Aprók nagyban - 02.08.

Killzone 4-gyel kezdhet a PlayStation 4, bár sok van még a PS3-ban, vannak ötletek a Crysis 4-re, szuperhősök a SimCityben, és sok más érdekesség...

Aprók nagyban - 02.08.

Killzone 4-gyel nyithat a következő PlayStation

A VideoGamer egyik forrása úgy tudja, a PlayStation Meetingen leleplezik majd a Killzone 4-et, mely a PlayStation 4 megjelenésével nagyjából egyszerre érkezhet az év végén. Ez összecseng azokkal a pletykákkal, melyek szerint a Guerilla Games hamarosan új játékot jelent be.

Nem túl hosszú GRID 2 előzetes

Egészen konkrétan 44 másodpercen keresztül mozog a sokak által várt GRID 2. Lassan illene többet mutatni, hiszen a játék május 31-én megjelenik.

Több játék kell Vitára, sok van még a PS3-ban

A Sony pénzügyi igazgatója, Massaru Kato a tegnap nyilvánosságra hozott éves pénzügyi eredményekkel kapcsolatban elmondta, egyértelmű, hogy tovább kell népszerűsíteniük a PlayStation Vitát. Annak érdekében, hogy a kézikonzol sikeresebb lehessen, először is több külsős fejlesztőt kell a platformhoz csábítaniuk. Főként olyan stúdiókat, akik attraktív címeket tudnak letenni az asztalra. Ezen kívül persze erősíteniük kell a marketingen is, de az sincs kizárva, hogy a közeli jövőben átszabják a masina árát is - ezzel kapcsolatban azonban semmi biztosat nem tudott mondani. Ennél is érdekesebb, hogy Kato szerint még sok van a PlayStation 3-ban is: míg a Sony szinte összes részlege csökkentette az idénre várt eladási elvárásait, a PS3-mal kapcsolatban bizakodóak. Ez egy nyereséges részleg, ráadásul a Sony már a hardveren is tud pénzt keresni - zárta a vezető.

Így készültek a God of War élőszereplős videói

A Sony kiadott két videót, melyben azt tekinthetjük meg, hogyan készült az élőszereplős From Ashes előzetes. Érdekes látni, hogyan keltették életre a szakemberek a God of War legendás főhősét, Kratost.

Már vannak ötletek a Crysis 4-re

A Crysis 3 producere, Mike Read elárulta, már vannak ötleteik a következő részre, azonban ezek eléggé kezdetlegesek. Jelenleg éppen ott tartanak, hogy leadták elfogadtatásra a Crysis 3 végsőnek ítélt kópiáját, így jelenleg a csapat tetemes része a jól megérdemelt pihenését tölti. Miután visszatérnek, rögtön belevetődnek a munkába, de hogy mit tartogat a Crysis jövője, az még kérdéses: a Crytek nagyfőnöke, Cevat Yerli maga mondta, hogy a brigád többféle irányba is elindulhat, nincsenek FPS-ek fejlesztésére kényszerítve. Read szerint a Crysis egy gazdag univerzum, és számos történet van még benne, amit el akarnak mesélni. Hogy valójában merre indulnak el, ez már csak a designereken múlik.

Macen is elérhető az Origin

Az Electronic Arts bejelentette, hogy elérhető Macre az Origin, számos olyan funkcióval, melyet a PC-s felhasználók már megszoktak. Ezen túl néhány címet kétplatformos szolgáltatásokkal is megáldottak, és vannak olyanok is, amiket megkapunk mindkét platformra vásárlás után. Az Apple gépeire készült Origin olyan címekkel nyit, mint a Dragon Age 2, a The Sims 3, a LEGO Harry Potter és a Batman: Arkham City.

Szuperhősök és a gonoszok a SimCityben

Február 17-én indul a SimCity következő zárt bétatesztje, ahol a résztvevők gyakorlatilag a múltkori tesztfázist ismételhetik meg, néhány fejlesztéssel. Ennél talán érdekesebb, hogy kaptunk egy előzetest, mely a Limited Edition mellé járó Heroes and Villains tartalmi csomagot mutatja be. Ez lehetőséget ad arra, hogy létrehozzunk szervezett bűnözést a városunkban, a rendőrséget pedig feltápoljuk szuperhősökkel. Hogy a hősöknek igazi ellenfele is legyen, letehetünk egy épületet, mely a Dr. Vu's Evil Lair névre hallgat, és feltehetően Dr. Vu főgonosznak ad otthont, aki mindenféle szörnyűséggel próbálja káoszba borítani városunkat.

Tovább beszél a Microsoft-fejes

A Microsoft egykori alelnöke, Joachim Kempin további zamatos részleteket árult el a céggel kapcsolatban. Elmondta, a Microsoft sokat gondolkozott azon, hogy megvásárolja a Sega-t, hogy annak segítségével indulhassanak harcba a Sony ellen. Ez végül nem jött össze, így utána arra gondolt Bill Gates, hogy a Dreamcasthez licencelhetnék a japánoknak a Windows CE-t, így a Microsoft jelen lehetne a nappalikban. Gates azonban később úgy látta, a Sega nem elég erős ahhoz, hogy érdemben küzdhessen a Nintendo-Sony párossal. A Nintendo annak idején komoly pénzügyi nehézségekkel küzdött, amire a Sony kegyetlen választ adott: a PlayStationt. Gates ezért úgy döntött, nekik maguknak kell elkészíteniük a konkurenst, ami persze az Xbox lett.

Mozgásban a Walking Dead: Survival Instinct

A megjelenésre készülve az Activision kiadott egy új trailert, melyben természetesen a főszereplőkhöz méltó módon nyílpuskát is láthatunk, meg persze csomó zombit.

Aranylemezen a Tomb Raider

A Crystal Dynamics örömmel újságolta el, hogy szinte végtelennek tűnő munka után, melynek során szépen összeforrt a csapat, végre aranylemezre került a Tomb Raider. "2010-ben egy olyan Tomb Raidert jelentettünk be, mely újrafogalmazza a franchise-t, amely bemutatja Lara történetének kezdeti időszakát, és melynek története során egy egyszerű lányból egy hős válik. Örülök, hogy a mai napon kiállhatok ezen szavak mellett." - mondta a stúdió vezetője, Darrell Gallagher. A fejlesztők reményei szerint egy olyan produktumot sikerült letenni az asztalra, mely tovább viszi az interaktív történetmesélés lehetőségeit. A játékon két stúdió dolgozott, több mint 50 magazin címoldalán jelent meg eddig, 150 díjra jelölték, és 2000 blogbejegyzés született vele kapcsolatban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward