A Watch Dogs titkos múltja

Autós játékként kezdte pályafutását, aztán egészen más lett belőle.

A Watch Dogs titkos múltja

A jövőre megjelenő Watch Dogs eredetileg nem hackeléssel foglalkozó nyitott világú kalandnak készült, darabjait egy félbehagyott projekt romjai közül mentették ki. Laurent Detoc, a Ubisoft North America elnöke egy interjúban felfedte a játék titkos eredetének részleteit.

"A Watch Dogs nem Watch Dogsként kezdte. Egy autós játék motorján dolgoztak. Nálunk voltak a Driver jogai. Ez még évekkel ezelőtt volt. Aztán arra gondoltunk, hogy valahogy nem így kéne autós játékot készíteni, ezért lelőttük a projektet és újra kezdtük. Ez legalább három éve történt, és aztán a Watch Dogs projekthez felhasználtuk az autós játékhoz készített anyagok egy részét."

Detoc kihangsúlyozta, hogy nem arról van szó, hogy a Driver játékot alakították át, inkább arról, hogy a Ubisoftnál rájöttek, hogy amin dolgoznak, az egyáltalán nem a Driver, és annak következtében, hogy nyugdíjazták a Driver játékot más irányba indultak el.

"Arra a döntésre jutottunk, hogy készítünk egy másik autós darabot, ebből pedig nyitott világú játék lesz, amiben a főhős kiszáll a kocsiból és más dolgokat is csinál. Aztán a csapat úgy döntött, hogy teljesen átalakítja magát. Jött néhány új ember, egy új kreatív rendező, és aztán belekezdtek az új játékba."

"Nem mondanám, hogy a Driverből lett a Watch Dogs, mert ez nem így van. Valójában nem ez történt, hanem az, hogy leállítasz egy játékot, aztán annak darabjaiból egy újat készítesz. Létezhetett volna egy másik autós játék motorunk egy másik csapattól, egész máshol, és akkor azt használta volna fel a Watch Dogs csapata."

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward