Aprók nagyban - 05.14.

Építkezik a Microsoft, launch traileren a Metro: Last Light, visszaszámol a Sony, készül a ZombiU 2, Európa fontos célpont lesz a PS4-nek...

Aprók nagyban - 05.14.

Már készül a ZombiU 2

Egy rajongói kérdésre meglepő módon hasznos választ adott a Ubisoft Montpellier kreatív igazgatója, Jean-Philippe Caro. A kérdés egyszerű volt: "számíthatunk-e a ZombiU folytatására?"

Caro elmondta, a csapat éppen különböző prototípusokat készít a játékhoz, ennél többet azonban egyelőre nem árulhat el - korai lenne.

Európára hajt a Sony a PS4-gyel

A CVG-nek nyilatkozó Sony-forrás szerint a Microsoft még agresszívebben fog támadni Európában, mint az Xbox 360 esetében. Így a Sony sem pihenhet, főleg, hogy míg Amerikában a hazai pályán játszó Xbox a legnépszerűbb, addig a kontinentális Európa és Japán inkább a Sony terepe volt. A forrás szerint tehát a cég nem engedheti meg magának, hogy az idén megjelenő PS4-gyel csak Amerikára koncentráljon, mindenképpen el kell érnie, hogy még 2013-ban tisztességes mennyiség eljusson a konzolból az öreg kontinensre is.

Itt a Metro: Last Light

Hosszú fejlesztési idő, problémás, majd megszűnő kiadó - a Metro: Last Light átvészelte mind. Nagy szerencse, hiszen nem csak az iPon, de a külföldi lapok is erősen tisztességes pontokkal szórták meg a játékot. Ennek örömére lássuk a launch trailert.

Wii U-ra is fejleszthet az Insomniac

A stúdió vezetője, Ted Price nem zárkózik el attól, hogy cége a Nintendo konzoljára is fejlesszen - annak ellenére, hogy a múlt héten még úgy nyilatkozott, a Wii U egyáltalán nem next-gen, és az Insomniacnak esze ágában sincsen fejleszteni a gépre. Most azonban Price már arról beszélt, hogy a Fuse pusztán azért nem jelent meg a masinára, mert nem volt rá elég erőforrásuk, és nem akarták a többi verziót elkapkodni. A jövőben azonban egyáltalán nem zárja ki, hogy multiplatform címeik megjelenhetnek majd a Nintendo gépére is.

PS3-on is elrajtol a DUST 514

A CCP Games bejelentette, hogy eljött az idő: a free to play FPS elérhetővé vált a PlayStation 3-on. Minden jövőbeli frissítés ingyenesen érkezik majd az anyaghoz, és persze teljes az integráció az EVE Online-nal. Ezzel párhuzamosan azért három új bundle is felkerült a PSN-re, melyekért fizetni lehet, és cserébe különböző extrákat adnak - ezek a Mercenary, a Veteran és az Elite Pack, áruk sorban 19,99 dollár, 49,99 dollár és 99,99 dollár.

Építkezik a Microsoft az Xbox bemutatójára

Aaron Greenberg Xbox-nagyfőnök és Larry "Major Nelson" Hyrb is párhuzamosan twittelget fotókat egy csarnokról, melyet az új Xbox bemutatójához épít a Microsoft. A viszonylag szimplának tűnő objektum a redmondi Xbox campuson áll össze, ahol a jövő héten lehull a lepel a cég következő konzoljáról.

Valamiért visszaszámol a Sony

A Sony Japan oldala egy különös visszaszámlálót indított el. Maga a grafika is eléggé baljóslatú, ráadásul az URL-ben a "panopticon" szó olvasható, ami alapvetően egy olyan, köralakú börtönt takar, ahol egy szobából meg lehet figyelni az összes rabot egyszerre - a rabok azonban nem tudják, hogy figyelik-e őket, vagy nem. Hogy mindennek mi köze a visszaszámláláshoz, azt nem tudni, mindenesetre két nap múlva, csütörtökön jár le.

Nagy címek a Konami E3 előtti prezentációján

A közvetlenül az E3 előtt, június 6-án tartott Konami sajtótájékoztatón számos nagy címmel kapcsolatban ígér információkat a cég. Biztosan szóba kerül a Castlevania: Lords of Shadow 2, a Metal Gear Solid 5 és a Pro Evolution Soccer, de ezen kívül más "kulcsfontosságú címekre" is lehet számítani, melyek között teljesen újakat is találunk majd. Az biztos, hogy a Castlevaniából új előzetest mutatnak és rengeteg újdonságot fognak felfedni Kojima segítségével a Phantom Painből.

Interaktív naplóval jelentkezik a Remember Me

A Sense eszköz készítője, Antoine Cartier-Wells naplójába tekinthetünk be. A Memorize Corporation eszközét a világ lakosságának majdnem teljes egészébe beépítették, és persze fontos szerepe van a játék történetével kapcsolatban. Az úriember által "készített" interaktív naplót ma adta ki a Capcom, és erre lehet megtekinteni...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward