Aprók nagyban - 10.16.

Megvan a Need for Speed-film főszereplője, bizonytalan a Prey 2 sorsa, rekordokat fog dönteni a Black Ops 2, befutott a Deadlight PC-s gépigénye...

Aprók nagyban - 10.16.

Képeslapot lehet küldeni a lecsukott ArmA 3-fejlesztőknek

A Görögországban letartóztatott két Bohemia-munkatárs segítésére és támogatására létrehozott oldal most már lehetőséget ad arra is, hogy képeslapot küldjünk együttérzésünk kifejezésére. A weblapon több kinézet közül választhatunk, és megadhatunk egy üzenetet, ami remélhetőleg lelket önt majd a görög sztrájkok miatt tovább börtönben tartott duónak.

Breaking Bad-sztár a Need for Speed filmben

Halad a Need for Speed-mozifilm, legalábbis a főszereplő már megvan. A Breaking Badben Jesse Pinkmant alakító Aaron Paul fogja hozni az autós anyag főhősét. A filmért a Dreamworks felelős, a megjelenését 2014-re datálják, a forgatás pedig jövőre kezdődik.

A Dragonborn lehet a Skyrim következő DLC-je?

A Zenimax levédette a Dragonborn nevet a DLC-szoftver kategória alatt, nem sokra rá pedig szemfüles rajongók némi adatbányászat után elő is ástak egy-két dolgot a csomagról. Ezek szerint az új DLC-ben számíthatunk majd sárkánymountokra, új páncélfajtákra, és olyan küldetésekre, melyek Solstheim, Telvanni, Castle Karstaag, Raven Rock és Miraak Temple területein játszódnak. Ezek közül Solstheim kifejezetten érdekes, hiszen az argoniai invázió után a dumnerek egy tetemes része ide menekült, és gyakorlatilag már Morrowindben található.

Rekordokat döntögetnek a Black Ops 2 előrendelések

A GameStop elnöke, Tony Bartel jelentette be, hogy a Call of Duty: Black Ops 2-re minden korábbinál több előrendelés futott be, és hatalmas az érdeklődés a játék iránt. Bartel szerint ha ez ilyen ütemben folytatódik, akkor a Black Ops 2 minden korábbi rekordot meg fog dönteni. Ezzel persze csak folytatódna a trend, hiszen a Modern Warfare 2 óta minden aktuális Call of Duty megdöntötte az előző eladási számait, és ezzel újra az aktuálisan legkeresettebb szórakoztatóipari termékké vált. A Modern Warfare 3 koronáján egyetlen karcolás esett, az is az Egyesült Királyságban, ahol az összes szórakoztatóipari termék között Adele 21 című lemeze leszorította a trónról.

Deadlight gépigény, képek

Jövő héten jelenik meg PC-re a Steamen keresztül a Deadlight, így a Tequila Works megragadta az alkalmat, és kiadott néhány screenshotot, hogy megmutassa, mennyit fejlődött a számítógépes változat grafikája. Ezen kívül megkaptuk a minimum gépigényt is:

[list type="unordered"]

[*]OS: Windows XP SP3 / Windows Vista

[*]Processzor : 2.0+ Ghz

[*]Memória: 2 GB

[*]Grafikus kártya: Shader model 3.0 támogatás, DirectX 9.0c

[*]Hálózat: szélessávú internetkapcsolat

[*]Szabad hely : 5GB

[*]Hang : DirectX 9-kompatibilis hangkártya

[/list]

Továbbra is bizonytalan a Prey 2 sorsa

A Human Head designere, Nathan Cheever árulta el, hogy továbbra sem tudni, hogy a Prey 2 elkészül-e valaha. Hozzátette, ez nem új állapot azóta, ahol legutóbb tartottak. De hol tartottak legutóbb? Nos, a kiadó Bethesda minőségi okokra hivatkozva eltolta a játék megjelenését, majd szüneteltette is a fejlesztést, bár közben azt nyilatkozta, hogy továbbra sem törölték a projektet. Közben pletykák arról szólnak, hogy a Human Head elégedetlen azzal a szerződéssel, melyet a Bethesda tulajdonosával, a ZeniMax-szal kötött, és így gyakorlatilag "sztrájkolnak" a fejlesztők, a folyamat közben pedig több csapattag is elhagyta a brigádot azzal a szándékkal, hogy majd csak akkor tér vissza, ha sikerül javítani a szerződés feltételein.

Assassin's Creed 3 - dupla jóság

Egy friss TV-szpottal, valamint egy előzetessel gazdagabbak lettünk ma Assassin's Creed 3 témában. Utóbbi egyébként a többjátékos módról szól.

 

Mi legyen a Dead Island: Riptide Collector's dobozában?

Érdekes módon a Deep Silver a rajongók véleményére kíváncsi azzal kapcsolatban, mi kerüljön a Dead Island új részének, a Riptide-nak a gyűjtői csomagjába. Szavazni a hivatalos oldalon lehet, olyan érdekes dolgokra, mint például a zombi-kéz sörnyító. A srácok ígéretük szerint nagyon komolyan veszik a visszajelzéseket, így ha a szavazók elpoénkodják a dolgot, annak végleges következményei is lehetnek - még a végén megkapjuk, amit kívántunk. A Riptide pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy csak jövőre várható, PC-n, PS3-on és X360-on.

Pár nap és itt a DOOM 3: BFG Edition

Észak-Amerikában már megjelent, Európába pénteken érkezik a DOOM 3: BFG Edition, mely tartalmazza a DOOM és DOOM 2 játékokat, a DOOM 3 némileg feltupírozott változatát, a Resurrection of Evil kiegészítőt, valamint az eredetiből kimaradt küldetéseket a The Lost Mission fedőnév alatt.

Új tag az Activision Blizzard igazgatótanácsban

Miután október 9-én lemondott az Activision Blizzard jelenlegi humán-erőforrás alelnöke, Stephane Roussel, az igazgatótanácsnak egy új tag után kellett nézni. A választás a Vivendi cégcsoport jelenlegi ügyvezetőjére, Jean-Francois Dubosra esett, aki pár hónapja, júliusban érkezett a céghez, hogy megpróbálja átsegíteni a nehéz gazdasági időszakon. A kinevezést elfogadta az Activision Blizzard igazgatótanácsa, persze ettől függetlenül a holding jövője továbbra is bizonytalan. Mióta felvásárolta az Activisiont és létrehozta az Activision Blizzardot, folyamatosan az a hír járja, hogy a francia cégóriás szabadulni akar a játékkiadótól. 2011 novemberében 60%-ra csökkentette részesedését az Activision Blizzardban, s az ebből befolyó 427 millió dollárt a hírek szerint arra használták volna fel, hogy teljesen kifizessék a Universal Music leányvállalat által felvásárolt EMI ingóságait. Az eurozóna gazdasági összeomlásával azonban valószínűleg a pénz a Vivendi fizetőképességének fenntartására ment el. Később már olyan pletykák érkeztek, mely szerint a cég teljesen megszabadulna az Activision Blizzardtól, azonban idén júliusig nem találtak vevőt, így úgy tűnik, letettek a dologról.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward