A Witcher fejlesztői negyedik részt szeretnének

Vajon mi lehetne egy következő Vaják-játékban?

A Witcher fejlesztői negyedik részt szeretnének

A harmadik részből több, mint 10 milliót adtak el, tehát üzleti szempontból minden oka meglenne a negyedik rész elkészítésének. A Witcher 3 utolsó kiegészítője, a Blood and Wine megjelenése után azonban a CD Projekt Red a Cyberpunk 2077-re koncentrál majd.

Hogy ezután van-e esély arra, hogy visszatérnek a Witcher-sorozathoz? A Witcher 3 fejlesztésének vezetője, Konrad Tomaszkiewicz nagyon reménykedik benne, hogy igen. Döntés még nem született, de szerettek Geralt világán dolgozni az elmúlt 12 évben, és szívesen visszatérnének még hozzá.

Mivel a főhős történetét lezárták, a negyedik részben egy új szereplőt vezetnének be és Marcin Iwinski cégvezető szerint szerencsére a Witcher-univerzum olyan hatalmas méretű, hogy rengeteg jövőbeli történet és lehetőség bújik meg benne.

A Cyberpunk 2077 elvileg legkésőbb 2021-ig megjelenik (még megközelítő dátum sincs), de mellette a stúdió még dolgozik egy eddig be nem jelentett AAA kategóriás szerepjátékon is, mely egy tőlük még nem látott játékformát valósít majd meg.

A Blood and Wine május 31-én érkezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward