Aprók nagyban - 09.18.

Crysis 3, 007 Legends, Dead Island: Riptide, Dishonored, Forza Horizon - nem apró címek a mai aprókban...

Aprók nagyban - 09.18.

007 Legends - előzetesen a Goldfinger-küldetés

Természetesen a Goldfinger nem maradhat ki a 007 Legendsből, ahol főhősünk Fort Knoxba utazik némi akció erejéig. James Bondnak ezúttal a khmm... érdekes nevű Pussy Galore segít, hogy legyűrje a rosszfiúkat, és megállítsa a felrobbanás előtt álló atombombát. A játék október 16-án jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

Új és érdekes projekten dolgozik a Lionhead

A Peter Molyenux helyébe lépő Gary Carr elmondta, a Lionhead jelenleg több projekten is dolgozik, de szerinte ez nem kifejezetten meglepetés: korábban sem csináltak titkot belőle, hogy a Fable-ön kívül több csapatuk is tevékenykedik más dolgokon. Carr ugyan bővebben nem beszélhet az új játékról, amibe a Fable: The Journey-t készítő csapat belevág hamarosan, azt azonban elmondta, hogy nem Fable-lesz, és hogy valami egészen "érdekes és újszerű" anyagra tessék számítani.

CGI előzetesen a Dead Island: Riptide

Az első rész legendás vírusvideójához hasonló stílusban készült el a Riptide renderelt előzetese, ahol ismét mélabús zongorazenére tekinthetjük meg valakiknek az utolsó pillanatait.

Zynga - egy kulcsember távozik, egy csapat jön

Ezúttal Wilson Kriegel hagyja el a Zynga csapatát, ahonnan az utóbbi hónapokban olyan kulcsemberek távoztak, mint a COO John Schappert, a CMO John Karp és a CCO Mike Verdu. Kriegel az OMGPop felvásárlásával került a Zyngához, és a cég mobilos részlegének pénzügyi és üzleti dolgaiért volt felelős.

Ezzel párhuzamosan azonban a Zynga bejelentette, hogy felvásárolta az A Bit Lucky nevű fejlesztőcsapatot, annak minden alkalmazottjával együtt. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 20 új munkatárs került a közösségi játékokkal foglalkozó céghez, mely ezzel a lépéssel a "mid-core" réteg felé szeretné nyitni, vagyis a Zynga úgy látja, nem tudja a végtelenségig a casualokból fenntartani magát. A csapat tagjai között megtalálható John Tobias, a Mortal Kombat egykori társalkotója, valamint olyan veteránok, mint Jordan Maynard, vagy Frederic Descamps, akik egykor a Trion Worldsön és az XFire-ön is dolgoztak. A brigád folytatja a Solstice Arena fejlesztését, melyet ezt követően természetesen a Zynga fog kiadni, több platformra.

Dishonored - az utolsó fejlesztői napló

Habár End Game névre hallgat a Dishonored utolsó, negyedik fejlesztői naplója, a készítők korántsem a játék végét lövik le benne. Inkább arról beszélnek, hogyan jutottak el a kezdetekről egy kiforrott és egyedi élményeket nyújtó világ megalkotásáig.

Letölthető a Guild Wars 2 Mac-kliens bétája

A Mac-verzió pontosan ugyanazt tudja, mint a PC-s, ugyanazokhoz a szerverekhez csatlakozik, és minden mindennel kompatibilis. Ugyan a program egyelőre még béta állapotban leledzik, az első beszámolók szerint eléggé stabilnak tűnik. A játék aktiválása után az account management oldalon érhetjük el a Mac-klienst, további információkat pedig erre kaphatunk.

Forza Horizon - üdvözlünk a fesztiválon

Ahogy azt már valószínűleg mindenki tudja, a Forza Horizon egy kis könnyedséget szeretne csempészni a sorozatba, amit a helyszín maximálusan támogat. Gyakorlatilag a Horizon Festivalról van szó, ami egy nagy közös lazulás, gyors és érdekes autókkal. A bevezető videó erről szól. Ezen kívül érdemes megjegyezni, hogy a játék havonta megjelenő tartalmi csomagokat kap majd, melyekhez Season Pass váltható, valamint decemberben érkezik egy kiegészítő is, melynek tartalmáról egyelőre semmit nem tudni.

Itt az új Resident Evil 6 demó

Az első Resident Evil 6 demó kizárólag a Dragon's Dogma előrendelői számára volt elérhető, így logikusnak tűnt a Capcom részéről, hogy kiadjanak egy olyat is, mely szélesebb közönségnek tudja bemutatni a játékot. Az új, 899MB-os próbaverzió pontosan ezt teszi, PS3-on és Xbox 360-on, bár utóbbin szeptember 25-ig csak az Xbox Live Gold előfizetők tölthetik le. Az új demóban belekóstolhatunk Chris, Leon és Jake sztorijába, és kipróbálhatjuk az online kooperatív módot is.

Crysis 3 - szép szavak

Az új előzetesben láthatunk ügyesen és hatásvadász módon összevágott jeleneteket a Crysis 3-ból, meg néhány, a játékról elhangzott szép megjegyzést a különböző magazinokból.

329-en fejlesztettek egyszerre játékokat

A Microsoft és a Train2Game által szponzorált brit eseményen egyszerre 329 diák vett részt, akik feladata az volt, hogy 48 órán belül készítsenek egy játékot Windows 8-ra. Végül 41 anyag készült el a határidő lejárta előtt, melyek között a Microsoft most nekiáll szemezgetni, és az arra érdemeseket megjelenteti a Windows Store-ban. Az esemény egyébként világrekordot döntött, már ami a résztvevők számát illeti: a korábbi rekord pontosan 300 volt.

Need for Speed: Most Wanted - fókuszban a single player

Az új előzetesben betekintést nyerhetünk egy kicsit Fairhaven City nyitott világába, valamint megismerhetjük a 10 "Most Wanted" sofőrt, vagyis azokat a leginkább kőrözött rosszfiúkat, akiket nekünk kell lenyomnunk ahhoz, hogy mi legyünk a "Most Wanted" a városban. De láthatjuk az Easy Drive-rendszert, valamint az Autolog 2-t is működés közben.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward