Aprók nagyban - 01.31.

Bioshock Infinte, Aliens: Colonial Marines, Metal Gear Rising, Tera, GoW: Ascension, Warcraft film, Wii U, Deathmatch Village... 

Aprók nagyban - 01.31.

Új Bioshock Infinite trailer érkezett

A legújabb látványos bemutatóban újabb apró részleteket tárnak elénk a lebegő város csodáiból...

"1912-t írunk, Booker DeWitt Clumbia városába tart. A technológiai remek a felhők közt lebeg és egy sötét titkot rejteget, ezzel együtt pedig egy titokzatos lányt. Megérkezésekor Booker azzal szembesül, hogy a bebörtönzött lányt nehezebb lesz kiszabadítani, mint azt ő elképzelte..."

Rapture vagy Columbia? Hamarosan eldönthetitek magatoknak, hogy melyik tetszik jobban.

Aliens: Colonial Marines - taktikus multi

Az Aliens: Colonial Marines több lesz, mint egy egyszerű mész és lősz shooter. A Gearbox arra játszik, hogy nektek és barátaitoknak előre kelljen tervezni és gyorsan gondolkodni, hogy felülkerekedjetek a xenomorfokon. A játék február közepén jön PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

Metal Gear Rising: AR nézet

Az új Metal Gear Rising: Revengeance már nagyon a nyakunkon van, így a Konami őrült módjára nyomja ki a trailereket. A legfrissebb témája Raiden AR vision-je, ami megjelöli a harcos objektíváit és sok más hasznos információval áraszt el titeket.

Jövő héttől ingyenes a Tera

Már csak ötöt kell aludni, hogy megkezdhessétek pályafutásotokat a Free-to-Play Terában, amit múlt hónapban jelentettek be. A játék túl van már szerverösszevonásokon az USÁ-ban és jelentős ritkuláson ment át a fejlesztőcsapat is augusztusban. A játék a tavalyi év közepén jelent meg Európában, 1 éves koreai exkluzivitás után...

God of War: Ascension Legacy pakk

Az amerikai PS blogon bemutatták a Legacy különleges kiadást, mely egy gránátvörös (mint Kratos tetkója) PS3 konzolt is tartalmaz. A március 13-án megjelenő új God of War nem kevesebb, mint 349 dollárral rövidíti meg a rajongókat, illetve az újoncokat, akik most szállnak be először Kratos kalandjaiba. A csomagban lévő gép 500GB-os HDD-vel bír, mellette pedig ott figyel mind az 5 eddig megjelent GoW játék, valamint 30 nap PlayStation Plus előfizetés.

Nintendo: nem lesz Wii U árcsökkentés

Annak ellenére, hogy gyengébb eladásokat produkált az új Nintendo konzol a vártnál, a cég nem tervez árcsökkentést, mondta el befektetőinek az elnök Satoru Iwata. A másik két konzolforgalmazónak megszokott gyakorlat, ám a Nintedónak az újdonság erejével hat, hogy már így is veszteséggel árulja a Wii U-t (bár mint hallottuk, egy játéktól már nyereséges). Iwata nyomatékosította, hogy sokat tanultak a 3DS esetéből, jobban ki fogják emelni, hogy mekkora értéket hordoz a konzol (szoftvertámogatottság pl.), hogy vonzóbbá tegyék a vásárlóknak.

Warcraft film fejlemények

A Warcraft régóta emlegetett film adaptációjához újabb két nagy nevet társítottak. Az egyik a Moon és a Source Code (indie sci-fi) rendezője, Duncan Jones, a másik pedig Johnny Depp.

A Hollywood Reporter információi szerint a rendező már aláírt a Legendary Pictures-szel, amit Hones félig meg is erősített a Twitterén. Az oldal szerint Thomas Tull és Jon Jashni lesznek a producerek a Blizzardos Charles Roven és Alex Gartner mellett. A buliban benne lesz Stuart Fenegan is, Jones produkciós partnereként, míg Chris Metzen társproducer lesz. A forgatókönyvet Charles Leavitt írta, de erről még semmit nem hagytak kiszivárogni. A forgatást várhatóan idén ősszel kezdik, a film pedig 2015-ben jön ki. Ez a film lesz Jones első nagy hollywoodi mozija, a költségvetése 100 millió dollár körül lesz, ami egy kissé túltesz a Source Code 35 millióján.

Tovább él a PS3-Vita cross-platform álom

Eddig alig volt példa ilyen játékokra, de most itt a Deathmatch Village, ami ezen az állapoton kíván változtatni. A játékot a lengyel Bloober Team csinálja, akik az A-Men-ért is felelősek. A Deathmatch Village 3v3-as multi arénákat ígér, ahol vegyesen lesznek a PS3-as és Vitás játékosok. A játék ingyenesen játszható, szóval ha birtokoltok egyet mindkét konzolból, érdemes adni neki egy esélyt. A játék mindent cross-save megoldással tárol, így nem kell amiatt aggódni, hogy a Vitán tett haladás és trófeák nem jelennek meg az otthoni konzolnál.

Képek és infók egyelőre nem nagyon vannak, de azt elárulták, hogy több tucat fegyver, tárgy és képesség lesz, az árkád arénák pedig pörgős csatáknak adnak majd otthont.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward