Aprók nagyban - 06.28.

A mai felhozatalból: World of Warplanes, The Expendables 2, Might and Magic Clash of Heroes, Company of Heroes 2, Guild Wars 2, Gears of War: Judgment.

Aprók nagyban - 06.28.

Gears of War: Judgment - februárban jöhet?

A CVG-nek árulta el egy névtelen forrás a Microsofttól, hogy az új Gears of War már jövő februárban megjelenhet. Sem a redmondi cég, sem pedig a fejlesztő People Can Fly - Epic duó nem kommentálta az eseményeket, de valószínűsíthető, hogy a július 12 és 15 között megrendezendő ComicCon fesztiválon elárulják majd a megjelenési dátumot.

Valve - jön  Source Filmmaker

A Valve bejelentette, hogy hamarosan a nagyközönség számára is elérhetővé teszi a Source Filmmaker alkalmazást, melynek segítségével látványos videókat, machinimákat készíthetünk majd. A Valve az elmúlt évek alatt legalább 50 olyan mozgóképet adott ki, melyet ezzel az eszközzel csináltak.

World of Warplanes - újabb fejlesztői napló

A Wargaming.net kiadta a harmadik fejlesztői naplót a World of Warplaneshez, melynek zárt bétatesztelése május 31-én kezdődik, és már a kezdetekkor több, mint 100 ezer játékos jelentkezett rá.

Might and Magic: Clash of Heroes - mobilokra is jön

A Ubisoft bejelentette, hogy Androidra, iPhone-ra és iPadre is jön a Might and Magic Clash of Heroes. Az ismerős univerzumban játszódó kaland-akció-szerepjáték mobilos változatai egyelőre nem kaptak megjelenési dátumot, pusztán annyit árult el a kiadó, hogy a "közeli jövőben" érkeznek. Előzetest viszont kaptunk.

Company of Heroes 2 - bemutatkozás videóval

A Relic Entertainment eddig viszonylag szűkszavú a Company of Heroes 2-vel kapcsolatban, nem indult be annyira a marketinggépezet, mint azt várnánk, bár ebben közrejátszhat az is, hogy még pontos megjelenési dátum sincs. Annyi biztos, hogy valamikor jövőre érkezik a játék, kizárólag PC-re.

EA Sports - hamarosan bejelentik a Wii U-s terveket

Az EA Sports Open House néven futó, következő hónapban megrendezésre kerülő eseményen fogja bemutatni az EA Sports Wii U-ra vonatkozó terveit. Az eseményen biztos jelen lesz a FIFA 13, a Madden NFL 13, az NHL 13 és az NBA Live 13, szóval feltételezhetjük, hogy ezek érkeznek majd a Nintendo konzoljára is.

The Expendables 2 - még a nyáron jön

A Ubisoft hivatalossá tette a The Expendables 2 játékváltozatának létezését, és megerősítették, hogy még a nyáron megjelenik PC-re, PSN-re és XBLA-ra. A készítők elmondták, a játékban egy nagyon fontos milliomost kell majd megmentenünk, menet közben pedig elszabadul a pokol, és felszabadul a tesztoszteron. A  The Expendables 2 háromfős lokál vagy online kooperatív játékmóddal jön.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward