Aprók nagyban - 07.02.

A mai felhozatalból: Darksiders II, Halo 4, Resident Evil 6, Assassin's Creed III, Worms Revolution, és számos más érdekesség.

Aprók nagyban - 07.02.

Darksiders II - bővített Last Sermon előzetes

A THQ előállt a korábban már látott, kimondottan hangulatos, élőszereplős Last Sermon előzetes egy kibővített változatával, mely alant megtekinthető.

 

Assassin's Creed III - függetlenség

Új előzetessel jelentkezett a UbiSoft az Assassin's Creed III-hoz - ezúttal nem renderelt, hanem az engine-nel készült jelenetekből válogattak, bár a nézőnek az az érzése támadhat, hogy csak a különböző E3-as elismeréseket, és egyéb hangzatos sorokat akarták megvillantani.

 

Resident Evil 6 - Leon újra akcióban

Kicsit gyanús, hogy a Capcom folyamatosan Leon részeit mutogatja a Resident Evil 6-ból - lehet, hogy ezek a játék legjobban sikerült részei? Mindenesetre az alábbi élő, in-game felvételt a japán Capcom Summer Jam rendezvényen készítették, és a Resident Evil 4 főszereplője a metróban akciózik a zombik ellen.

 

THQ - részvényegyesítéssel maradnak a tőzsdén

Nehéz éve a volt a THQ-nak. Danny Bilson elment, stúdiókat zártak be, rengeteg embert elküldtek, azonban az új elnök, Jason Rubin bizakodó - szerinte az átszervezésekkel és a portfolió átalakításával végre a megfelelő pályára került a cég. Menet közben azonban akadt még egy probléma, amit meg kellett oldani: a cég részvényei az 1 dolláros érték alá süllyedtek, és ott is maradtak több, mint 30 napig. Ezért a NASDAQ figyelmeztette a THQ-t: ha július 23-ig nem sikerül 1 dollár fölé tornázni az árfolyamot, akkor kikerülnek a tőzsdéről. A cég vezetése ezért úgy döntött, 10 az 1-hez arányban egyesítik a részvényeket, így 68,5 millióból 6,9 millió THQ-részvény fog maradni, az árfolyam pedig - reményeik szerint - tartósan 1 dollár felett maradhat.

Halo 4 - az élőszereplős sorozat

A 343 Industries vezetésével élőszereplős minisorozat készül Halo 4: Forward Unto Dawn címmel. Ehhez jelent meg most egy kis kedvcsináló, ami a világon semmit nem árul el, de megszoktuk már, hogy a Halóval kapcsolatban mindig lassan bontakoznak ki a dolgok. A sorozat az emberiség és a covenant között háború kirobbanásának sötét időszakába repíti majd vissza a nézőket.

 

Star Wars: Knights of the Old Republic  - jön az újrakiadás?

Az Amazon és a GameStop oldalán is feltűnt a Star Wars: Knights of the Old Republic Collection, 20 dolláros áron, PC-exkluzívan. Mivel a BioWare egyelőre semmilyen hivatalos bejelentést nem tett, így ennél többet nem tudunk. Talán úgy gondolhatják, ha szélesebb közönség ismeri meg ezeket fantasztikus szerepjátékokat, azzal több előfizetőt terelhetnek a kvázi-folytatásnak számító The Old Republic MMO irányába.

Code of Princess - előzetes nyugatra

Az ATLUS beat-em-up szerepjátéka, a Code of Princess április 12-én jelent meg Japánban, azonban örömteli módon érkezik majd nyugatra is, most ősszel - Észak-Amerikába legalábbis egészen biztosan, így feltételezhetjük, hogy előbb-utóbb hozzánk is eljut. A kiadó ennek örömére egy előzetes keretében mutatja be a játékot, külön kitérve a 4 fős online multiplayerre.

 

Xbox 360 vs. PlayStation 3 - érdekes infografika

Készült egy új, eléggé látványos és remekül megszerkesztett infografika, mely a PlayStation 3 és az Xbox 360 harcát, eredményeit mutatja be. Fel kell hívnunk azonban mindenki figyelmét, hogy az adatok több helyen valószínűleg nem pontosak, hiszen míg néhány statisztika közvetlenül a Microsofttól vagy a Sonytól származik, addig mások például a VG Chartzról jöttek, így nem garantálható a pontosságuk. Érdekességnek azonban mindenképp megfelelő.

Atlantica Online - megjött Streamre

Megjelent Steamen a free-to-play rendszerben működő, körökre osztott stratégiai MMO, az Atlantica Online. Ennek örömére a fejlesztők mindenféle extrával jutalmazzák azokat, akik a Valve rendszerén belül vágnak bele a játékba. Ezek között található két mount, a Wild Taurus és a Blue Dragon Wings, egy 15 extra slottal rendelkező hátizsák, a Mercenary Room License, ami egy extra Mercenary slotot ad a Mercenary Roomban, valamint egy Blessing License, ami 150%-os támadást, védelmet és tapasztalati pontot ad 30 napig.

Left 4 Dead 2 - megvan az új DLC dátuma

A Valve ma megerősítette, hogy július 24-én jelenik meg a Left 4 Dead 2 új DLC-je, a Cold Stream. A cég úgy nyilatkozott, hamarosan további részleteket közöl majd a csomagról, ám egyelőre csak az új pályák névsora hivatalos. Ezek a Cold Stream, a Blood Harvest, a Crash Course, a Dead Air, a Death Toll és a No Mercy.

Worms Revolution - múlt és jövő

Kevin Carthew, a Team 17 oszlopos tagja és a Worms Revolution vezető fejlesztője az alábbi videóban a kukacos franchise múltját mutatja be, de azért előkerül az új játék is. A Revolution várhatóan ősszel jelenik majd meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

 

Diablo III - Athene vakon is menő

Régen sokszor hallottuk a játékos körökben menő beszólást, miszerint, ha nem elég nehéz a játék, akkor csukd be a szemed, kapcsold ki a monitort, és hasonlók. Nos, Athene az első verziót válaszotta, és így nyomott le minden bosst a Diablo III-ban Inferno nehézségi szinten.

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward