Aprók nagyban - 04.19.

A mai felhozatal: Gears of War: Judgment, CoH, Deadly Premonition: Director's Cut, Ride to Hell: Retribution, Team Fortress 2, Jak&Daxter trilógia, Dragon's Crown, Everquest, Ragnarok Online 2, Godsrule...

Aprók nagyban - 04.19.

Gears of War: Judgment Call to Arms térképpakk

A Microsoft bejelentette a Call to Arms térképpakkot az Xbox 360 exkluzív Gears of War: Judgment-hez. Az add-on 3 térképet és egy új multiplayer módot hoz be. A VIP Season Pass-szal rendelkezők 25% kedvezménnyel juthatnak hozzá április 23-án, mindenki másnak április 30-tól lesz elérhető 1000 MS pontért.

A Gears univerzum sötétebb oldalát boncolgató DLC 10 új achievementet és 250 Gamerscore-t is jelent majd az acsivadászoknak. A három térkép a Terminal, a Blood Drive és a Boneyard, az új mód neve Master at Arms. Ez egy FFA mód, melyben a cél az, hogy legyen egy ölésetek mind a 20 fegyverrel, anélkül, hogy gránátot vagy közelharci képességet használnátok.

Company of Heroes: Jönnek a tengerészgyalogosok

Az 1.014-es tapasz gyarapítja a játék Modern Combat modját, méghozzá egy új játszható frakcióval, az amerikai tengerészgyalogosokkal. Emellett jön még egy kis grafikai tupír is, textúrák és fények frontján. A változtatások teljes listáját a ModDB.com-on találjátok.

Aranylemezen a Deadly Premonition: The Director's Cut

Hidetaka "Swery" Suehiro nyílt világú, misztikus horrorjátékának rendezői változata aranylemezre került. A játék ezen verziója PS3 exkluzív, felturbózott HD grafikával jön és tartalmaz egy új szcenáriót is. Emellett finomítottak az irányításon és nem mellesleg a DLC-k is benne vannak. Megjelenés április 30-án.

Új Ride to Hell: Retribution trailer érkezett

Az új előzetes jelmondata, hogy "nincsenek szabályok", vááááuu *artikulálatlan hangok*, nagyon vagáááány... A játékban Jake Conwayt alakítjátok, aki bosszút esküdött egy brutális motoros bandán, a The Devil's Hand-en. Az akció-kalandjátékot 2008-ban kezdték el fejleszteni és kábé úgy is néz ki mint a 2008-ban megjelent játékok. Sebaj. Megjelenés június 28-án PC-n, PS3-on és Xbox 360-on.

Team Fortress 2 többirányú taposómalommal irányítva, Oculus Rifttel

Ez lenne a videojátékok jövője? Az alábbi videón a Valve shooterével, a Team Fortress 2-vel demonstrálták amint egy játékos taposómalommal és az Oculus Rift VR headset-tel irányít egy játékot. A pontosság kedvéért az eszköz neve Virtuix Omni VR Treadmill és pontosan az aminek hangzik. Sétálhattok, futhattok benne bármilyen irányban, a mozgásotokat pedig továbbítja a játékba. A Rift headsettel nem semmi élmény lehet használni. A taposómalom hamarosan felkerül a Kickstarterre. További részletek itt.

Jak and Daxter trilógia Vitára

A Jak and Daxter trilógia júniusban jön ki PS Vitára. Hasonlóan a PS3-as verzióhoz, ebben is benne lesz a Jak and Daxter: The Precursor Legacy, a Jak 2 és a Jak 3. A Vita változatban jön pár érintőképernyős mini-játék is, a trófea szett pedig megosztott a PS3-as verzióval. (@PS blog)

Dragon's Crown trailer

Az Atlus újabb előzetest adott ki a PS3-ra és Vitára érkező oldalra scrollozós verekedős játékához, a Dragon's Crown-hoz. Ebben a törpe kerül bemutatásra, aki nagyjából olyan magas, mint amilyen széles. A korábbi videókban a varázslót és a harcost ismerhettük meg.

EverQuest: Shadow of Fear launch trailer

A Sony Online Entertainment MMO-ja igazi halhatatlan titán. Nemrég ünnepelte a 14. születésnapját, ami határozottan nem az utolsó számára. A Shadow of Fear frissítést már el is indították, az előzetesét itt láthatjátok.

Ragnarok Online 2: indul a béta

A Gravity Interactive büszkén jelentette, hogy neves fantasy MMORPG-jének folytatása, vagyis a Ragnarok Online 2: Legend of the Second nyílt béta szakaszba lépett. A Ragnarok 2 Freyja történetét meséli el, a valaha gyönyörű és kegyes istennőjét, aki éktelen haragra gerjedt férje, Odin árulása után... A világ nem úszta meg pár összetört vázával. Jelentkezés itt.

Godsrule: War of Mortals megjelenés

Ha épp arra gondoltatok, hogy jó lenne még egy böngészős stratégiai játék, akkor ez a Ti napotok, mert megjelent a Godsrule. A játék a SEGA és a Gogogic együttműködésének gyümölcse. Az év egy későbbi időpontjában iPad-re is megjelenik majd.

Indie Royale: Itt a Debut 2 Bundle

A Debut 2 Bundle mostantól elérhető. A csomagban 6 játék van a Steam Greenlightról, ezek a Croixleur, Beast Boxing Turbo, Dawnstar, Battlepaths, Out There Somewhere és a Diehard Dungeon. Akik 8 dollárnak megfelelő összeget raknak le a játékokért, megkapják bónuszként a Bright Primate debütáló lemezét, a The Reality Chipmusic Love Industry-t (MP3 vagy FLAC formátumban).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward