Alan Wake PC megjelenés (UPDATED)

Az Alan Wake hosszú, már-már reményvesztett várakozás után megjelenik PC-re, jelentette be a fejlesztő Remedy Entertainment.

Alan Wake PC megjelenés (UPDATED)

[bold]UPDATE

[/bold]A Nordic Games felfedte mi lesz az Alan Wake PC-s gyűjtői változatában! A dobozos verzió március 2-án landol a boltok polcain.

[italic][bold]

Normál verzió:[/bold][/italic]

   Prémiumcsomagolás:

    Disc 1: az alapjáték és a 2 DLC - "The Signal", "The Writer";

    Disc 2: a játék zenéje 13 számmal CD-n;

    6 képeslap különböző jelenetekkel a játékból;

    Használati útmutató;

    1 plakát (minkét oldalára nyomtatva).

    7 matrica különböző képekkel/jelenetekkel/karakterekkel a játékból.

[italic][bold]

Gyűjtői változat:[/bold][/italic]

A fent felsoroltak természetesen ebben is benne lesznek, plusz...

    Disc 1: Audiokommentár és sok-sok háttérinformáció a játékról a fejlesztők saját szavaival;

    Disc 3: Bónusz lemez: A Remedy története, "Így készült: Az Alan Wake", Egy thriller megalkotása, zenés klippek az "Old gods of Asgard" keze nyomán, a játék trailerei, Storyboard (rajzos forgatókönyv);

    The "Alan Wake Files": 144 oldal bizonyítékokkal a misztikus esetekhez Bright Falls-nál, egy kitalált szerző válogatásában (ugyanolyan kiadásban, mint a játék útmutatója).

Az eredeti hír:

Az Alan Wake hosszú, már-már reményvesztett várakozás után megjelenik PC-re, jelentette be a fejlesztő Remedy Entertainment. A játék február 16-án jön Steamre, nem sokkal később pedig a többi digitális disztribúciós rendszerre - köztük az EA féle Originre -, megegyezéstől függően. A dobozos változatért a Nordic Games felel, de egyelőre még nem tudunk pontos dátumot a polcokra kerüléshez.

A Steamen 30 dollárért lesz kapható a sima változat, amiben benne lesz a játék és a két megjelent DLC csomag, a The Signal és a The Writer. Emellett lesz egy Limited Collector's Edition is 35 dollárért, de ennek a tartalma még nem lefixált. Az Alan Wake fórumon fent van a játék minimális gépigénye is.

A Remedy a hosszú várakozásért cserébe fantasztikus HD grafikát ígér, PC specifikus átdolgozásokkal és finomításokkal. Támogatva lesz a 3D és a több monitoros megjelenítés. "A PC változat gyönyörűen néz ki. Egy egészen új köntösben hívjuk életre a játékot" - nyilatkozta Markus Mäki a Remedytől. Amennyiben maradt még bennetek kérdés, látogassatok el a fentebb linkelt fórumtémába. Egy valamit még mi is meg kell említsünk, Mood Tool készlet sajnos nincs a tervek közt a PC változathoz.

Az Xbox-os tábor sem marad azért új Alan Wake kaland nélkül, hisz hamarosan jön egy különálló XBLA-s spin-off is, az Alan Wake's American Nightmare. Fejlesztői naplóhoz katt ide, trailer alant.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward