Ami a Kinect Sports Rivalsból kimaradt

A Rare a fejlesztés folyamatairól és azokról a sportágakról beszél, melyek végül nem kerültek be a játékba

Ami a Kinect Sports Rivalsból kimaradt

A Kinect: Sports Rivals fejlesztője, a Rare egy interjúban azokról a sportokról mesélt, amelyek végül mégsem kerültek be a végleges játékba. A Rare producere Danny Isaac a következőket mondta ezzel kapcsolatban: "Igen, pár dolog kimaradt. Néhányat teljesen kivágtunk - a lóversenynek és a horgászatnak volt kész prototípusa. Minden sportágat, amely a játékban szerepel először prototípusként készítettünk el."

A csapat figyelmének középpontjában azok a sportok álltak, amelyek segítségével éltre kelthették a Kinect szenzort. A lóverseny és a horgászat nem volt rossz, de egyik sem volt az igazi. Próbálkoztak még a kajakozással, frizbivel és asztalitenisszel. Amikor a fejlesztés a korai tervezési és előkészítési szakaszban volt, akkor még nagyon szabadjára engedték képzeletüket. Abban az időben a szenzor még nem volt kész, ezért a prototípusokat a régi Kinect segítségével készítették el, és megpróbálták az új által nyújtott minőséget leutánozni. Akkor készültek el a sziklamászás alapjai a kitárt és csukott kezekkel, és többek között a foci, a céllövészet és a tenisz is.

A Kinect Sports: Rivals csak 2014 tavaszán fog megjelenni, de a demója már elérhető és kipróbálható Xbox One-on. Sokak szerint az új Kinect szenzor meglepően jól működik a Rare játékával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward