Aprók nagyban - 06.18.

A mai felhozatalban többek között: Borderlands 2, Call of Duty Black Ops 2 dedikált szerverek, Dead Space 3 és Tomb Raider.

Aprók nagyban - 06.18.

Borderlands 2 - Randy Pitchford demózza a Rezzeden

A brit Rezzed játékshown, ahova már eddig is több iparági nagyágyú jelentkezett be, maga Randy Pitchford, a Gearbox főnöke fogja bemutatni Borderlands 2-t. Pitchfordn nem csak, hogy élőben demózza majd a játékot, de utána fogadni fogja a nézők kérdéseit is - és persze, válaszol is rájuk, remélhetőleg.

Dead Space 3 - több részlet a kooperatívról és a világról

John Calhoun, a Dead Space 3 producere hosszan ismerteti a VG247-nek a játék kooperatív részét, világát, az ellenségeket, és még egy-két érdekességet.

God of War: Ascension - a gyűjtői kiadás

A Sony ugyan egyelőre még nem jelentette be, hogy érkezne gyűjtői kiadás a legújabb God of Warból, az Amazon azonban már megszellőztette a csomag tartalmát. Ezek szerint 79,99 dollálért megkapjuk a játékot egy fémdobozban, egy Kratos-szobrocskát, a soundtrack lemezt, egy PS3-as dinamikus témát, PSN-avatárt, dupla XP-t az arénában, és persze online passt a jövőbeli DLC-khez.

Blizzard - június 2-a óta stabilak a Diablo III szerverek

A Blizzard egy közleményt adott ki a Diablo III szervereinek állapotával kapcsolatban. Ebben elmondják, hogy a kezdés után tapasztalt nehézségeket június 2-ára teljesen elhárították, így szerintük azóta zavartalanul játszhatnak az európai játékosok. A Blizzard nyilatkozata szerint ezt főként hardveres bővítésekkel érték el, de a szoftveres oldalon is sokat fejlesztettek. A cég újra elnézést kért a problémák miatt, de emlékeztetnek mindenkit: ez volt a PC-s játéktörténelem legnagyobb startja, így előre ők sem tudták belőni a várható roham méretét.

Tomb Raider - törődni fogunk Larával

A Tomb Raider művészeti vezetője, Brian Horton elmondta, Lara többé nem azért a Tomb Raider főszereplője, hogy a férfi játékosok formás idomokat bámulhassanak. Sőt, most nem is az lesz a fontos, hogy a főszereplő egy nő, hanem az, hogy gyenge, tapasztalatlan és védtelen. A fejlesztők reményei szerint ezért a játékosok úgy érzik majd, hogy meg kell védeniük őt. Ezt a protektív érzést azonban terveik szerint - Lara erősődésével együtt - felváltja majd az, hogy jobban át tudjuk érezni a hősnő kalandjait, jobban a helyébe tudjuk kézepzelni magunkat.

[bold]

Watch Dogs - filmes domaineket foglalt a Ubisoft[/bold]

A Watch Dogshoz, és egy esetleges Watch Dogs-filmhez kapcsolódó domaineket vett meg, vagy szerzett meg a Ubisoft. Mindez persze nem feltétlenül jelent bármit is, hiszen a nagy cégenél bevett szokás a defenzív domainvásárlás, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Paramount érdeklődik a Splinter Cell megfilmesítése után, így nincs kizárva, hogy előbb-utóbb a Watch Dogs is eljut Hollywoodba - a játék körül kialakult érdeklődést tekintve lehet, hogy inkább előbb.

Call of Duty: Black Ops 2 - maradnak a dedikált szerverek

Eredetileg a rajongók legnagyobb elégedetlenségére az Infinty Ward vezette ki a sorozatból a dedikált szerverek indításának lehetőségét - akkor a warezre és a csalókra fogták a dolgot. Később aztán a Treyarch az első Black Opsszal visszahozta ezt a lehetőséget, s most Cesar Stastny, a stúdió technikai igazgatója megerősítette, hogy a Black Ops 2-ben is maradnak a dedikált szerverek. Stastny szerint ez nem csak a PC-s játékosok elégedettsége miatt, hanem az eSport miatt is fontos.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward