Aprók nagyban - 08.10.

A mai étlap: Starhawk, Defiance, Sleeping Dogs, Rocksmith, Witcher 2, Secret World, LotRO, Warframe, Hell Yeah!

Aprók nagyban - 08.10.

Starhawk frissítés

A mai napra időzítette a Lightbox a legújabb Starhawk frissítést, melynek utánanézhettek a legapróbb részletekig a PlayStation Blogon. Bejött két új térkép, a Cypress: Collider és a Cypress: Origin. A stúdió korábbi ígérete értelmében ingyenesek. További újítások a presztízs szintek, az új Homeworld lobby, a csapat kiegyensúlyozások, a voice chat javítások (push-to-talk), finomítások a fegyvereken és felszereléseken , a Capture the Flag pontozási rendszer változtatás és a saját zenék játszásának lehetősége az XMB-n keresztül.

Defiance fejlesztői napló

A Trion Worlds kiadott egy új naplót mely készülőben lévő lövöldözős MMO játékával foglalkozik. A Defiance jövő áprilisban jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Sleeping Dogs launch trailer

Jövő héten jön a Sleeping Dogs, így nagyjából időszerűen dobták ki a szokásos megjelenés előtti bemutatót. A főhős Wei Shen szolgáltat nekünk drámát és akciót is bőven, augusztus 17-ig kell már csak kibírnotok.

Basszgitározni tanít az új Rocksmith DLC

A Ubisoft új letölthető tartalommal gazdagítja a PS3/Xbox 360-as Rocksmith-t a jövő héten. Basszusgitár támogatást kap mind az 53 meglévő nóta és a letölthető számok. A DLC tartalmaz tanító videókat és számos kihívást és minijátékot, hogy segítsen a játékosoknak fejlődni. Lehetséges lesz 6 húros gitáron emulálni a 4 húros hangszert, így nem kell másik gitárt venni. A Bass kiegészítő augusztus 14-én jön a két konzolra 30 dolláros áron.

Witcher 2 mod készlet

A CD Projekt RED bejelentette, hogy hamarosan kiadja a REDkit-et, vagyis egy eszközkészletet, amivel a modding közösség rávetheti magát a The Witcher 2: Assassin's fo Kings PC verziójára. A REDkittel csinálhattok nem lineáris kalandokat, új helyszíneket és még nagyon sok minden mást. A jövő héten kezdődő gamescomon lesz róla prezentáció is.

Greg Zeschuk kiszáll az Old Republicból

Greg Zeschuk felmondta vezető pozícióját a BioWare Austinnál. A BioWare társalapító elmondása szerint mindig is úgy tervezték, hogy csak egy meghatározott időre tölti be a posztot, így megpróbálva elejét venni a találgatásoknak. Zeschuk ettől még nem hagyja el a céget, csak egy másik helyre teszik a hatalmas EA gépezetben. Helyét Matthew Bromberg vette át, akit már régen kinéztek a pozícióra és meglátásuk szerint remek munkát végez.

A döntésben benne volt az is, hogy Zeschuk így messze volt a családjától, akik mind Edmontonban maradtak, amíg ő Austinban dolgozott. Nem mellesleg doktor Greg így többet foglalkozhat más játékokkal, nem csak egyre kell koncentrálnia.

A Star Wars: The Old Republic nem teljesít úgy, ahogyan azt várták, ősztől átvált ingyenesen játszhatóba.

Secret World akció a próbaverziósoknak

A Funcom most 1200 pontot ad minden olyan játékosnak, akik részt vettek az ingyenes Secret World próbán, és megveszik a játékot vasárnap estig. Ezekből a pontokból lehet vásárolni a játék mikro-tranzakciós boltjában, főleg kozmetikai dolgokat.

[bold]

Hell Yeah! megjelenési dátum![/bold]

Az impozáns nevű Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit október harmadikán rajtol majd el Európában, jelentette be a Sega. Mindhárom platformon (PC, PS3, Xbox 360) ekkor számíthatunk a megjelenésére, a játék ára pedig 13 euró vagy 1200 MS pont lesz, platformtól függően ugye. Hogy ne csak egy dátummal lepjenek meg minket, kaptunk egy új trailert is. Íme:

[bold]

Warframe alfa trailer[/bold]

A Warframe egy free-to-play TPS a Digital Extremestől (The Darkness 2), és eddig nem sokat láthattunk belőle egy sztori trailert leszámítva. Ezen segít egy kicsit az új videó, melynek első fele megint összefoglalja pár sorban mit is kell tudnunk az indítékainkról, aztán végre betekintést enged magába az akcióba. Ha megfogott titeket és már megjelenés előtt belenéznétek, akkor itt lehet feliratkozni a bétára: klikk.

LotRO: Rohan Lovasai fejlesztői napló a lovas harcról

Nem sok MMO fejlesztő meri bevállalni a hátasról való harcot, mert borzasztóan nehéz úgy megvalósítani, hogy az élvezetes legyen és az egyensúlyt se rúgja fel a játékban. A Turbine az új fejlesztői naplóban azt mutogatja, nekik hogy sikerült megküzdeniük ezzel a problémával, úgyhogy a kétkedőknek ez egy kötelező videó! A kiegészítő szeptember ötödikén érkezik majd, megemeli a maximális szintet 85-re és behoz sok új tartalmat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward