Aprók nagyban – 12.13.

Dead Space 3 hangvezérlés, Hitman HD Trilogy, Borderlands 2 tapasz, Oddworld HD megjelenések, új CoH 2 előzetes, ArmA

Aprók nagyban – 12.13.

[bold]Dead Space 3 hangvezérléssel

[/bold]

Hangparancsokat osztogathatunk a Dead Space 3-ban a Kinect segítségével. Persze nem ez az első eset, hogy egy shooterben ezt megtehetjük, a Mass Effect 3-ban már volt hasonló lehetőség, de a Dead Space 3 lesz az első co-op játék, amely ezt a lehetőséget kihasználja. Muníciót, életerőt adhatunk át társainknak, feléleszthetjük az elesetteket, és még sok miden másra is használhatjuk majd a hangunkat. A játék február 8-án jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.

[bold]

Hitman HD Trilogy februárban

[/bold]A Square-Enix megerősítette, hogy a Hitman HD Trilogy február 1-én jelenik meg a Európában PS3-ra és Xbox 360-ra. A pakkban megtalálható a Hitman 2: Silent Assassin, a Hitman: Contracts és a Hitman: Blood Money. A trilógia az USÁ-ban kicsivel hamarabb, január 29-én jön ki.[bold]

Borderlands 2 tapasz[/bold]

Masszív Borderlands 2 tapaszt kapott a játék Playstation 3-as és Xbox 360-as verziója, amely többek között kijavítja a "Badass" ranggal kapcsolatos hibákat is. Többé nem fog előfordulni, hogy a rang leresetelődik, és ha már megtörtént, a játék akkor is megpróbálja helyreállítani. Akik elvesztették ezt a rangot, töltsék be a játékot, mentsék el, és lépjenek ki. Ezt minden karakterrel meg kell ismételni, és a következő belépésnél már minden rendben lesz. Itt olvasható, a teljes lista arról, mi mindent javít ki vagy alakít még át a tapasz.

[bold]

Csúszik az ArmA 3 megjelenése

[/bold]

A Bohemia Interactive bejelentette, hogy csúszik az ArmA 3 megjelenése. Az extra fejlesztési időt arra fogják felhasználni, hogy kiteljesítsék a játékot, hogy az elérhesse teljes potenciálját. A megjelenés dátumát csak jövőre fogják véglegesíteni. A projekt vezetését Joris-Jan van ‘t Land vette át, aki már 10 éve dolgozik a cégnél, A régi vezető, Daniel Musil otthagyta a stúdiót, hogy máshol próbáljon szerencsét.

"Olyan változtatásokat implementálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy a váratlan körülmények között is tovább tudjunk működni – olyan problémákkal kell szembenéznünk, amelyeket eddig el sem tudtunk képzelni" – mondta  van ‘t Land, arra utalva ezzel, hogy a cég két fejlesztője, Ivan Buchta és Martin Pezlar még mindig egy Görög börtönben raboskodik. Remélik, hogy kollégáik minél hamarabb kiszabadulhatnak Az ArmA 3 csak jövőre jelenhet meg, a cég közben tovább dolgozik a DayZ-n.

[bold]

Oddworld Stranger’s Wrath és Munch’s Oddysee HD verziók

[/bold]

Az Oddworld Inhabitants megerősítette, hogy az Oddworld: Stranger’s Wrath HD december 19-én jelenik meg PS Vitára Európában, az USÁ-ban pedig egy nappal hamarabb, az ára 11,99 Euro/14.99 Dollár lesz. A PS3-as verzió már megvásárolható PSN-en.

A Oddworld: Munch’s Oddysee HD december 19-én jön ki PS3-ra Európában, ennek ára 8,99 Euro/9,99 Dollár lesz. Az USA verzió megjelenési dátumát is hamarosan bejelentik.

[bold]Company of Heroes 2 előzetes

[/bold]

A Company of Heroes 2 új előzetese a többjátékos módba enged betekintést. A stratégiai játék zárt bétája valamikor újév után várható. A PC-s megjelenés időpontja 2013 márciusában várható.

 

[bold]

5 millió Minecraft Pocket Edition kelt el

[/bold]

5 millió példányban kelt el a Minecraft mobilos verziója, a Pocket Edition, legalábbis ez derül ki a Mojangnál dolgozó Johan Bernhardsson Twitter üzenetéből. Ez a szám 17,5 millióra emeli az eladott Minecraft példányok számát, ha minden platformot együttesen nézünk. Közben már készül az online multiplayer mód az Androidos és iOS-es verziókhoz. A következő hibajavítás jövőre érkezik a játékhoz, és 0.5.1-es verzióra emeli azt.

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward