Aprók nagyban 05.30.

Call of Duty: Ghosts a mostani generáción, KOTOR az iPad-en, betekintés az Xbox One designja mögé, és megismerjük az Assassin's Creed 4 mögötti csapatot...

Aprók nagyban 05.30.

Kedvcsinálón a Pro Evolution Soccer 2014

Egy új kedvcsináló előzetes jelent meg a Pro Evolution Soccer 2014-hez, melyből sok dolgot nem tudunk meg, de legalább láthatunk közelről labdát, némi klasszikus zenével kísérve. Idén valószínűleg mindennél jobban kiélezett lesz a Fifa és a PES közötti verseny.

Xbox One - a design mögött

A Microsoft szerint az új Xboxot úgy alakították ki, hogy minden körülmény között jól nézzen ki a nappaliban, és tükrözze a funkcióját. Éppen ezért választották a "legfeketébb feketét" színnek, az ugyanis jól beleolvad a nappaliba, ugyanakkor jobban feltűnnek mellette például a kontrolleren megjelenő színek. Ramiro Torres, a konzol kinézetéért felelős úriember elmondta, a konzol kinézetének kialakításakor figyelembe kell venni a mögötte lévő hardvert, a felhasználói felület kinézetét, és persze az Xboxra jellemző márkát és imidzset. Torres szerint amint kézbe kapjuk a konzolt, észre fogjuk venni az apró design elemeket, valamint a minőséget, amire ezúttal különösen odafigyeltek. A design és a mérnöki csapat szorosan együtt dolgozott, hogy létrejöjjön a mindenki által ismert végeredmény.

Fejlesztői naplón az új Killzone

Michiel van der Leeuw, a játék technikai igazgatója például arról beszél a videóban, hogy lehet tolni a játékot, miközben letöltődik. Gyakorlatilag a főmenüt és az első pályát kell egyben letölteni, utána már minden a háttérben történik. A video egyébként a Sony nem olyan régen beindított "beszélgetés a fejlesztőkkel" sorozatának része.

Assassin’s Creed 4: Black Flag - a csapat

A játékból már sokat láttunk, ám azokról nem sokat, akik elhozzák nekünk ezeket az élményeket. A Ubisoft úgy látta azonban, hogy érdemes megtekinteni a fiúkat-lányokat, akik a játékot fejlesztik. A játék november 1-én érkezik minden létező nagykonzolos platformra.

Jövő héten jön Vitára a Limbo

A legendás indie siker Limbo jövő héten érkezik PlayStation Vitára. A fejlesztők ígérete szerint az irányítást teljesen átalakították a kézikonzol követelményeihez, így az élmény semmit nem csorbul. Az anyag a PSN-en keresztül lesz hozzáférhető, 12,99 eurós áron, június 5-től.

Hallgat a Microsoft az anti-DRM kérésekre

A Twitter gyakorlatilag felrobbant, miután kiszivárgott, hogy a Sony DRM-szerű intézkedéseket vezetne be a használt játékok visszaszorítása ellen. A Sony vezetői reagáltak a Twitteren felmerült aggályokra, mire egy rajongó Major Nelson Xbox Live-főnök felé szegezte a kérdést, hogy vajon a Microsoft is figyel-e. Nos, mint kiderült, figyel, Major Nelson a következőt válaszolta: "Teljesen tisztában vagyunk vele, hogy mi történik. Már dolgozom néhány dolgon, ami megoldást jelenthet, de egyelőre nem mondhatok többet. De a lényeg, hogy figyelünk."

Kereskedelmi utak a Civilization 5: Brave New Worldben

Nos, sokat nem lehet hozzátenni a címhez: az új Civilization 5 video a kereskedelmi utakat helyezi fókuszba. A játék megjelenésére július 12-én lehet számítani PC-re.

Star Wars: Knights of the Old Republic - megjött iPad-re

A legendás Star Wars-szerepjáték meglepetésszerűen megjelent a mai napon iPad-re. Az első kritikák szerint a játék remekül működik a masinán, így első alkalommal, és újrajátszásra is kifejezetten ajánlott. A cucc iPad 2 vagy újabb hardveren fut, és 9,99 dollárt kérnek érte.

Final Fantasy 14: A Realm Reborn - job actionök

A job actionöket mutatja be az új Final Fantasy 14 előzetes. A bétára egyébként itt lehet jelentkezni, a játék pedig augusztus 27-én jelenik meg.

Ilyen lesz a Quantum Break doboza

Igaz, hogy a Remedy-féle Quantum Break állítólag forradalmi lesz, meg tévésorozat, meg játék is, de azért csak meg kell találnunk majd a boltban. Ebben lesz segítségünkre, hogy tudjuk, ilyen lesz a doboz, ami idő előtt kiszivárgott:

Call of Duty Ghosts - a jelenlegi generáció is profitál az új engine-ből

Mark Rubin az Infinity Wardtól elmondta, annak ellenére, hogy Xbox One-on demózták az új Call of Duty-t, az engine-en végzett fejlesztések, módosítások hatással lesznek a mostani konzolokra készülő verziókra is. Rubin azt ígéri, látványos változásokat hoz majd a motor a grafikában, több olyat is, ami közelebb fogja hozni a next-gen szinthez az Xbox 360-as és PS3-as verziókat. A PC-s változat minőségéről ugyan nem esett szó, de feltételezhetjük, hogy az a next-genre készített tulajdonságokat maximálisan kihasználja majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward