Alien Isolation: Nostromo Edition - Ripley visszatér

A SEGA lerántotta a leplet az elmúlt napokban titokzatosan felvezetett Nostromo kiadásról. Végül nem pont azt kapjuk, amire számítottunk.

Alien Isolation: Nostromo Edition - Ripley visszatér

A várakozásokkal és találgatásokkal ellentétben az Alien Isolation Nostromo Edition nem gyűjtői kiadás, hanem egy előrendelői DLC csomag, melyben a Nostromo legénysége elevenedik (és valószínűleg hal is) meg előttünk. Jó hír, hogy az ikonikus karaktereket az eredeti színészek fogják életre kelteni, így tehát Ripley szerepében ismét Sigourney Weavert köszönhetjük. A Nostromo Edition összesen két küldetést tartalmaz, ezek a "Crew Expendable" és a "Last Survivor". Az előbbi sztorija szerint már csak Dallas, Parker és Ripley maradt életben a Nostromo fedélzetén, így őket irányítva kell majd elszigetelnünk és semlegesítenünk a lényt. Utóbbiban már csak Ripley él, feladata a Nostromo önmegsemmisítőjének beindítása és az elmenekülés. Ez persze nem olyan könnyű feladat, ha egy xenomorph liheg a nyakunkon...

Azt sajnos egyelőre nem tudni, itthon is él-e ez az akció, de valószínűleg a napokban kiderül. Az Alien Isolation október 7-én érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Az alábbi videó és képek alapján nem lesz gond a grafikával, reméljük a játékmenet is olyan horrorisztikusra sikerül, mint ahogy azt a fejlesztők állítják. Köszönet a trailerért, IGN!

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward