Ambicióuzus városépítő RPG érkezik Northern Shadow néven

Pofás belső nézetes RPG, sandbox elemekkel, amelyben felépíthetjük saját királyságunkat, hódíthatunk és kereskedhetünk.

Ambicióuzus városépítő RPG érkezik Northern Shadow néven

A Northern Shadow egy olyan ambiciózus projekt, amelyet egy mindössze két főből álló független török fejlesztőcsapat készít. A játék érdekes keveréke egy belső nézetes RPG-nek és egy városépítő játéknak: sandbox elemeket tartalmaz, klasszikus RPG-s története van és felépíthetjük és vezethetjük benne saját királyságunkat.

A történet az Északi Királyság bukása után veszi kezdetét; a túlélők távoli vidékekre utaznak hogy újra felépítsenek egy királyságot maguknak. A játékban egyetlen karaktert tudunk irányítani. Városunk felépítéséhez ki kell válasszuk a megfelelő területeket a mini térképről, és beszélnünk kell munkásainkkal. Földünk védelmére csapatokat rendelhetünk ki, de embereinket különleges küldetésekre is elküldhetjük. Csapataink ereje kiképzésüktől, ill. fegyvereik és páncéljuk minőségétől függ. A harcban saját ügyességünk is fog számítani, nem csak a statisztikáink, fegyvereket pedig saját magunknak és csapatainknak is készíthetünk. A fegyvereken kívül varázslatokat is használhatunk.

Városaink különböző árucikkeket termelhetnek ki, a szomszédos királyságokkal kereskedhetünk is, de ehhez meg kell védenünk az utak biztonságát. Tetteink, gazdasági és más jellegű döntéseink hatással lesznek a világra. Számítógép által irányított szomszédainkkal szövetséget köthetünk, vagy háborúzhatunk is. Ha nem vagyunk épp otthon, intézőnk gondoskodik városunk irányításáról. Felfedezni nemcsak a felszínt lehet majd, hanem a föld alatti világot is, ahol értékes ásványokat, fémeket és kincseket is találhatunk.

Szinkron sajnos nem lesz a játékban, mert nem férne bele a költségvetésbe, így maradnak a feliratok. A Northern Shadowra Steam Greenlighton lehet szavazni.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward