey Parker egyet is értett: "Én is így érzek. B*assza meg!" - majd hozzátette, ez a tartalom előbb-utóbb ki fog kerülni a játékosok kezébe, de az alkotók inkább új epizódok formájában akarnák kiadni.

Xbox One - játszhatunk letöltés és telepítés közben is

Először azt tudtuk meg, hogy a PlayStation 4-hez hasonlóan az Xbox One-nal is játszhatunk, miközben letöltjük az adott címet. Nos, Redmond most megerősítette, hogy ugyanez vonatkozik a lemezes telepítésekre is. A konzol a játék futtatásához szükséges legfontosabb szegmenseket tölti le, vagy telepíti fel először, a többi így nyugodtan települhet a háttérben, amíg mi vidáman elvagyunk az első pár pályával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward