A zombik kiszagolnak, bárhol is legyél!

A Terminal Reality frissen bejelentett 'The Walking Dead'-es lövöldözős játékában a zombik képesek lesznek nyomon követni titeket, bárhol is legyetek.

A zombik kiszagolnak, bárhol is legyél!

A Terminal Reality frissen bejelentett 'The Walking Dead'-es lövöldözős játékában a zombik képesek lesznek nyomon követni titeket, bárhol is legyetek. Ahogy a tévésorozatban, úgy a játékban is figyelmesek lesznek a gyanús fegyvertűzre, hangokra és szagokra. A Walkerek tisztában vannak vele, hogy csak az emberek képesek fegyvert viselni, szóval az ösztön elindítja őket, ha tüzelést hallanak.

 

"Más hangok is odavonzzák őket, így annak, aki a zombi apokalipszisben mászkál, tisztában kell lennie azzal, mennyi és milyen hangot hallat, bárhol is legyen. Úgy alkotjuk meg a Walkereinket, hogy ugyanúgy reagáljanak. A játékban, ha óvatosan be kell surranni egy-egy veszélyes helyre, beleütközhettek néhány zombiba. Viszont ha egyből tüzelő puskával a kezdetekben rontotok előre, sokkal nagyobb tömeggel kell megbirkóznotok és könnyen lerohanhatnak" - mondta el Angel Gonzalez kreatív főnök.

 

Ha ez nem lenne elég, akkor a Terminal Reality most olyasmivel is próbálkozik, amivel eddig elég kevés játék: a szagokkal.

 

"A Walkerek képesek megkülönböztetni az élőket a holtaktól szag alapján. Az emberek egy olyan illatot bocsátanak ki, amit ők képesek követni, és ha sokáig állunk egy helyben (mondjuk egy polc előtt, utánpótlás után keresgélve), egyre nagyobb lesz az illat rádiusza. Álldogálj sokáig és az utcán mászkáló, ebéd után kajtató Walker megérzi, hogy a boltban álldogálsz. A célunk az volt, hogy pont olyan élő(holta)k legyenek a Walkerek, mint a sorozatban. Látnak, éreznek és hallanak. Addig nem állnak meg, míg meg nem találnak."

 

Az FPS várhatóan 2013-ban jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward