Age of Conan: Új RPG rendszer

Nem csalódhatnak azok, akik most fontolgatják a visszatérést az Age of Conan MMO-ba. Ma érkezett ugyanis hozzá a legújabb tapasz, az Update 5, melyben felturbózzák az RPG és tárgyrendszert is, valamint jött be új magas szintűeknek szánt tartalom.

Age of Conan: Új RPG rendszer

Nem csalódhatnak azok, akik most fontolgatják a visszatérést az Age of Conan MMO-ba. Ma érkezett ugyanis hozzá a legújabb tapasz, az Update 5, melyben felturbózzák az RPG és a tárgyrendszert is, valamint jött be új magas szintűeknek szánt tartalom.

Az Update 5: Gangs of Tarantia új zónája nem meglepő módon Tarantia, mely 75 és 80 közötti játékosoknak ajánlott. Lesz itt rengeteg új küldetés és két instance is 6 fős csapatok részére. Számos új lehetőség nyílt a guild házakban. A hátasok már nem foglalják tovább a helyet táskánkban, ablility-vé váltak. Rengeteg változtatás és javítás érte a harcrendszert is, kezdve azzal, hogy a játékosok életerejét jelentősen megnövelték és átkalkulálták a combo támadások sebzését és azt, hogy mennyi staminába kerüljenek. Minden tárgyat átalakítottak, hogy jobban passzoljon az új rendszerbe, amelynek köszönhetően a rajtuk lévő bónuszok könnyebben érthetőek lesznek és persze sokkal erősebb lesz minden tárgy, értelmet adva a lootoknak. Így már jobban fog passzolni a rendszer az általános MMO konvenciókhoz. A kasztok is kapnak egy jelentősebb frissítést, és a PVP is rengeteg üdítő átalakításon megy át.

Új lehetőség nyílik arra, hogy ha már van egy 50-nél magasabb szintű karakterünk, csináljuk egy újat, mely már eleve 50-es szinten kezd. Azok, akiknek már nincs több üres karakter helye se csüggedjenek, a 6 hónapnál régebbi accountok kapnak egy új slotot is.

A teljes lista a hivatalos honlapon olvasható (lexikon méretű patch note). Igazán kár, hogy nem most adták ki a játékot, mert ez a tapasz egy új korszakot nyit a játék történetében. Nehéz volt az első 6 hónap, amikor a FunCom pénz szűkén kénytelen volt kiadni a félkész játékot. Mindenki sokat várt tőle, aminek viszont csak a játék első 20 szintje tudott megfelelni. Mostanra a piac egyik legjobb MMORPG-jévé nőtte ki magát, ám sajnos rengeteg játékos bizalmát elvesztették a kezdeti problémás időszak miatt. Reméljük, még lesznek akik adnak az Age of Conan: Hyborian Adventuresnek egy második esélyt, mert igazán érdemes rá a játék.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward