Aprók nagyban - 07.10

A mai felhozatal: Wasteland 2, Deus Ex film, The Expendables 2, Tomb Raider, Resident Evil 6, Dyad, Planetside 2, SWTOR, Mass Effect 3...

Aprók nagyban - 07.10

Wasteland 2: Jár vele az első rész is

 

A Kickstarteren életre keltett, közösség által finanszírozott Wasteland 2-höz jár majd korosodó elődje is, a Wasteland, jelentette be a Polygon. Az inXile társalapító Brian Fargo elmondta, hogy ez volt az első számú kérés a rajongóktól a Kickstarter kampány fórumában. A folytatás, mely a kijelölt 900 ezer dollárt jóval meghaladva 3 millióból gazdálkodhat, várhatóan októberben érkezik PC-re. Fargo célja, hogy egy "intelligens címet" alkosson és elkerüljön minden nemű "lebutítást", mely szerinte annyi modern címre jellemző.

A HR lesz a Deus Ex film alapja

 

A Variety értesülései szerint a CBS Film szerezte meg a jogokat, hogy filmes adaptációt készítsen a Deus Ex játékszériából, szoros együttműködésben az Eidos Montreal csapatával. A mozi a legutóbbi játékot, azaz a Human Revolutiont veszi alapjául.

 

"A több millió rajongó, akik már több mint egy évtizede játszanak Deus Ex játékokkal is azt bizonyítják, hogy ezek az alkotások egy megnyerő és releváns univerzumba repítik el a játékost" - nyilatkozta a Square Enix Europe feje, Phil Rogers.

 

A film producerei Roy Lee (The Departed) és Adrian Askarieh lesznek, a főszereplő Adam Jensent még nem tudjuk ki alakítja.

 

The Expendables 2 játék trailer

 

Az Ubisoft kiadta az első trailert a The Expendables 2-höz, melyben Terry Cruise úgy viselkedik, mint egy eszelős, amivel jól ellensúlyozza Dolph Lundgren kicsit gyűröttnek tűnő ábrázatát és kissé szenvtelen viselkedését. A játék augusztus 1-én jön PSN-re, augusztus 17-én pedig PC-re és XBLA-ra várjuk.

 

Tomb Raider: The Final Hours

 

A Square Enix és a Crystal Dynamics elindított egy sorozatot, mely egészen az új TR játék megjelenéséig fog futni és a kulisszák mögé vezeti a rajongókat. A széria betekintést enged a fejlesztési procedúrába, beleértve a mo-cap felvételeket is. Az első epizód Camilla Luddington mo-cap és szinkron munkáját dolgozza fel. A második rész az írókkal készül majd és Lara eredettörténetét ismerhetjük meg benne.

 

Resident Evil 6: 255 perc átvezető

 

A Capcom nem kevesebb, mint 4 óra és 15 perc filmanyagot küldött a BBFC-nek besorolásra, amire kaptak is egy szép nagy 18-as karikát. Ez azért is szembeötlő, mert az előd Resident Evil 5-nek mindössze 65 percre való átvezető filmje volt, de még a negyedik résznek is "csak" 127 perc van a számláján.

 

A tetemes videó anyag persze abból a szempontból nem meglepő, hogy tudjuk, a 6. epizód csaknem kétszer olyan hosszú sztori módot foglal magába, mint elődje. Az RE6 októberben érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.

 

Skullgirls frissítés

 

Az első frissítés már a nyakunkon van a Reverge Labs 2D-s rajzfilmes grafikájú harcolós játékához. A Sony és a Microsoft hamarosan jóvá kell, hogy hagyja a tartalmat és akkor jönnek a fejlesztések az online játékhoz, számíthatunk pár gameplay változtatásra és még renget minden másra, a nem hivatalos listát a Shoryuken-en találjátok. A Skullgirls már megjelent PS3-ra és Xbox 360-ra, PC-re pedig még az idénre ígérik.

 

Dyad PSN megjelenés

 

Az érzékszerveink stimulálására hajtó Dyad július 17-ére várható PSN-en. A játék célja, hogy vizuális, audio és tapintó (Dual Shock) érzékszerveinkre is minél nagyobb hatással legyen, eufórikus érzést kiváltva a felhasználóból. A Dyad ára 15 dollár lesz, fejlesztésének kalandos történetéről a PlayStation Blogon olvashattok.

 

Planetside 2 béta

 

A SOE feje, John Smedley azt nyilatkozta, hogy a játék bétája hamarosan elindul, ha minden jól megy a bugirtással és a "tech teszten". A hamarosan pedig 2 napon belült jelent, a hírek a Smedley Twitter accountjáról származnak. A teljes játék még idén elstartol, bétajelentkezéshez katt ide.

 

SWTOR ingyenes próbaverzió

 

A BioWare bejelentette a korlátlan próbaverzió megjelenését, mely együtt érkezett az 1.3.2-es tapasszal a mai napon. A trial lényegében csak időben korlátlan, egyébként 15-ös szint a maximum, amit elérhettek. Kipróbálhattok minden kasztot és egy PVP Flashpontot is. Azok is részt vehetnek, akik korábban kipróbálták a játékot a Weekend Pass Free Trials vagy a Friends of Star Wars: The Old Republic Trial alkalmával.

ME3: Megerősítésre került a Leviathan DLC

 

A bővített változatba elrejtett Leviathan DLC megerősítésre került egy színész, Anthony Skordi által, aki egy ugyanilyen névre hallgató Reaper karaktert alakít. A BioWare a Comic-Con-on készül bejelenteni egy új Mass Effect DLC-t, lehet, hogy ez lett volna az? Upsz... További infókért irány az Eurogamer.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward