Aprók nagyban 09.25.

Far Cry 3 gépigény, League of Legends-támadás, Diablo 3 adatbányászás, The Hobbit-játékok és új sztárelőzetesek a mai aprókban...

Aprók nagyban 09.25.

Far Cry 3 gépigények

Három verziót is megjelölt a Ubisoft a Fary Cry 3 gépigényéből. Ezek a következők:

[italic]

Minimum[/italic]

Processzor: 2.66 GHz Intel Core 2 Duo E6700 vagy 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+, vagy jobb

RAM: 4 GB

Videokártya: 512 MB-os Shader Model 4.0-s (DX10) kártya, vagy jobb

Ajánlott

Processzor: Intel Core i3-530 vagy AMD Phenom II X2 565  vagy jobb 

RAM: 6 GB

Videokártya : 1024 MB-os DirectX 11-kompatibilis kártya, vagy jobb 

Magas teljesítményű

Processzor: Intel Core i7-2600K vagy AMD FX-4150 vagy jobb 

RAM: 8 GB

Videokártya: 1024 MB DirectX 11-kompatibilis kártya Shader Model 4.0-val, vagy jobb

Támogatott videokártyák:

ATI Radeon HD 2900 / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000-sorozat

Nvidia GeForce GTX 8800 / GTX 9000 / GT 200 / GT 400 / GT 500 / GT 600-sorozat

A VGA-kat részletezhették volna jobban is, mert a memória mennyisége nem éppen irányadó a teljesítményre nézve.

[bold]

Forza Horizon - újra a kulisszák mögött[/bold]

Újra a kulisszák mögül jelentkezik a Forza Horizon. Ezúttal a Colorado államot ismerhetjük meg egy kicsit, pontosabban annak legendás útjait.

PSN Day 1 Digital - új szolgáltatás a Sonytól

A Sony egy új  szolgáltatást vezet be a PSN-en, mely a PSN Day 1 Digital névre hallgat, és egyelőre csak Észak-Amerikában lesz elérhető. A dolog lényege, hogy különböző játékokat a bolti megjelenéssel azonos napon már digitálisan is megvásárolhatunk a PlayStation Store-ból, sőt, némelyiket elő is lehet rendelni, melyre a PlayStation Plus-előfizetők még 10% kedvezményt is kapnak. Reméljük, hogy a szolgáltatás előbb-utóbb Európában, és nálunk is elérhető lesz, addig is nézzük meg az amerikai nyitófelhozatalt:

[list type="unordered"]

[*]Resident Evil 6 (letölthető október 2-től – $59.99)

[*]NBA 2K13 (letölthető október 2-től  – $59.99/$53.99 Plus-előfizetőknek, előrendeléssel)

[*]Dishonored (letölthető október 9-től  – $59.99/$53.99  Plus-előfizetőknek, előrendeléssel)

[*]DOOM 3: BFG Edition (letölthető október 16-től  – $39.99/$35.99  Plus-előfizetőknek, előrendeléssel)

[*]007: Legends (letölthető október 16-től  – $59.99) (-10% a Plus-előfizetőknek)

[*]Medal Of Honor: Warfighter (letölthető október 23-től  – $59.99)

[*]Need For Speed: Most Wanted (letölthető október 30-től  – $59.99/$53.99  Plus-előfizetőknek, előrendeléssel)

[*]Assassin’s Creed III (letölthető október 30-től  – $59.99) (előrendelhető)

[/list]

 

Splinter Cell: Blacklist - jó és rossz között

A Splinter Cell: Blacklist frissen kiadott előzetesében a Ubisoft bemutatja nekünk, milyen módszerekkel igyekszik Sam elvégezni a dolgát. Erkölcsileg a jó és a rossz között egyensúlyozó ügynökünk változatos módokon tud sunnyogni és ellenfeleket eltenni láb alól.

Platinum Games: legnagyobb hibánk a Bayonetta PS3-as portja

Atsushi Inaba, a Platinum Games vezetője elmondta, a stúdió történetének legnagyobb hibájának a Bayonetta PS3-as portját tartja. Pontosabban azt, hogy lepasszolták annak elkészítését a Segának, Inaba és a stúdió ugyanis úgy gondolta, nincs elég tapasztalatuk a PS3-as fejlesztésben. A végeredmény azonban a játékosok, és a Platinum szerint is katasztrofális lett: framerate-problémák és irányításbeli gondok nehezítették a végigjátszást, s később patch is érkezett hozzá, melyet azonban nem a Sega, hanem a Sony készített. Inaba azonban úgy véli, megtanulták a leckét, éppen ezért a Vanquish esetében már minden házon belül készült.

Resident Evil 6 - teljes TGS-trailer

A Capcom elérhetővé tette a TGS-en mutogatott teljes Resident Evil 6-előzetest. A játék megjelenése vészesen közel van, hiszen jövő héten érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra, PC-re pedig egy egyelőre ismeretlen időpontban.

Támadás alatt a League of Legends

Néhány, egyelőre azonosítatlan játékos DDoS, vagyis egyfajta túlterheléses támadást hajtott végre a Riot Games szerverein. Ez azt jelentette, hogy a becélzott játékok erősen lagolni kezdtek, és persze ledobálták a felhasználókat. A fejlesztők gyorsan reagáltak, és különböző hotfixekkel igyekeztek felkészíteni a szervereket és a klienst, melyek ugyan a támadás ellen nem védenek, azonban a kliens magától megpróbál minél gyorsabban visszacsatlakozni a játékba, amennyiben az a túlterhelés miatt ledobott. A Riot dolgozik a támadók azonosításán, és ki fogják őket tiltani a rendszerből, valamint jogi utakra terelik az ügyet.

The Hobbit stratégiai játékok érkeznek

Egy böngészős és egy mobilos játék érkezik még ősszel, a The Hobbit mozis premierje előtt a Kabam fejlesztésében és a Warner Bros. kiadásában. Mindkettő a filmen alapul, és mindkettő multiplayerre koncentráló, stratégiai anyag lesz. A mobilos játék neve The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth, a böngészősé pedig The Hobbit: Armies of the Third Age, melynek bétatesztjére már lehet jelentkezni.

Call of Duty: Black Ops II - zombik idő előtt

A Treyarch holnapra ígérte a zombis mód hivatalos bejelentését és részletezését, azonban két képlopat idő előtt felkerült az internetre, melyekből legalábbis némi fogalmat nyerhetünk a hangulatról.

[link target="_blank" href="/_userfiles/Image/InGen/!hirek/aprok0925/7wbla.jpg"]

[/link]

Bányásztak a Diablo 3-ban

Az 1.0.5-ös patch megjelenése után dataminerek belevetették magukat a Diablo 3 fájlaiba, és érdekes dolgokat találtak benne a PvP-vel kapcsolatban. A kibányászott adatok szerint a PvP mérkőzések legfeljebb 4v4 rendszerben, 10 perces időlimittel zajlanak majd, kezdetben öt arénában. Ezek a Bastion’s Forge, a The Fetid Pools, a Leroic’s Garden, a Pit of the Condemned és az Altar of Courage. A győztes menetek után tokeneket, valamint arany és tapasztalati pont jutalmakat kapunk. A tokeneket a New Tristramban található fogadóban válthatjuk be különböző jóságokra egy új NPC-nél, kinek neve Gryffith the Warmaster.

Ambíciózus célok a Just Cause fejlesztői előtt

Christofer Sundberg, az Avalanche Studios fejese úgy nyilatkozott, hogy stúdiója a legjobb nyitott világú játékokra specializálódott csapat szeretne lenni a világon. Elmondása szerint a kategóriában nagy a verseny, bár úgy véli a Rockstar inkább egy legenda, mintsem egy valódi versenytárs. Amit azonban ők tudnak ajánlani a játékosoknak, az a változatosság, amit a nyitott világú anyagokban sokan nem képesek elérni. Sundberg világossá tette, a stúdió három nagy projekten dolgozik jelenleg: egy saját címen, mely valószínűleg a Just Cause 3 lesz, és kettő licencre épülő anyagon. Ráadásul a stúdió New York-i kirendeltsége is dolgozik a Projekt Mamba fedőnevű játékon, mely PC-re és konzolokra érkezik 2014-ben. Sundberg szerint nem várható, hogy a stúdió elmozdul a nagy, nyitott világgal rendelkező játékok irányából, ráadásul úgy véli, eddigi tapasztalataik alapján a következő generációs konzolok nagyon kedveznek majd az ilyen stílusú anyagoknak, így a Just Cause-nak is. Ráadásul a csapat is ebben találja meg a kihívást, ebben a stílusban ugyanis nem feltétlenül lehet irányítani a játékost: ha ők azt akarják, hogy jobbra menjen, akkor mi úgyis balra fogunk menni. Folyamatosan azt kell feltételezniük, hogy a játékos ki akarja cselezni a játékot.

Fable: The Journey - mi a véleményünk?

A Peter Molyneux nélkül készülő Fable: The Journey új előzetesében magukat a játékosokat láthatjuk, ahogy nagy elánnal varázsolgatnak, és közben elmondják véleményüket a játékról.

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward