AC4: "Rate this Mission" rendszer

Az Assassin's Creed 4: Black Flagben értékelhettek minden egyes küldetést, fedte fel a francia Ubisoft kiadó.

AC4: "Rate this Mission" rendszer

Az Assassin's Creed 4: Black Flagben értékelhettek minden egyes küldetést, fedte fel a francia Ubisoft kiadó. A rendszert azért implementálták a játékba, hogy segítsen a fejlesztőknek megállapítani, hogy mely küldetések tetszenek az embereknek és melyek sikerültek kevésbé jól. Minden teljesen anonim módon történik, az adatok a Ubi szerveren gyűlnek majd és kerülnek analizálásra később.

Az Eurogamernek már volt alkalma működés közben is megnézni, hogy hogyan is néz ki pontosan ez az egész. A játékban úgynevezett emlékfolyamok vannak (memory sequences), ezek felelnek meg a fejezeteknek. "Minden folyam fel volt osztva kisebb sztori küldetésekre. Ezen küldetések után feltüntetik a statisztikáitokat, amin látszik, hogy mennyire jól 'szinkronizáltátok' az eseményekről való emlékeiteket. A képernyő jobb alsó sarkában lesz majd egy kis doboz 5 csillaggal, 'Rate This Mission' felirattal."

Pillanatok alatt értékelhetitek tehát a küldiket, de egyáltalán nem lesz kötelező a dolog, ha nem akartok ilyesmivel vesződni, vagy ezen gondolkodni. A játék társ producere, Sylvain Trottier elmondta, hogy a rendszer kísérleti jellegű, egyáltalán nem biztos, hogy innentől minden Ubisoft címben összefutunk majd vele. Egyelőre adnak neki egy esélyt, mert szerintük ez a legjobb módja a direkt visszajelzések összeszedésének.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward