Activision: Kevesebb licencelt játék lesz

Idén elképzelhető, hogy megúszunk egy újabb borzalmas James Bond játékot, egy középszerű Pókembereset vagy...

Activision: Kevesebb licencelt játék lesz

Idén elképzelhető, hogy megúszunk egy újabb borzalmas James Bond játékot, egy középszerű Pókembereset vagy... Még sorolhatnánk, de felesleges találgatni, az Activision nem nevesített semmit, csak annyit árultak el, hogy 2013-ban kevesebb licencelt címre számíthatunk.

Nyilatkozatuk szerint próbálják jobban a piac igényeihez igazítani a portfóliójukat, ami most kevesebb ilyen játékot jelent. Ez a nyilatkozat egyébként az elbocsátásokra is volt válasz. Az Activision megerősítette, hogy nagyjából 30 embert szélnek eresztenek, ami egy igazán kis szám, ha a cég 7000 fős globális személyi állományára vetítjük.

Nagy általánosságban a világ legnagyobb kiadójaként emlegetett cégnek jól megy most, igaz a COD és a WOW most egy kissé lefelé ívelőben van, de még így is kolosszális mennyiségű pénzt hoznak, no meg ott van nekik a szintén nagyon sikeres Skylanders is. A jövőre nézvést is tartogatnak nekünk nagy címeket, ott a Bungie féle Destiny és a Blizzard új MMO játéka, a Titan.

Ki tudja, a kiadónak talán már nincs szüksége licencelt címekre, bár egyesek azt találgatják, hogy csak az új konzolok megjelenését várják, ami után géppuskatűz sebességével lövik majd ismét a mindenki számára ismerős címekre alapozott játékokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward