Apex Legends - Már csak pár óra az olvadásig

Nem kell már sokat várni, hogy új helyszínre költözzenek az Apex Legendák.

Apex Legends - Már csak pár óra az olvadásig

Már nem kell sokat várnunk, hogy kedden este hét óra körül megkezdődjön az Apex Legends 3. szezonja, ami első látásra a legnagyobb frissítést hozza magával a megjelenés óta.

A Respawn battle royale játéka február 4-én robbant be a semmiből a köztudatba és azóta is csak egyetlen szigeten, a Kings Canyonon folyt a harc, amit időről-időre változtattak a fejlesztők, hogy ne legyen unalmas. Bő fél évvel a start után viszont új helyszínt kapunk World's Edge néven, ahol az olvadt vidék a kemikáliákkal megalkotott jéggel alkot változatos panorámát.

Természetesen az új domborzat és épületek mellett új lehetőségek is nyílnak majd számunkra itt a világ végén, hiszen vonatozhatunk vagy gejzírekkel utazhatunk a pálya különböző pontjaira. Továbbá lesznek olyan elzárt területek is, amit csak speciálisan lootolható kulcsokkal tudunk majd kinyitni, ott pedig könnyedén felszerelhetjük majd magunkat győzelemre termett arany színű eszközökkel, pajzsokkal.

Új legendát is kapunk, egy hackert, Crypto-t, akit a figyelmesek már a Season 2-ben kiszúrhattak a pálya egy eldugott pontján és a háttértörténet szerint az Apex Legends mögött álló Szindikátus ellen szeretne bosszút állni. Őt egy drón fogja segíteni a harcban, aminek segítségével felderítésre lesz képes és az ultijával az ellenséges legendák csapdáit tudja majd hatástalanítani vagy akár magukat a karaktereket lassítani, pajzsaikat leszedni. 

Természetesen új ágyút is kapunk, egy igazi titán pusztítót, a charge rifle-t. Ez a fegyver eredetileg az égből hulló robotok ellen volt használatban a Titanfall 1-ben és 2-ben, viszont emberek ellen kevésbé volt hatékony, mivel sok időre volt szükség, míg tüzelőképes állapotba feltöltődött és precíz célzás kellett a találathoz. A fegyver működése vélhetően hasonló lesz az Apex Legendsben is. 

Nem igazán jön mostanában ingyenes játék valamilyen battle pass nélkül, ez továbbra is része marad az Apex Legendsnek is. Ha befizetünk rá, akkor természetesen új csecsebecsékkel és ruházatokkal lehetünk gazdagabbak, a játékmenetre továbbra sem lesznek befolyással. Ahogyan a Season 2-ben is folyamatosan kaptuk a frissítéseket, úgy a Season 3 is több mini eventet fog tartogatni számunkra, de ez még csak a jövő zenéje. Az Apex Legends ingyenesen játszható PS4-en PS Plusszal, Xbox One-on Golddal, illetve PC-n az Origin kliensen keresztül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap