Aprók nagyban - 07.18.

The Lord of the Rings Online, Ratchet & Clank: Q-Force, Medal of Honor: Warfighter, Tekken Tag Tournament 2, Assassin's Creed III, és sok más játék, érdekesség a mai részben...

Aprók nagyban - 07.18.

Megjelent a Tony Hawk's Pro Skater HD

A Tony Hawk's Pro Skater első két részét magába foglaló csomag már elérhető XBLA-n, 1200 MS pontért. Ennek örömére pedig egy launch trailerrel is gazdagodtunk:

Ratchet & Clank: Q-Force - tower defense elemekkel

Az Insomniac újra megerősítette, hogy a  Ratchet & Clank: Q-Force visszatér a sorozat klasszikus kameranézetéhez, fegyvereihez és játékmenetéhet, annak ellenére, hogy tower defense-játékokra emlékeztető elemekkel tömik meg. A játékosok feladata az lesz, hogy megvédjék a bázisukat a támadó idegenekkel szemben, ehhez pedig Ratchet és Clank eszköztárából kell válogatniuk. Ennek megkönnyítésére elérhető lesz a kooperatív mód osztott képernyőn, valamint online is. A fejlesztők ezen kívül is komoly online jelenlétet terveznek a játéknak, fejlesztési lehetőségekkel, skinekkel és számos más, megszerezhető extrával. A Q-Force ősszel jelenik meg PSN-en.

The Lord of the Rings Online - harc lóhátról

Szeptemberben jelenik meg a LOTRO új kiegészítője, a Riders of Rohan, melynek egyik fontos újítása a mounted combat, vagyis a lóhátról történő küzdelem lesz.

Injustice: Gods Among Us - új módszer a DLC-karakterekre

Ed Boon, a NetherRealm vezetője és a Mortal Kombat atyja a készülő új játékukkal kapcsolatban elmondta, szeretne kitalálni egy új rendszert arra, hogyan kezeljék a DLC-ket. Elismerte, hogy a Mortal Kombat esetében problémák akadtak a DLC-kkel érkező új karakterekkel, pontosabban azok letöltésével a különböző gépekre. Boon szerint egy olyan rendszer lenne az ideális, ami a DLC-k megjelenésekor automatikusan letölti a különböző adatokat az összes játékosnál, s addig nem is engedi őket belépni a játékba, amíg ez nem történik meg. A kicsit ködös magyarázatból ugyan nem tudunk sokra következtetni, de érdemes lenne a legendás designer figyelmét felhívni arra, hogy a konzolokon a különböző frissítések eddig is így működtek.

Boon ezen kívül beszélt arról is, milyen lesz az Injustice a Wii U-n. Elmondása szerint a játék alapvetően ugyanúgy fog működni, de még komolyan agyalnak rajta, mit kezdjenek a konzol speciális kontrollerével. A designer úgy véli, nem érdemes valami apróságra használni a táblakontrollert, így igyekeznek kitalálni egy eredeti, kreatív ötletet - szerencsére erre még sok idejük van.

Battlefield 4 - másképp is bejuthatunk a bétába

Tegnap számoltunk be arról, hogy a DICE és az Electronic Arts megerősítette a Battlefield 4 létezését, valamint azt is, hogy a Medal of Honor: Warfighter gyűjtői kiadása mellé bétakulcs is jár majd. A DICE community managere, Ian Tornay ma elmondta, nem ez lesz az egyetlen mód arra, hogy hozzáférést nyerhessünk a Battlefield 4 bétatesztjéhez, de jelenleg ez az egyetlen biztos út. Tornay ismét elmondta: a rajongóknak nem kell aggódniuk, ugyanis a DICE-on belül több csapat dolgozik, és csak az egyik foglalatoskodik a Battlefield 4-gyel, így bőven van erőforrás arra, hogy minőségi DLC-ket készítsenek a harmadik részhez. Az úriember azt ígérte, legalább olyan jó, de inkább jobb támogatást fognak nyújtani a Battlefield 3-hoz, mint anno a Bad Company 2-höz.

Medal of Honor: Warfighter - nem jön Vitára

A mai napon feltűnt az Originen egy bejegyzés, mely szerint a Medal of Honor: Warfighter megjelenik PlayStation Vitára is. Az Electronic Arts gyorsan reagált és elmondta: ez csak egy hiba volt a rendszerben, a játék továbbra is PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re készül. Ettől függetlenül persze nem zárhatjuk ki, hogy később megjelenik a Sony új kézikonzoljára is.

Tekken Tag Tournament 2 - verekedés bikiniben

Ugyan a Tekken-rajongóknál valószínűleg nem szerepel elsődleges szempontként, hogy Heihachit fürdőruhában lássák, ám a vélhetően többségében férfiakat tömörítő célközönség örülni fog a hölgy szereplők bikinifelhozatalának. Úgy tűnik, a Namco Bandai nagyon ráér játékfejlesztés közben, ha ilyenekre is futja az időből.

Transformers: Fall of Cybertron - jobb multiplayer, jobb testreszabhatóság

Matt Tieger, a Transformers: Fall of Cybertron game directora elmondta, habár az előd, a War for Cybertron jó játék volt, nem mindenben teljesítette az elvárásaikat. Elsőként a multiplayert emelte ki: szerinte ugyan megfelelően kidolgozott volt a többjátékos rész, azonban nem tudtak elég játékost mögé állítani, és nem alakult ki körülötte egy olyan rajongói bázis, ami aztán fenntartja magát, és újabb embereket tud becsábítani. Tieger úgy véli, ezen az utód változtatni tud, főként azért, mert sokkal jobb lesz maga a multiplayer. Ezúttal nagyon komolyan kidolgozzák a testreszabási lehetőségeket: a fejlesztők ígérete szerint akár órákig szöszmötölhetünk majd azzal, hogy megépítsük a saját transformerünket. Tieger még azt is elmondta, hogy az Activision minden korábbinál jobban támogatja őket, s ettől azt remélik, még több embert tudnak elcsábítani az új játékkal.

Ghost Recon: Future Soldier - itt az első DLC

A PC-s verzióban még a durvább hibákat foltozgatja a Ubisoft, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy már ki is adja az első DLC-t - igaz, egyelőre csak konzolokra. A csomag az Arctic Strike névre hallgat, és kaptunk belőle egy kis kedvcsinálót is.

Assassin's Creed III - Freedom Edition - ezt rejti a doboz

Lassan meg sem lehet már számolni annyiféle kiadás érkezik az Assassin's Creed III-ból. A legmagasabb szintet a UbiWorkshop Edition képviseli. Most az eggyel alatta álló Freedom Editionbe nyerhetünk betekintést.

Játék készülhet a World War Z-ből?

A Paramount levédette a World War Z-hez kapcsolódó videojáték-jogokat, amiből arra következtethetünk, hogy a 2013-ban debutáló mozifilm mellé egy adaptációt is várhatunk. Persze elképzelhető, hogy a filmstúdió csak protektív okok miatt tette meg ezeket a lépéseket. A Magyarországon forgatott, Max Brooks könyve alapján készült World War Z-ben Brad Pitt játsza a főszerepet.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward