Ajándékok a Battlefield 4 játékosainak februárban

Egy hónapig mindenki ajándékot kap, aki belép a játékba.

Ajándékok a Battlefield 4 játékosainak februárban

A DICE, a Battlefield 4 fejlesztője, február 1-től március 6-ig Player Appreciation Monthot tart, hogy kifejezze háláját és megbecsülését azoknak a játékosoknak, akik a problémás indulás és a bugok ellenére is kitartottak a játék mellett.

Minden BF4 játékos ajándékként Battlepacket kap minden nap, amikor belép a játékba: a csomagban lehet bónusz XP, álcázófelszerelés és hasonló segítségek is. Hétköznap bronz pakkokat osztogatnak, hétvégén értékesebb ezüst csomaggal lehetnek gazdagabbak a játékosok. Arany csomagot azok kapnak, akik teljesítik a közösségi küldetéseket (pl. adott számú dogtag összegyűjtése megadott idő alatt). A részleteket a hivatalos Battlefield Blogon fogják közölni.

A februári ajándéközön részeként lesznek kiegészítő csomagok is az új játékosoknak, melyek segítségével minden gránátot és kézifegyvert használni tudnak ők is. A prémium felhasználók plusz fegyver shortcutot kapnak shotgunokhoz és DMR-ekhez. Lesz dupla XP-s hétvége is (prémium tagoknak kettő), bár azt még nem döntötték el, pontosan mikor.

"Nagyra értékeljük a visszajelzéseket, melyeket továbbra is adtok a Battlefield 4-ről. Nagyon komolyan vesszük ezeket, és mindez sokat segít abban, hogy javítsunk a játékélményen" - mondta Karl Magnus Troedsson, a DICE egyik főnöke.

Nem ez az első eset, hogy a DICE elárasztotta ajándékokkal a játékosokat, mintegy bocsánatkérésként az elszúrt indulásért: novemberben egy hétig dupla XP-t kaptak a játékosok.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward