Aprók nagyban - 07.12.

A mai felhozatalból: Borderlands 2, Grand Theft Auto V, Ghost Recon: Future Soldier PC, ShootMania Storm, Tomb Raider, és számos más érdekesség...

Aprók nagyban - 07.12.

Epic Mickey 2 - kezdődjön a mese

A Disney kiadta az Epic Mickey 2 bevezető videóját, amiről nem is nagyon lehet mást elmondani, mint, hogy hangulatos, és nagyon disney-s.

Ghost Recon: Future Soldier - itt az új PC-s patch

Pár hete írtunk arról, amit aztán olvasóink is megerősítettek a kommentek között, hogy a Ghost Recon: Future Soldier PC-s verzióját igen-igen elkapkodta a Ubisoft. A durvább irányításbeli és kompatibilitási problémákat elvileg orvosolja a most megjelent 1.3-as patch, így a továbbiakban nem kellene gondokat tapasztalnunk az Xbox 360-as kontroller használatával, a WASD-gombokkal és az egeres irányítással. A következő, 1.4-es csomaggal pedig grafikai fejlesztéseket, a teljesítmény és stabilitás javítását, valamint az online rész frissítését tervezi a Ubisoft.

Hitman: Absolution - mélyen a Streets of Hope küldetésben

Az E3-on eredetileg csak a sajtó kiválasztott képviselőinek mutatták meg ezt a több, mint 15 perces demót a Hitman: Absolutionből, de az ilyesmik nem meglepő módon valahogy mindig kitalálnak a nagyközönséghez. A Streets of Hope küldetés egy jelentős részét bemutató demo alatt Tore Blystad és Travis Barbour, a csapat két oszlopos tagja kommentál.

Tomb Raider - Rhianna Pratchett írja a sztorit

A Mirror's Edge írója és társdesignere,  Rhianna Pratchett írja a 2013-ban megjelenő, rebootolt Tomb Raider sztoriját és forgatókönyvét. Pratchettet BAFTA-díjra is jelölték a Heavenly Swordon végzett munkája miatt, de az Overlord humorral átitatott szkriptjéért a Writers’ Guild of Great Britaintől is elismerést kapott. Az írónő elmondta, gyerekkori kedvenc játéka a Tomb Raider, így hatalmas elismerés, ugyanakkor még ennél is nagyobb kihívás teljesen újraálmodni a kalandornő történeteit. Darrell Gallagher, a Crystal Dynamics fejese elmondta, Pratchett érdeme, hogy teljesen új szemszögből ismerhetjük meg Lara fiatalabb önmagát.

ShootMania Storm - ezt kapják az előrendelők

Az alábbi előzetes mutatja be, mire számíthatnak azok, akik előrendelik a következő pár év egyik meghatározó e-sport FPS-ét (legalábbis reméljük, hogy az lesz). Először is, állandó elérést a bétához, és a megjelenésig az ahhoz érkező frissítéseket, valamint 20% kedvezményt a végleges árból. Olyan csomagok is rendelkezésre állnak, melyekhez járnak extra kulcsok, amiket szétdobálhatunk az ismerősök között.

Infinity Blade - eredetileg Kinectre készült

Mark Rein, ez Epic elnöke elmondta, az Infinity Blade eredetileg Xbox 360-ra, és azon belül is Kinectre készült volna. Legalábbis az alapötlet ez volt. Rein aztán elmondta, megpróbálkoztak átültetni az Unreal Tournament 3-at iPhone 3GS-re, ám végül be kellett látniuk, hogy a két virtuális analóg kart használó játékok egyszerűen nem működnek jól a telefonon. Így alakult át az Infinity Blade végül a Chair Entertainment kezei alatt iOS-es anyaggá.

Rein beszélt az Epic által felvett Big Huge Games-tagokról is. Elmondta, a 38 Studios bezárása után annak néhány alkalmazottja megkereste őt azzal, hogy szívesen dolgoznának az egyik Epic címen. Rein szerint a csapat ötlete jó volt, így létrehozták az új baltimore-i stúdiót, melyhez jelenleg is érkeznek a Big Huge Games egykori tagjai. Rein megjegyezte, hogy a People Can Fly is új ötleteket vázol éppen a Gears of War: Judgment fejlesztése mellett.

Borderlands 2 - wimoweh, a legjobb előzetes

Megérkezett az eddigi leghangulatosabb előzetes a Borderlands 2-höz, mely nem csak, hogy tetemes mennyiségű in-game jelenettel kényeztet minket, de mindezt egy klasszikus számra teszi, ami különösen humorossá teszi a dolgot.

Gaikai - a PlayStationnek a játékokról kell szólnia

A Gaikai vezetője, David Perry, akinek a cégét éppen pár nappal ezelőtt vásárolta fel a Sony, úgy tűnik, komolyan részt vesz a PlayStation jövőjének alakításában. A Develop 2012 konferencián Perry elmondta: a konzolokat nem fogjuk már sokáig konzoloknak nevezni, már csak azért sem, mert a funckionalitásuk egyre bővül - ahogy láttuk ezt a PlayStation 3 és az Xbox 360 esetében is. Perry szerint a konzolok már nem csak egymással, hanem a többi multimédiás hubbal is versenyezni fognak - gyakorlatilag bármivel, ami a TV-hez kapcsolódik. Ettől függetlenül az úriember úgy véli, a PlayStationnek főleg a játékokról kell szólnia, és legfontosabb feladatának azt tekinti majd a cégben, hogy a lehető legjobb játékok készüljenek a jelenlegi és jövőbeli gépre.

Grand Theft Auto V - két új screenshot

A Rockstar nem kényeztet el minket anyagokkal a Grand Theft Auto V-tel kapcsolatban, bár ez nyilván megváltozik majd a közeli jövőben. Addig is, be kell érnünk a frissen kiadott két hivatalos screenshottal:

[link target="_blank" href="/_userfiles/Image/InGen/!hirek/gtav/1.jpg"]

[/link]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward