Aprók nagyban - 07.24.

Guild Wars 2, Company of Heroes 2, Epic Mickey 2, Carrier Command, Skyrim, Ouya és számos más játék, érdekesség mai rovatunkban...

Aprók nagyban - 07.24.

Elérhető a TES V: Skyrim 1.7-es patch bétája

Egyelőre csak a Steamen érhető el a Skyrimhez érkező 1.7-es javítócsomag béta verziója, mely elsőként PC-re jelenik meg, majd később konzolokra. A PlayStation 3-tulajdonosok ezzel kapják meg azokat a frissítéseket, melyekről lecsúsztak az 1.6-as verzióval - ilyen például a harc lóhátról. A patch főként teljesítménybeli javításokat és kisebb-nagyobb bugfixeket hoz magával.

Guild Wars 2 - július 31-ig foglaltak a nevek

Az ArenaNet bejelentette, hogy július 31-ig minden Guild Wars-játékos karakterneveit fenntartja a második részben. Amennyiben addig nem jelezzük igényünket, úgy még az indulás napjának végéig készíthetünk egy új karaktert a korábbi nevünkkel, utána azonban már bárki számára szabad a préda.

Sir, You Are Being Hunted - új képek

A Sir, You Are Being Hunted az angol Big Robot stúdió munkája, és érdekesen ötvözi a szigetországra jellemző humort a S.T.A.L.K..E.R-rel. A furcsa világban a mesterséges intelligenciával rendelkező robotok pusztán sportból vadásznak az emberekre. Az egész játék tulajdonképpen azért létezik, mert a Big Robot komolyan dolgozik a Lodestone néven futó engine-jén, mely procedurálisan képes generálni hatalmas játéktereket. A motor különböző tulajdonságainak demonstrálására pedig több kisebb játékot fognak készíteni: a  Sir, You Are Being Hunted a nagy és dinamikus világ mellet a mesterséges intelligenciáért felelős rendszert is demonstrálja majd. A képek megtekinthetőek a hivatalos oldalon.

Sins of a Dark Age - MOBA és RTS

Az ingyenesen játszhatónak tervezett, egyelőre megjelenési dátum nélkül álló MOBA-RTS keverék Sins of a Dark Age új előzetessel gazdagodott, melyben az Imperial Knight oldalt tekinthetjük meg akció közben.

Kedvcsinálón a Carrier Command

A Bohemia Interactive szabadon engedett egy kedvcsinálót a Carrier Command: Gaea Missionhöz. A korábban PC-exkluzívként beharangozott játék Xbox 360-ra is megjelenik ősszel; előbbi platformon 49,99 dollárba, utóbbi 59,99-be fog fáni.

Karácsonykor a családokat célozza a PlayStation 3

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida elmonda, idény karácsonykor a családok kerülnek a PlayStation 3 fókuszába. Habár ez jól hangzik, az okok már kevésbé: az úriember szerint a nagy AAA-címeik fejlesztése sokáig tart, így például a The Last of Us sem jelenik meg idén, a God of War pedig mindig is márciusban került a boltokba, és ez most sem lesz másként. Yoshida szerint a családi játékokat amúgy is elhanyagolták a PS3-on, így a konzol életciklusának ezen a pontján logikus itt is erősíteni. Azért reméljük, lesznek igazi nagy címek is a Sony konzoljára a fa alatt.

Egészen apró lesz az Ouya

Egyre nagyobb az érdeklődés az olcsó androidos konzol körül, sokan már a játékipar megváltóját látják benne. Yves Béhar, a projekt vezetője ma elárulta: igyekeznek elkerülni, hogy az Xbox 360-hoz vagy a PlayStation 3-hoz hasonló konzolt alkossanak, sőt, az Ouya egészen apró lesz: a tervek szerint körülbelül egy Rubik kocka méreteivel fog rendelkezni. Béhar szerint így könnyű lesz bárhol elhelyezni a szobában, vagy éppen magunkkal vinni egy hátizsákban.

Két bejelentéssel készül a Warner a GamesComra

A Warner Bros. elárulta, két új bejelentéssel is készül a 2012-es GamesComra, melyek közül az egyik egy nagy cím lesz. Bővebb információval nem szolgáltak, a kiadó teljes kölni felhozatala azonban ismertté vált: Batman Arkham City: Armored Edition, Injustice: Gods Among Us, LEGO: Lord of the Rings, Lord of the Rings Online, és Guardians of Middle-Earth.

Kétéves a Need for Speed: World

Tény, hogy nem a legsikeresebb Need for Speed a World alcímen futó MMO, de azért tisztességes rajongótáborral rendelkezik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy éppen most élte meg második évét a játék, a szülinapot megünnepelendő pedig az Electronic Arts július 27-ig minden nap más ingyenes cuccot ad közre. Kezdetnek megkaparinthatjuk a Chevrolet Camaro ZL1-et, valamint elindul egy dupla XP-s hét is, néhány más, testreszabásra használható apróság mellett (rendszámok, matricák, stb.).

Epic Mickey 2 : The Power of Two - a történet hátterében

Megjelent az Epic Mickey 2 legújabb fejlesztői naplója, melyben Warren Spector beszél arról, milyen volt együtt dolgozni a képregényes legenda Marv Wolfmannel, akivel közösen alkották meg a játék sztoriját.

Tőzsdén maradt a THQ

A NASDAQ korábban tudatta a THQ-val, amennyiben nem sikerül növelnie papírjai értékét, leveszik a céget a tőzsdéről - ugyanis a kiadó részvényei több, mint egy hónapon keresztül 1 dolláros árfolyam alatt maradtak. Erre válaszul a THQ pár hete részvényegyesítést hajtott végre, és úgy tűnik, az akció sikerrel zárult: már egy hete stabilan 1 dollár felett maradtak a papírok értékei, így a kiadó bejelentette, a NASDAQ a piacon tartja őket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward