Aprók nagyban - 01.30.

Vásárold be magad a Neverwinter bétába, csodáld meg az InJustice történetét, vásárolj Hitman: Absolutiont olcsón, és nézz megy rakás új előzetest...

Aprók nagyban - 01.30.

Megjelent a Dungeonland

A Critical Studio alkotásában egy csapatnyi kalandozót veszünk irányításunk alá, akik megpróbálnak kiszabadulni egy középkori, fantasy-stílusú vidámparkból. Három játékos választhat a rogue, a warrior és a mage karakterek közül, míg a negyedik játékos a dungeon mastert, vagyis a "mesélőt" alakítja, akinek célja bevetni minden létező eszközt, hogy megállítsa a hősöket. A játék 9,99 dollárba kerül a Steamen.

Így fejlődünk a Fire Emblem: Awakeningben

A játék 40 karakterosztályt tartalmaz, melyek folyamatosan fejlődhetnek, illetve persze jobb felszerelést és fegyvereket kaphatnak. A karakterfejlesztés részleteit az új előzetes mutatja be:

Next-gen programozókat keres a Sleeping Dogs fejlesztője

A United Front keres néhány multiplayerre szakosodott hálózati programozót, akik a következő generációs konzolokra készülő, egyelőre be nem jelentett játék többjátékos részét fogják összekalapálni - már, ami dolgok a technikai oldalát illeti. Ebben az egészben igazából az a hír, hogy elmondhatjuk: valószínűleg készül a Sleeping Dogs folytatása a következő generációs masinákra.

Alfába ment a Dirty Bomb

A Splash Damage új FPS-e elérte az alfa állapotot, ami nyilvánvalóan örömteli mindenki számára. A stúdió pedig úgy fejezi ki örömét, hogy kiad számunkra egy új előzetest.

El lehet adni a DOTA 2 meghívókat

A DOTA 2 továbbra sem jelent meg hivatalosan, a Valve azonban úgy szórja a meghívókat, mintha nem lenne holnap, így aki akart, már valószínűleg régóta játszik a produktummal. Ennek ellenére mostantól van lehetőség eladni a béta meghívókat a Steam Community Marketen, de mivel erős túlkínálat jelentkezik, a közgazdaságtan alapvető törvényeinek megfelelően nem lehet rajtuk sokat keresni. Konkrétan még talán egy centet sem.

Napjainkat figurázza ki a DmC

Akik játszottak az új DmC-vel valószínűleg észrevették, hogy a történet valamilyen szinten a jelen világunk kifigurázása. A szatíra teljesen direkt, árulta el Dominic Matthews a Ninja Theorytól, majd hozzátette, ez tipikusan egy brit dolog. Az angolok szeretnek mindenféle komoly, társadalmi problémákat is érintő kérdéseket szatirikusan feldolgozni és humorosan bemutatni, így, habár a DmC-t nem kell feltétlenül komolyan venni, azért hordoz mögöttes mondanivalót. A tudatalatti üzenetekkel, a szélsőjobbos médiával és a drogozott italokkal mérgezett populáció utolsó reménye Dante, és az ellenállás egy kis csoportja - nem véletlen, hogy főhősünk kardját Rebellionnak hívják.

Ezzel párhuzamosan pedig megjelent egy új előzetes, amiben tetemes mennyiségű felugró értékelési pontszámot láthatunk:

Sokan akarták a Volitiont

Dan Cermak, a stúdió ügyvezetője elárulta, a THQ licitálási napja előtt több nagy kiadó is ellátogatott hozzájuk, többek között az Electronic Arts, a Take-Two, a Ubisoft, és egy meg nem nevezett chicagoi csoport is. Valmint persze a Koch Media, aki végül meg is nyerte a licitet 22,3 millió dollárral, míg a következő ajánlatot a Ubisoft tette, 5,4 milliót. Az eladási ár egyébként nem tartalmazta a Red Faction franchise-t. Cermak elárulta, a stúdió mind a 185 alkalmazottja megmarad, azonban a nevük változhat, valószínűleg Deep Silver Volition-re.

Vásárold be magad a Neverwinter bétába

Jövő héttől kezdődik a Neverwinter bétatesztelése, és ugyan lehet regisztrálni is rá, ha biztosra akarunk menni, érdemes vásárolni egy Founder's Packet. Ami egyébként mindenféle in-game jóságot is ad, valamint a nyílt bétában is pár nap előnyt kapunk a többiekhez képest.

InJustice - újra a történet a fókuszban

Lassan tényleg elhisszük, hogy az InJustice egy olyan verekedős játék lesz, aminek a története megér egy félmosolynál többet. Az új előzetesben legalábbis erről igyekszik meggyőzni minket a NetherRealm, valamint láthatunk egy rakás DC Comics-karaktert is.

Nagy leárazások a Square online boltjában

A Hitman: Absolution és a Sleeping Dogs is 75%-os kedvezménnyel vásárolható meg a Square európai online boltjából. De ez csak a két legnagyobb cím, ezen kívül a Final Fantasy VII-re 50% kedvezménnyel csaphatunk le. Az ajánlatok február 6-ig tartanak, szóval érdemes sietni.

God of War: Ascension - Super Bowl trailer

Február 3-án játszák a Super Bowl-t, vagyis az NFL döntőjét, ami rendszerint az amerikai televíziózás legnézettebb műsora. Nem véletlen, hogy minden létező cég igyekszik reklámidőt venni, és persze a Sony sem akar kimaradni. Kedves focirajongók, készüljetek egy kis Kratosra!

Twitch TV-re lehet streamelni a Black Ops 2-ből

Mától kezdve lehet közvetlenül a Twitch TV-re streamelni az új Call of Dutyból, a meccseket pedig élőben lehet követni minden eszközről, amin van böngésző, vagy elérhető a Call of Duty: Elite, így mobilokról is. A Twitch TV jelenleg a játék PC-s, Xbox 360-as és PS3-as kliensét támogatja, ezek közül egyelőre csak PC-n érhető el a cucc, de napokon belül jön a többi platformra is. Arról nincs szó, hogy a Wii U-s verzió kapna ilyen lehetőséget.

Nagy nyomás alatt a Naughty Dog

A The Last of Us fejlesztői igen-igen nagy nyomás alatt állnak, legalábbis ez vonható le következtetésként a különleges kiadásokhoz járó artbookból, melyből az Eurogamer szerzett meg néhány mintát. Itt a játék kreatív igazgatója elárulja, a brigádot azzal bízták meg, hogy készítsék el a Naughty Dog következő nagy dobását, valami olyat, ami felér a Jak & Dexter, a Crash Bandicot és az Uncharted sikeréhez.

Neil Duckmann szerint ez hatalmas felelősséget jelent, ráadásul kezdetben nem is igazán tudták, hogyan vágjanak bele. Volt egy ötletük, mely szerint két karakter köré építenének egy történetet, melynek során kettejük között elszakíthatatlan kötelék alakul ki. Hónapokba telt megírni a teljes sztorit, és teljesen kibontani az apa-lánya viszonyhoz hasonló kapcsolatot. A fejlesztést 2009-ben kezdték, menet közben azonban a történet is jelentősen megváltozott, ahogy a játékmenet és a kitalált mechanikák hatására módosították a forgatókönyvet. A két szereplő közötti kapcsolat azonban végig megmaradt.

Hawken és az nVidia PhysX

Az Adhesive Games igazán nem aprózza el a Hawkent, már ami a technológiai részt illeti. Nem elég, hogy ez lesz az egyik első játék a Razer új kézikonzolján, még az nVidia PhysX technológiáját is kihasználja. Az előnyök látványosan megmutatkoznak az alant látható előzetesben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward