Aktív mátrixos e-papíros karóra a Seikótól

Bemutatta az öt évvel ezelőtt szemléltetett e-papír-alapú órájának legújabb változatát a Seiko, aktív mátrixszal, nagy felbontással, folyékonyabb megjelenítéssel (bármit is kelljen megjeleníteni) és "korlátlan programozhatósággal".

Aktív mátrixos e-papíros karóra a Seikótól

Bemutatta az öt évvel ezelőtt szemléltetett e-papír-alapú órájának legújabb változatát a Seiko: nagy felbontással, folyékonyabb megjelenítéssel (bármit is kelljen megjeleníteni) és "korlátlan programozhatósággal".

Az új kijelző mintegy 80.000 pixellel (fekete-fehér részecskékkel töltött mikrokapszulákkal) büszkélkedhet, melyek mindegyike négy szürkeárnyalat megjelenítésére képes.

A Seiko szerint az új eljárás az LCD-technológiánál jóval kifinomultabb megjelenítésre képes (már az órás formátumot tekintve), és fokozottabb rugalmasságot biztosít, széles látószöggel együtt (majd' 180 fok). Mi több, elmondásuk szerint mindössze századannyit fogyaszt, mint a jelenlegi, vetélytárs e-papír-technológiák.

Megerősítették azt is, hogy ez nem csupán egy koncepció, hanem egy tényleges prototípus, aminek egy módosított változatát még valamikor az idén piacra is dobják majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward