A Wii U online szolgáltatásai

A Nintendo elnöke nem szeretné vetélytársait másolni, és elnézést kér az 1 GB-os frissítés miatt.

A Wii U online szolgáltatásai

Satoru Iwata, a Nintendo elnöke elmondta, hogy nem akarják az olyan sikeres online játékszolgáltatásokat másolni, mint az Xbox Live vagy a PlayStation Network, inkább a saját útjukat járják. "Úgy gondoljuk, hogy nem azzal tudunk a legjobban bemutatkozni a tapasztalt játékosoknak, hogy ugyanazokat a lehetőségeket kínáljuk, amelyek már léteznek a többi online közösségben."

A cég arra koncentrál, hogy a Wii U helyi multiplayer lehetőségeit promótálja, melynek lényege, hogy a család és a barátok együtt játszanak a tv előtt.

"A Nintendo sokat foglalkozott az egy szobában együtt játszó emberek dinamikájával. A Wii U ezt a koncepciót bővíti ki a külön helyiségben lévő, de egymással online kapcsolatban lévő emberekre. A Miiverse videojátékot kedvelő hálózati közösség olyan teljesen egyedi szociogramot mutat, amely eddig nem létezett."

Iwata elnézést kért a Wii U vásárlóitól amiatt az 1 GB-os firmware frissítés miatt, melyet az első napon kellett letölteniük, hogy aktiválják a konzol online funkcióit. Néhány felhasználónak ez több mint egy órájába került. "Személyes véleményem szerint a felhasználónak a konzol minden funkcióját tudnia kell használni, miután kicsomagolta. Ezért nagyon sajnálom, hogy a Wii U vásárlóinak el kellett szenvednie a hosszú hálózati frissítést, és azt is, hogy bizonyos szolgáltatások nem voltak elérhetőek a hardver megjelenésekor."

A Wii U ma éjféltől lesz kapható Európában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward