Aprók nagyban - 05.13.

Kamu bemutatkozó videón a PS4, elkezdődött az NFS-film forgatása, különálló Mass Effect-részek jöhetnek, együttműködik a Bungie és a NASA...

Aprók nagyban - 05.13.

Danny Bilson nem tudta, mitől omlott össze a THQ

A THQ core játékokért felelős alelnöke, Danny Bilson a kiadó bezárása előtt egy évvel hagyta el a céget. Most arról kérdezték, szerinte mi sült el rosszul. Bilson válasza érdekes, valójában ő sem tudja. Amikor elment a cégtől, úgy látta, hogy egy nagyon erős felhozatal van készülőben, és még van elég pénzük ahhoz, hogy ezeket a címeket befejezzék, és korrekt marketinget adjanak alájuk. Azt azonba nem tudja, hogy mi történt, miután elment, s végül miért nem sikerült ez a terv. Valójában nem is kérdezett utána a dolgoknak, ugyanis úgy érezte, tovább kell lépnie, főleg a rossz emlékek miatt. Az utolsó pár évben a THQ ugyanis számos stúdiót volt kénytelen bezárni, és minden alkalommal Bilson volt az, aki a helyszínre ment, és tudatta mindenkivel a rossz hírt: "Ez a legrosszabb dolog ami... egyszerűen a legrosszabb és kész. Ennyi. Borzalmas." - idézte fel.

Együttműködik a Bungie és a NASA?

Valamilyen formában igen, csak azt nem tudjuk, miként. Még januárban tett látogatást a stúdiónál Dr. Craig Hardgrove, a NASA sugárhajtással foglalkozó laboratóriumának egyik oszlopos tagja, a Bungie pedig azóta mindenféle dolgot tesz ki Twitterre a NASA-val kapcsolatban. Rajongói kérdésre a Bungie csak annyit válaszolt, nem ők beszélgetnek a NASA-val, hanem a NASA beszél hozzájuk. Ők pedig figyelnek, és folyamatosan inspirációt merítenek belőlük.

GRID 2 - előzés Ford Mustanggal

Csak éppen nem egy videóban. Mert a Codemasters két előzetest adott ki, az egyiknek Előzés a címe, a másiknak pedig Ford Mustang Boss 302 - nyilván azért, mert ez a járgány áll a középpontban. Utóbbi a Miamiban található aszfalton közlekedik, míg előbbi a dubaji pályán játszódik.

Különálló Mass Effect-részek jöhetnek

A Mass Effect-istenség Casey Hudson elárulta, a csapat elég nagy rajongó mind Garrusnak, mind pedig Javiknak, így egyáltalán nincs kizárva, hogy a jövőben saját, különálló epizódokat kaphatnak. Hudson szerint az univerzum annyira gazdag, hogy frankó dolog lenne valami olyan sztorit kitalálni, ami nem kapcsolódik az univerzum sorsát befolyásoló nagy történethez - például bemutathatnák Garrus sorsát, amíg a C-Sec tisztje volt.

Dusty Everman, a csapat másik tagja is ezt támogatná: "Amellett, hogy Shepard leghűségesebb barátja, Garrust nagyon személyes okok vezették végig. Ő magában is egy hős, egy arkangyal, és még több. Ki ne akarna még több hősies sztorit látni tőle?"

Ezt követően Mac Walters még hozzátette, az Illusive Man, Aria, Kai Leng és még sokan mások is alkalmasak lennének arra, hogy egy nagyon érdekes sztorit építsenek köréjük.

Assassin’s Creed 4: Black Flag - a történelmi hatás

Új kérdezz-felelek jelent meg az Assassin's Creed fejlesztőivel, melyből megtudhatjuk, milyen történelmi dolgok voltak hatással a játékra. Ezen kívül a kiadó bejelentette, hogy egy Blackbeard figura is társul majd valamelyik gyűjtői kiadáshoz.

Elkezdődött a Need for Speed-film forgatása

Maconban, Georgia államban kezdődött el a Need for Speed-film forgatása, melyet még februárban jelentettek be hivatalosan, ám úgy tűnik, hogy azóta nem lustálkodtak sokat. Ha elfelejtettétek volna, a főszerepekben Michael Keaton és Aaron Paul tetszelegnek eddig.

Kamu bemutatkozó videón a PlayStation 4

Mi sem mutatja jobban, hogy a rajongók már megőrülnek a várakozástól, mint az alant látható video, ami első ránézésre ugyan egy jól összerakott munka látszatát kelti, alaposabban megvizsgálva azonban feltűnhetnek árulkodó jelek. A háromszög-X-kör-négyzet rossz sorrendben tűnik fel, illetve a gép oldalán látható logók sem stimmelnek: a DTS HD és a Dolby Digital helyett minden valószínűség szerint Dolby Digital True HD-nak kellene ott lennie.

Ráadásul érdemes megemlíteni, hogy a Sony deklaráltan felhagyott az ilyen jellegű, kicsit ijesztő és szuggesztív reklámok készítésével az eredeti PlayStation 3 reklámjai óta, melyek egyáltalán nem találtak célba a nyugati közönségnél.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward