AC4: Black Flag megjelenés

Az Assassin's Creed 4: Black Flag idén október 29-én jelenik meg, tudhattuk meg egy véletlen kikerült Ubisoftos honlapról (@Eurogamer).

AC4: Black Flag megjelenés

Az Assassin's Creed 4: Black Flag idén október 29-én jelenik meg, tudhattuk meg egy véletlen kikerült Ubisoftos honlapról (@Eurogamer). A játék jelen és következő generációs konzolokra jön, így a PS4-en és a következő Xbox-on is üdvözölhetjük, ha minden igaz.

Ahogy azt már mi is megírtuk, a Ubisoft a tegnapi napon jelentette be a játékot hivatalosan is a véletlen kiszivárgás után, ekkor megerősítésre került a PC, PS3, Wii U és Xbox 360, mint célplatform. Azt is megtudhattuk, hogy a PS3-as tábor plusz egy óra bónusztartalmat kap a játékhoz.

A Black Flaghez kapcsolható egy visszaszámláló oldal is, amire a Gaming Everything hívta fel a figyelmet. Vizuális csemege a visszaszámlálás végeztéig nem sok lesz, érjétek be ezzel a képpel a dobozrajz mellett.

A játékkal kapcsolatban eddig kiszivárgott hírek tehát mind igazak, részletek a tegnapelőtti 'Aprók nagyban' összefoglalónkban! A bemutatkozó trailer március 4-én, hétfőn kerül majd fel a honlapra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward