Aprók nagyban - 08.02.

Új Army of Two, Assassin's Creed III, God of War: Ascension, Need for Speed: Most Wanted, Shadowrun Online, PlayStation Vita-tervek, és más érdekességek a csütörtöki aprókban...

Aprók nagyban - 08.02.

300 a Skyrimben

Apró érdekesség: a Skyrim lelkes közössége elkészítette a 300 című film néhány csatajelenetét a játék segítségével. Az eredmény egészen lenyűgöző, a grafika részletessége és a különböző animációk kiválóak.

 

Assassin's Creed III - bemutatón az engine

A Ubisoft láthatóan nagyon büszke az AnvilNext motorra, annyira, hogy ki is adott egy külön videót, mely az engine képességeit hivatott demonstrálni. Az eredmény akkor is fantasztikus, ha nem erre, hanem a különböző városok, tájak művészeti értékeire koncentrálunk. Ezek után már csak arra vagyunk kíváncsiak, vajon hogyan fog kinézni egy Assassin's Creed-játék a következő  generációs konzolokon.

 

Frank Gibeau nyitja a GamesCom 2012-t

Az EA Labels fejese, Frank Gibeau fogja a nyitóbeszédet mondani a 2012-es GamesComon. A téma természetesen nem is lehetne más, mint a videojáték-ipar éppen most zajló komoly változása, mely magába foglalja a digitális terjesztésre történő átállást is. Gibeau ezen kívül beszélni fog arról is, hogy a következő négy évben megjelenő játékok gyakorlatilag teljesen mások lesznek, mint amiket ma ismerünk.

Jön az Army of Two: The Devil’s Cartel

A Visceral és az Electronic Arts bejelentette, hogy új epizód készül az Army of Two-ból. A továbbra is kooperatívra kihegyezett címben a két derék katonát, Alfát és Bravót ledobják Mexikóba, egy drogháború kellős közepébe. A Visceral azt ígéri, a játék hű marad azokhoz a hagyományokhoz, melyek miatt a rajongók az előző részeket szerették, de bevezetnek például egy teljesen új tag team rendszert, melyről egyelőre nem beszéltek bővebben. A játékmenet középpontjában továbbra is a taktikus és megfontolt előrehaladás, és az összjáték szerepel. A The Devil's Cartelt a Frostbite 2 motor mozgatja, és a Visceral beépít egy teljesen új fejlesztési és testreszabási rendszert, melyekkel az ízlésünknek megfelelően módosíthatjuk majd a két főszereplőt. Az anyag jövő márciusban jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, és a következő GameInformer fogja részletesen bemutatni.

 

Három járgány az új Need for Speed: Most Wanted előzetesben

Az Electronic Arts a Koenigsegg Agera R, a Hummer H1, valamint a Corvette ZR 1 bemutatására törekszik a frissen kiadott előzetessel. A Criterion által fejlesztett új NFS-epizód november másodikán jelenik meg Európában.

 

God of War Ascension - ilyen az elephantaur

Az új God of War-játék egyik jellegzetes szörnye lesz az elefánt-minótaurusz hibrid, melyről a Sony egy nagyobb leírást közölt a hivatalos PlayStation blogon. Ezek szerint az érdekes anatómiai szörnyszülöttet már a God of War III-ba is be szerették volna tenni, ám végül elvetették az ötletet. A tervezőjét, Izzy-t Tájföldön eléggé megrémítette egy elefánt, így érthető, honnan jött az ötlet, hogy lekaszabolandó ellenfél legyen belőle.

Linuxra és Ouyára is jön a Shadowrun Online

A Cliffhanger Productions elárulta, kibővítik a Shadowrun Online platformlistáját, így PC és Mac mellett Ouyára és Linuxra is megjelenik majd a játék. Michael Paeck, a cég vezetője elmondta, Linuxon jelenleg is komoly játékosbázis található, akiket nem szolgálnak ki eléggé. A Shadowrun Online bármilyen platformról korlátozások nélkül futtatható, így gond nélkül válthatunk Ouyáról Windowsra, majd Linuxra, egyik platformon sem fogunk semmilyen hátrányt tapasztalni. A játékban ráadásul az internet sebessége sem lesz döntő tényező: a körökre osztott rendszer miatt ez nem lesz jelentős hatással a játékmenetre. A cég a friss információk mellé kiadott egy új előzetest is, melyben a játékmenet különböző részleteire térnek ki, így például a küldetésekre és a lopakodásra is:

 

Publikus PlayStation All-Stars Battle Royale-bétateszt várható

A Sony és a Superbot bejelentette, hogy ősszel publikus bétatesztet indít a PlayStation All-Stars Battle Royale finomhangolására. A PlayStation Plus előfizetők korai hozzáférést kapnak a teszthez, a résztvevők körét pedig folyamatosan bővítik majd. 

Új nevet kap a World of Battleships

Ugyan túl nagy változás nem lesz benne, de a Wargaming.net ma bejelentette, hogy a World of Battleships ezek után már World of Warships néven fut. Így jól illeszkedik a fejlesztő portfoliójába, hiszen hasonlóan hangzik, mint a World of Warplanes, és természetesen része lesz annak a közös gazdasági rendszernek, mely összefogja a Wargaming.net három "World of" játékát. Tartalmi, vagy játékmenetbeli változásokat nem hoz a címváltás.

Wildstar - központban a ház

Sok MMO kap manapság olyan kritikákat, miszerint nem tudnak elszakadni a World of Warcraft által felállított irányvonaltól. Nos, az NCSoft által fejlesztett Wildstar valószínűleg kivétel lesz. A Nexus néven futó világa keresztezi a sci-fi-t és a vadnyugatot, ráadásul fontos szerepet kapnak benne a játékosok által megszerezhető házak. Ezt mutatja be az alábbi, igen mókás előzetes:

 

Sony - jönnek az ütős címek PlayStation Vitára

A Sony UK vezetője, Fergal Gara elismerte, hogy eddig nem igazán teljesítettek jól a PS Vita játékfelhozatalát illetően, de annak örül, hogy az eddigi vásárlók véleménye a hardverről legalább pozitív. Gara elmondta, a Sony célja egyértelműen az, hogy sokkal több Vitát adjon el, és a karácsoni játékfelhozataltól nagyon sokat várnak; lesz Call of Duty, Assassin's Creed, FIFA, és persze LittleBigPlanet is. Az úriember úgy véli, ezek elegendő okot fognak adni a vásárlóknak arra, hogy a karácsonyfa alatt ott legyen a Vita.

A LittleBigPlanettől különösen sokat remél a Sony, azt ígérik, a kézikonzol irányítási lehetőségeivel egészen más dimenzióba repül a játék. Ki is adtak egy videót, mely bemutatja, hogyan készült:

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward