A xenomorphok hallgatnak...

...és a Sega sem mond semmit az Aliens: Colonial Marines Wii U verziójának csúszásáról, pedig nemrég még a létezését is bizonygatniuk kellett.

A xenomorphok hallgatnak...

A sokaknak csalódást okozó Gearbox játék, a februárban megjelent Aliens: Colonial Marines Wii U verziójának, melyet a Demiurge Studio készít már meg kellett volna jelennie, de egyelőre se híre se hamva, a kiadó, a Sega pedig hallgatásba burkolózott vele kapcsolatban.

Januárban a Sega még bőszen bizonygatta, hogy 2013 első negyedévében megjelenteti a játékot Wii U-ra, és februárban gyorsan cáfolta azokat a pletykákat, amelyek arról szóltak, hogy mégsem lesz ilyen verzió. A fejlesztők is gyakran hangoztatták, hogy a Wii U verzió lesz a legjobb mind közül. Március 31 azonban elmúlt, a játék sehol, a Sega pedig nem tett közzé ezzel kapcsolatban semmilyen hivatalos bejelentést, az újságírók kérdéseire a képviselőjük pedig csak ezt válaszolta: "no comment".

A Gearboxra rendesen rájár a rúd a játék minőségével kapcsolatban, ők most patchekkel igyekeznek menteni a menthetőt, de nemcsak ők, a Sega is megkapta a magáét: az európai Advertising Standards Agency szervezet, amely a reklámok minőségét és valódiságát vizsgálja figyelmeztetésben részesítette őket a félrevezető hirdetések miatt, ezért most a játék előzetesein fel kell tüntetniük, hogy azok nem a végleges verzió, hanem a feltupírozott demó alapján készültek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward