Alpha Protocol: Egy új "RPG"(?)

Így van, a demo alapján valószínűleg a többség megkérdőjelezi majd az Obsidian Entertainment legújabb játékának műfaji besorolását, de ők az RPG matricát ragasztották rá. Amire inkább emlékeztet az a Syphon Fileter széria vagy a Mission Impossible játék.

Alpha Protocol: Egy új "RPG"(?)

Így van, a demo alapján valószínűleg a többség megkérdőjelezi majd az Obsidian Entertainment legújabb játékának műfaji besorolását, de ők az RPG matricát ragasztották rá. Amire inkább emlékeztet az a Syphon Filter széria vagy a Mission Impossible játék.

Vannak benne szép látványos robbanások, állati magas épületekről lógicsáló emberek és klisés Voice-over. Az Obsidianban megtalálható jó néhány ex-Bioware-es dolgozó is, szóval tekinthetjük úgy is mint egy wannabe Mass Effectet, csak éppen egy normál "földi" környezetben. De azért ne húzzuk le a játékot egy trailer alapján, RPG vagy nem, lehet még akár jó is.

Ahogy a hivatalos hirdetés szól: "A játékos Michael Thorton bőrébe bújhat majd, aki egy kivállóan képzett, tehetséges kormányügynök. A feladata, hogy elimináljon mindenféle veszélyforrást amely a nemzetre fenyegető lehet. Amikor egy küldetés igencsak rosszul sül el, hősünk abban a helyzetben találja magát, hogy ő az egyetlen, aki rendelkezik elég információval, tudással és merészséggel, hogy megakadályozzon egy küszöbön álló nemzetközi katasztrófát... Hogy elérje célját igen csak penge élen kell táncolnia, kihasználni minden kormány direktívát(törvényt és szabályt), amit az ellenség ellene kíván használni." Valószinű innen a cím "Alpha Protocol".

Az alap sztori mondhatni nem igazán lenyűgöző, de ha visszagondolunk a Mass Effectre, hogy az is csak egy alap világmegmentős klisének tűnt elsőre, akkor talán érdemel ez is egy próbát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward