Amikor az elsőnapos patch nagyobb, mint maga a játék

A Tony Hawk’s Pro Skater 5 egy új szintre emelte a day one patch fogalmát.

Amikor az elsőnapos patch nagyobb, mint maga a játék

Manapság már sajnos teljesen bevett szokás, hogy a játék lemezre kerülése után a fejlesztők még masszívan dolgoznak, és a gyártási és kiszállítási folyamat néhány hete alatt összeraknak egy elsőnapos, avagy day one patch-et.

Ezzel többnyire nincs is gond, bár azért akadtak kirívó példák, ahol a day one patch nélkül csak a nagyon bátrak vágtak bele a játékba. Gyaníthatóan így lesz ez a Tony Hawk’s Pro Skater 5 esetében is.

A Tony Hawk’s Pro Skater 5 ugyanis kimaxolta a day one patch fogalmát. A játék maga mindössze 4,6GB-os letöltést tesz ki, ugyanakkor az elsőnapos javítás hozzá 7,7GB, vagyis nagyobb, mint maga a játék!

És nem csak ezért durva a dolog: egy 7,7GB-os day one patch még egy csúcskategóriás játék esetében is meghökkentő, hát még egy ilyen kisebb anyagnál, mint a Tony Hawk.

A Tony Hawk’s Pro Skater 5 pár héttel a megjelenése előtt átment egy teljes grafikai stíluscserén, leginkább azért, hogy a cel-shaded megjelenéssel megpróbálják elrejteni, hogy valójában eléggé ronda a játék. Hihetetlen módon azonban sikerült még csúnyábbá tenniük. Nem kizárt, hogy ezek a grafikai elemek érkeznek meg a javítással, ezért foglal ennyit, de ezt egyelőre nem tudjuk megerősíteni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward