APB: A három éves terv

A David Jones a Realtime Worlds-től egy GDC-n adott interjú során elárult néhány részletet az All Points Bulletinről. "Már van egy három éves tervünk hozzá." A játék folyamatosan változni fog ez alatt az idő alatt: "Számomra olyan lesz, mint a GTA a GTAIII-hoz képest. Nem csinálhatsz meg mindent egy nap alatt."

APB: A három éves terv

A David Jones a Realtime Worlds-től egy GDC-n adott interjú során elárult néhány részletet az All Points Bulletinről. "Már van egy három éves tervünk hozzá." A játék folyamatosan változni fog ez alatt az idő alatt: "Számomra olyan lesz, mint a GTA a GTA III-hoz képest. Nem csinálhatsz meg mindent egy nap alatt."

A gameplayen alkalmazott folyamatos változtatásokat majd szépen beépítik sztoriba. Tisztában vannak vele, hogy egy egész apró módosítás a szabályokon milyen gyökeresen megváltoztathatja a játékélményt egy ilyen jellegű MMO-ban és ezt ki is akarják használni. Persze mindez nagyban függ a játékosközösségtől. "Egy hónap alatt rengeteget változhat minden, ha kipróbálunk egy szabályrendszert egy kerületben, az emberek teljesen oda tudnak lenni érte - tudod egy apró tweak mennyit számít -, ez az ami vonzza őket. Ha pedig ez a népszerű, akkor majd igyekszünk egyre több ilyet kitalálni és fellőni a szerverekre." - magyarázta.

                        

"Folyamatosan hozunk majd ki patcheket, új tartalmakat, fegyvereket, járműveket... Ez minden amit mondhatok, a legfontosabb viszont ez: új város, új szabályokkal."

Természetesen lesznek nagy kiegészítők is, nemcsak ilyen kisebb dolgok, új karakterek és történetek. Jones ezen kívül kitért még a GTA-s pletykákra, amik szerint az APB-t átpasszolják az Rockstarnak és GTA Online-t csinálnak belőle. "Elképzelni sem tudom, hogy ez honnan jött. Valaki gondolt egyet és azt mondta, 'hé, ez olyan mint a GTA', de valójában ez nem igaz. Amíg ki nem próbálod a játékot, addig nehéz elképzelni, hogy igazából milyen."

GDC-s David Jones interjú:

                       

Tartott egy "rövid" bemutató a testreszabhatóságról is, megtekintéséhez katt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap