Aprók nagyban - 08.03

Square PC-s akciók, Day Z fejlesztői napló, Grid 2, RE6 screenshotok, ME3 Wii U irányítás, Planetside 2 béta, WRC 3 fejlesztői napló, Anno 2070 DLC, Real Racing 3 trailer...

Aprók nagyban - 08.03

Square Enix PC-s akciók

A Square Enix saját online piacán jelenleg fél áron van a Deus Ex: Human Revolution, ami az eddigi akciók után (Steamen és más disztribútoroknál) valószínűleg nem túl sok vevőt villanyozhat fel. Az akció ma kezdődött és 1 hétig tart, vagyis augusztus 10-ig.

Ennél talán egy fokkal érdekesebb, hogy a Quantum Conundrum és a Lara Croft and the Guardian of Light is fél áron van, valamint beakciózták a Mini Ninjas, Dungeon Siege 3 és Championship Manager játékokat (legalábbis sok régebbi verzióját).

[bold]

Day Z fejlesztői napló[/bold]

Az Eurogameres James Hill ezúttal Dean Hallt kérdezte arról, hogy hogyan lehet túlélni a zombikkal fertőzött vadonban. Az eddigi részekhez katt: Day 1, Day 2.

 

Jön a Grid 2!

Egy teaser trailernek hála megerősítésre került a Codemaster régóta várt versenyzős szériájának következő epizódja. A videó szerint augusztus 8-án számíthatunk további információkra a játékról (azaz jövő héten). Az első Grid a régóta futó TOCA széria hihetetlenül sikeres újraindítása, mely a városi versenyzésre helyezte a hangsúlyt. A CodeM másik jelengenerációs szériája, a Dirt már két folytatást is megélt, szóval éppen itt az ideje egy új Gridnek.

 

Resident Evil 6 screenshotok

17 új screenshot érkezett, melyek az Ada single-player kampányból származnak. A képeken Ada lever egy pucér pókasszony szörnyet és feltűnik mellette Leon és Helena is.

[bold]

Mass Effect 3 Wii U kontrollerrel[/bold]

A BioWare felfedte, hogy miként kívánja kihasználni a Wii U érintőképernyős kontrollerét a Mass Effect 3-ban. A kis érintőképernyőn folyamatosan nyomon követhetitek éppen hol vagytok (a térkép látható majd rajta), piros pontok jelzik majd az ellenfeleket és a csapattársaitok is jól láthatóak lesznek.

Ezen kívül az érintőképernyő szélein ki lesz rakva 4-4 képesség, így nem kell folyton leállítanotok a játékot, hogy a menüből válasszátok ki őket.

A Wii U változat grafikában nem marad majd el a PS3-as és Xbox 360-as változattól, ezt az első néhány screenshottal már bizonyították. A sztori elmaradást pedig egy interaktív képregénnyel pótolták a fejlesztők.

[bold]

Planetside 2 béta[/bold]

Egy hetet késett ugyan, de hétfőn végre elindul a Planetside 2 bétafázisa. A hírt már a Sony Online Entertainment is megerősítette. John Smedley Twitter üzenete alapján augusztus 6-án indul GMT délután 2-kor (nekünk 15:00). Honlaphoz katt ide.

WRC 3: stílus és grafika

A Milestone frissen kiadott WRC 3 fejlesztői naplója ezúttal a vizuális megjelenítést és a különböző környezeteket taglalja. A játék októberben érkezik PC-re, PS3-ra, Vitára és Xbox 360-ra.

 

Anno 2070: Deep Ocean DLC megjelenés

Az új letölthető tartalom rengeteg küldetést (szám szerint 150-et), mélytengeri felfedezést és még sok mást kever a játékhoz. Jönnek új természeti katasztrófák, építkezési lehetőségek és olyan energia közvetítők, amik lehetővé teszik, hogy egyik szigetről a másikra vezessétek át az elektromosságot. A pakk október 4-től lesz elérhető PC-n, ezt a kiadó Ubisoft is megerősítette.

Real Racing 3 trailer

Ha a versenyzős játékok szerelmesei vagytok, akkor ez az a játék, ami egészen biztosan ott lesz majd a telefonotokon. A Real Racing 3 lesz az újramárkázott Firemonkey csapatának első játéka. A Real Racing széria eredetileg a Fireminthez tartozott, de a fejlesztők egyesültek az Iron Monkeys-zal, hogy megalakítsák a világ egyik legjobb moblijáték fejlesztőgárdáját. Legalábbis az eddig látottak alapján nagyon úgy néz ki, hogy nem túlzunk.

A játékban lesz sok licencelt autó, Porsche, Dodge, Audi és egy csomó valós pálya is, mint a Mazda Raceway Laguna Seca, Indianapolis Motor Speedway vagy Siverstone. Minden versenyen 22 autó indulhat, ami nem semmi egy mobilos játék esetében.

A Real Racing 3 még idén kijön, feltehetően Androidra és i eszközökre.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward