Aprók nagyban - 12.27.

Sztoris előzetesen az Aliens: Colonial Marines, jön az új Forza Horizon autócsomag, idegösszeomlást okoz a Wii U, és nemsokára itt a Dead Space 3 demója is...

Aprók nagyban - 12.27.

Sztorival erősít az Aliens: Colonial Marines

Az Aliens és az Alien 3 közötti átkötésnek szánt játék sztorijába talán most először pillanthatunk bele kicsit az alábbi előzetes segítségével. Lesz itt dráma, meg persze (meglepő módon) sok-sok idegen.

Ingyenes a The Walking Dead első epizódja

Természetesen a Telltale-féle játékról van szó, annak is az első epizódjáról. A több magazinnál az év játékának választott, epizodikus felépítésű anyagba most könnyedén belekóstolhatunk Xbox 360-on, ugyanis (valószínűleg újévig) ingyenesen lehet lerántani a játék az Xbox Live Marketplace-ről.

Hamarosan itt a Dead Space 3 demója

Az Electronic Arts és a Visceral Games bejelentette, hogy január 22-én érkezik a Dead Space 3 demója Xbox Live-ra és PSN-re - tehát nem olyan sokkal a február 5-i megjelenés előtt kipróbálhatjuk az anyagot. Azonban van lehetőség a demót még egy héttel korábban kipróbálni, ha regisztrálsz egy Origin ID-t, amihez aztán Xbox 360-on beváltható kód jár - egyelőre nincs arról szó, hogy PC-re is érkezne a kipróbálható változat.

Újév napján jön a Forza Horizon új autócsomagja

A Recaro Car Pack néven futó csomag január 1-jén érkezik és hat új autót hoz magával. Az új járgányok a 2012 Cadillac Escalade ESV, a 2012 Logus Exige S, a 2005 Mercedes-Benz SLR, az 1995 Ford Mustang Cobra R, a 2012 Lexus LFA Nurburgring Edition, valamint a filmekben (és a valóságban is) gyerekrabló-furgonként ismert 1983 GMC Vandura G-1500. A csomag 400 MS pontba kerül, az autókat egyenként 240 pontért vehetjük meg, a szezonbérletesek pedig természetesen ingyen kapják, egy bónusz verdával egyetemben, mely a 2009 Pagani Zonda Cinque Roadster.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward