Aprók nagyban - 05.17.

DLC és videó hegyek a legújabb aprók nagybanban.

Aprók nagyban - 05.17.

Guardians of Middle-Earth DLC: Szauron szája

A legújabb DLC egy új bajnokot hoz a Gyűrűk Urás MOBA játékba, méghozzá nem mást, mint a filmekből kivágott rettenetes Szauron száját (Mouth of Sauron). A hátborzongató figura Gorgoroth seregeinek vezére, a könyv szerint ő az egyetlen halandó, aki képes a Sötét Úrral közvetlenül kommunikálni... A DLC már letölthető PSN-ről és Xbox Live-ról, a Defender kasztú hős a következő képességekkel rendelkezik:

Dark Shout: Közepes hatótávű támadás, sebez és félelmet kelt

Will of Sauron: Földbe gyökerezi az ellenséges Védelmezőt közepes távolságból és elszívja az életerejét

Deceitful Ways: Életerőt lop és átmeneti sebezhetetlenséget ad

Stream of Lies: Területre ható támadás némítással, lassítással és sebzéssel (ability dmg)

Júniusban jön a Gears of War: Judgment Lost Relics DLC

A Lost Relics 4 új térképet, egy egyetlen objektívás játéktípust, valamint páncél és fegyverfestéseket hoz. Az új játékmód neve Breakthrough, ebben a játékosok két csapatot alkotnak, az egyik kap egy zászlót amit el kell juttatnia adott pontra, míg a másik csapat védekező állást kell hogy kialakítson, végtelen erőforrásból. A támadók addig ostromolhatnak, míg az életeik el nem fogynak.

Jön Vitára is a Destiny?

Az IGN szerint az a pletyka kering, hogy a Bungie nagyszabású megosztott-világú shootere, vagyis a Destiny kijön PS Vitára is. A külföldi kollégák már rá is kérdeztek híresztelés igazságtartalmára, amire a Bungie csak annyit felelt, hogy erre az egyetlen bizonyítékunk egy állítólagosan kiszivárgott promó kép, amin ráadásul a fejlesztő egy régebbi logója virít (=hamis a kép). A Destiny megerősített platformjai a PS3, PS4, Xbox 360 és a "más next-gen platformok" (=következő Xbox, amit állítólag Infinity-nek fognak majd hívni).

Strike Suit Zero gameplay Oculus Rifttel

A Strike Suit Zerot fejlesztő Born Ready Games kiadott egy új fejlesztői naplót, melyben az Oculus Riftet láthatjuk használat közben. Az eszköz kipróbálható lesz majd a játékkal a Geekopolis expón Párizsba, ha épp arra fele jártok május 25-26 környékén. A játék Oculus Riftet támogató béta verziója elérhető lesz a Kickstarter támogatóknak plusz 1 dollár bedobásáért cserébe. Az Oculus Edition megjelenésekor mindenki, akinek már a birtokában van a sima Strike Suit Zero, kap egyet az új változatból ingyen.

Vidámparkos SimCity DLC készül

Egy korai kiszivárgást követően az EA és a Maxis bejelentette, hogy az új DLC május 28-án jelenik meg. A kiegészítő lehetővé teszi a polgármestereknek, hogy testreszabják és berendezzék saját vidámparkjukat, ami aztán majd folyamatosan hozza a bevételeket. Legalább virtuális vidámparkunk lehet, ha már a budapesti vidámpark idén végleg bezár... sajnos. A DLC áráról még nincs információ.

Sanctum 2 launch trailer

A Coffee Stain Studios névre hallgató indie fejlesztőcsapat kidobta a Sanctum 2 launch trailerét. A játék egyébként egy tower defence és FPS hibrid, ha tetszik amit láttok, már be is gyűjthetitek a játékot Steamről vagy XBLA-ról!

Batman: Arkham Origins tízer - Bőregér vs. Deathstroke

Jött egy új tízer az Arkham Originshez, melyben a Denevérember Deathstroke-kal csap össze. Jó szórakozást a fél perc logónézéshez és a 12 másodperc kőkemény akcióhoz... A játék október 25-én jön ki PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. A nagy címmel egy időben jön a Vitás Batman: Arkham Origins Blackgate is.

GRID 2: Okutama Drift gameplay

A tegnapi GRID 2 hírhez utólag jött egy kis gameplay ízelítő is. Íme:

Shin Megami Tensei 4 - szamuráj lesz a főszereplőből

Az Atlus kiadott egy angol nyelvű kedvcsinálót a Shin Megami Tensei 4-hez. A szerteágazó franchise legújabb epizódja 50 óra szórakozást ígér, tele démonok betörésével, fúziókkal, szintlépésekkel és inventory menedzsmenttel. A 3DS exkluzív cím július 16-án jelenik meg a nagy vízen túl.

Felfüggesztették az Avalanche steampunk játékát

Az év elején a Just Cause 2 fejlesztéséért felelős Avalanche Studios feje, Christofer Sundberg tweetelt néhány homályos képet, amiről csak találgatni lehetett, hogy micsoda. Egyesek azt hitték a Just Cause 3-ból van, mások egy Mad Max játékra tippeltek. Senkinek sem volt igaza, ugyanis egy be nem jelentett steampunk stílusú cím lett volna. A "lett volna" ez esetben azt jelenti, hogy felfüggesztették a fejlesztést.

Sundberg nemrég az Edge-nek fedte fel a szomorú híreket. "Nagyon szeretem ezt a művészeti stílust. Sandbox játékélménnyel házasítva egy igazi álom megvalósulása lett volna. Független fejlesztő lévén van befolyásunk a sorsunk felett, így egészen biztos, hogy előbb vagy utóbb csinálunk valamit ebben a világban."

Az Avalanche egyébként így sem marad munka nélkül, van bőven aktív projektjük jelen és jövőgenerációs konzolokra is, ám még ezek is bejelentésre várnak. Talán majd az E3-on.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward