Aprók nagyban 06.04

Ingyenes a Cloud, jön a Forza 4: Meguiar’s Car Pack, új játékot készít a Quantic Dream

Aprók nagyban 06.04

[bold]Ingyenes lett a Cloud PC-re

[/bold]

Az egyedi, művészi élményt nyújtó játékairól híres Thatgamecompany, a Journey, a flOw és a Flower alkotói ingyenesen letölthetővé tették a Cloudot PC-re.

[bold]

Forza Motorsport 4: Meguiar’s Car Pack[/bold]

Június 5-én jelenik meg a Forza Motorspor 4 legújabb kiegészítője, a Meguiar’s Car Pack, amely 10 új verdát tartalmaz: 2011 Chevrolet #4 Corvette Racing ZR1, 1959 BMW 507, 1940 Ford De Luxe Coupe, 2011 Aston Martin Cygnet, 1958 MG MGA Twin-Cam, 1997 Maserati Ghibli Cup, 2012 Mercedes-Benz C63 AMG Fekete széria,

1987 RUF CTR Yellowbird, 1992 Toyota Celica GT-Four RC ST185, 1963 Volkswagen Beetle.

[bold]

Beyond – a Quantic Dream új játéka[/bold]

Beyond címre hallgat a Quantic Dream fejlesztőinek új játéka, amely kizárólag PlayStation 3-ra fog megjelenni, és a Heavy Rainhez hasonlóan erősen történetközopntú lesz. A játékot éjjel fogja bejelenteni a Sony az E3 konferencián, jelen lesz egy még meg nem nevezett híres hollywoodi szinész és egy színésznő is, akikről még nem tudni, hogy milyen minőségben lesz közük a játékhoz.

[bold]

Sim City megjelenés[/bold]

Az EA bejelentette, hogy városépítő szimulátora jövő év elején fog megjelenni, a tervezett időpontot egyelőre nem közölték pontosan, csak annyit lehet tudni, hogy a játék valamikor februárban várható PC-re.

[bold]

Alan Wake 2

[/bold]

Egyre több jel utal arra, hogy készül az Alan Wake folytatása: a Remedy bejegyeztette az alanwake2.com webcímet, és írócsapatuk főnöke, Sam Lake is utalt már rá, hogy a horror kalandok nem érnek véget, az Ordinary nevű városban minden újra megtörténik. A Microsoft E3-as sajtókonferenciáján remélhetőleg többet megtudhatunk majd (épp megy)

[bold]

[/bold]Arma 2 DLC

Army of the Czech Republic címmel jelenik meg 2013 harmadik negyedévében az Arma 2 letölthető kiegészítője, amely a cseh hadsereg egységeivel és járműveivel gazdagítja a játékot, ezen kívül a szóló kampányhoz 15 új szcenáriót is kapunk, melyekben háborús bűnösöket üldözve olyan területeken kalandozhatunk, mint Bystrica vagy Bukovina.

Zeno Clash 2

Ez azon ritka alkalmak egyike, amikor csilei játékról számolunk be: jövőre jelenik meg az Ace Team stúdió Zeno Clash című játékának folytatása PSN-en, XBLA-n és PC-n. A nyitott világú ZC 2-ben találkozhatunk az első rész legtöbb szereplőjével, és új karakterekke is, és gyönyörködhetünk a megújult grafikában is. Újdonságként RPG elemeket is bevezetésre kerülnek, és lesz co-op mód is.

[bold]

Diablo 3 PS3-ra[/bold] és a titkos pónis szint

A német Redcon bolt kínálatában szerepel a Diablo 3 PS3-as verziója 66,66 Euróért, valószínűleg csak poénból. A PS3-as megjelenés ha nem is komolytalan, de még a jövő zenéje, a Blizzard már sokszor említette, hogy konzolos változatot is tervez. A titkos pónis szint viszont véresen komoly.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward